2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bendeee uyuyamiyorum cildirmak üzereyim ayaklarim benimde yaniyor..ve yattigim zaman oğlan cok tepiniyo ..kalkiyom geziyom evin içinde ..bide 20 dakkada bir wc deyim ..yoruldum vallaaa
doguma kadar hasta olmasak ayaklarim ciplak kolonyagiyla ovuyorum az uzanayim deli oluyorum

Çok teşekkür ederim adıyla büyüsün inşallah bebeğin. Ben de bugün Enes ismini düşündüm ama eşim tarafından kabul edilmedi maalesef :)

İyi gecelerr.. ee hani 2 gündür kimse doğurmadı. =) sıradaki ben olayım artık.. bebeğme hayırlısıyla kavuşmak istiyorum..

Gurbette olmak ne kadar da zor. Ailem yanımda değil malesef doğumda ve doğumdan sonrada yanımda olamayacaklar. İçim o yüzünden çok buruk. Dua ediyorum inşallah doğumdan sonra kendimi fazla üzmem. Biliyorum ki onlarla görüntülü konuştuğumda kendimi tutamayacağım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bende öyleyim hergün çıkıyorum bişeyler yapıyorum evdede hiç oturmuyorum sonra kendimede kızıyorum uzat bacaklarını biraz naz yap tadını çıkar şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın ama oturamıyorum kurt var sanki öncedende böyleydim bi taraftanda herkesin dilindeyim göze gelicem diyede tırsmıyor değilim benimde ağrılarım oluyor tabi Yok değil yinede oturamıyorum

Benim içnde merak konusu
Yaşayıp görüp gösterecegim :)

Günaydın kızlar ......güzel haftasonları doğum yapan olduysa herkesi tek tek tebrik ediyorum sağlıklı sıhatli mutlulukla büyütün inşallah ...

Zamanın yaklaştığını gördükçe suratımda kocaman bir gülümseme oluyor burada kimse birbirini tanımasa da bu kadar kişi ile aynı heyecanı yaşamak çok güzel ilerde çocuklarımızın yolları da bizim gibi kesişir mi acaba :)

kızlar tracy hogg un kitabını alıp okuyan var mı veya uygulayan

Ben okumadım ama okuyan arkadaş kitapların çok faydalı olduğunu ama iş uygulama aşamasına gelince uygulama kısmının biraz farklı olduğunu söylemişlerdi çünkü bebekler birbirlerinden farklı ve aynı durumlarda farklı tepkiler verebiliyormuş bebeğini tanıdıkça öğrendiklerini ona göre uygulayabilirsin ama tabii ki bunun yanında inanılmaz faydalı bilgiler vardır ben de okumayı düşünüyorum

kizlar herkese gunaydin,bobrek agrisini dindiremedigimiz icin dun sabah sezaryanla (spinal)dogum gerceklesti.cok sukur bebegim iyi 3050 kilo 49 cm dogdu.38+1 de dogum olmus oldu.biraz fazla aglayan bi bebek.ve gercekten sut konusu cok onemliymis.sukur emme yetisi var ama hic sutum yok.anne memesi agizdazken enhektorle vermeyi denedi hemsiler.ama bu sabaha karsi pes ettik artik.cok agladi acliktan.allahtan biberon almistim yanima.biberonla verdikte bebegim uyudu sukur.mutlaka biberon ve sut sagma makinanizi yaniniza alin.herkese hayirli dogumlar diliyorum

Gözünaydın canım maşallah size gelir sütün canım tadını çıkar doğum tarihi 22 Aralık mı kuzum

Günaydın kızlar bugün beşinci gün kontrollerimiz vardı 36+5 de doğum yaptım sütüm 3.güne kadar gelmedi cevremdekiler mama vermek istemedi 2 gün ac kaldı bebek sütüm geldi bu sefer de az diye bebek emmek istemedi kimseyi dinlemedim 3.gün mamaya başladım ama alışmasın diye de mamayı kaşıkla verdim çıktığı kadar da sütü sağıp kaşıkla verdim Allah ıma bin şükür şimdi bebeğim emiyor bugün kontrolde sarılık baslamıs eğer mama vermeseydik sarılığı cok olacakmıs dr mama ve süt beraber götürmemiz lazım dedi sarılığı atması için dr a rağmen hala mama verme sütün de gelmiş emzir diyorlar zaten emziriyorum Sadece emdikten sonra mamayla destekliyorum siz kimseyi dinlemeyin mama verince de anne memesini alıyormus bebek benim loğusalığımı ağlayarak geçirttiler bebek aç ağlıyor sen o ağlıyor diye ağlıyosun strese girince de daha cok sütün gelmiyor

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün:)

İyi geceler,

bu haftaya kadar hic gogusumden sut akıntısı ya da sızıntı olmadı genelde oldugu yazıyor bu bir sorun değildir dimi?

Bende de akıntı sızinti yok normal :)

İyi geceler,

bu haftaya kadar hic gogusumden sut akıntısı ya da sızıntı olmadı genelde oldugu yazıyor bu bir sorun değildir dimi?

İyi geceler,

Maşallah canim sana da bebeğine de. ALLAH ANALİ BABALI büyütmeyi nasip etsin :)

İyi geceler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…