2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de sendenim, durduğum yerde duramıyorum, hava soğudu ama hala avm, sinema Allah ne verdiyse ve doğuma da az kaldı tabi benim tarih belli ama erken de gelebilir ben böyle yaptıkça ne zaman isterlerse gelsinler artık.

Tarihin belli olması da bi açıdan iyi değil demi canım, bende de durum aynı, beklemek çok heyecan veriyor. Bilmemek en iyisi galiba

Tarihin belli olması da bi açıdan iyi değil demi canım, bende de durum aynı, beklemek çok heyecan veriyor. Bilmemek en iyisi galiba
Ya aslinda ben tarih belli olunca kendimi daha rahat hissettim. Sadece gunler sayili olunca niyeyse bana daha zor geciyor. Bir an once o gun gelsin de bebegimi kucagima alayim ne menem biseymis tadayim su anneligi diyorum :)
Oteki turlu sanki haftalar gecip dogum yaklastikca kendimi cok dinlerim hersey acaba dogum isareti mi diye bakip daha cok stres yaparmisim gibi geliyor ama o kisinin yapisiyla da cok alakali.

Kizlar konusulmustur illaki ama suan kafamda toparlayamiyorum yazilanlari ozellikle gebe okuluna gidenler sorum size :) bu emzik isini nasil yapicaz cantaya koydum ama kimi hemen ver alissin diyo kimi ilk bi kac ay verilmemeli diyo ne yapmaliyim kafama takıldı

bende geçen hafta katılmıştım gebelik eğitimine orda bize çantanıza biberon ve emzik koymuyoruz dediler ..direk olumsuz şeyler düşünerek gelmeyin hastaneye iyi düşünün emzirmeye odaklanarak geliyoruz evrene güzelll mesajlar yolluyoruz dediler

Bizim hemşire/ ebemiz söyle açıkladı ki benm aklıma yatti ama yine de herkes kendi bildiğini yapsın tabii ki de

İlk 2 hafta emzik yok sonra verebilirsiniz

Peki neden ilk 2 hafta

*doğum kilosunun yüzde 10 kadarini zaten kaybediyorlar

* emzik demek aşırı efor demek extra kilo kaybı demek

Ama bebek kendini biraz toplasin ara ara verirsin zatrn bi verdim 1 saat ağzında kaldı olayı olmaz. Önemli olan arada alışmasi.

Anladim canim tsk ederim ilk zaman vermiyoruz o zaman :)

Emzik ileriye donuk rahatlik olsun alissin diye iste simdiden plan yapiyorum ama tabi o kendi ne ister bilemiyorum :)

Ben varım canim yalnız degilsin yatamıyorum ağrılarım dahada artırıyor otursam yine aynı normalde yapmadigim işleri yapıyorum inanki yürüdükçe daha rahatım az önce 2 dk uzanayım dedim bir sanci bir kasik ağrısı doğrulamadım bile 14 yaşında oglum var odasında seslenemiyirdum bile ağrıdan zor duyurdum sesimi şimdi evde oda oda hatta balkon geziniyorum normalde de hiperaktif bir yapım var bir yerde 5 dk dan fazla duramam şimdi dahada beter oldum eşim diyor sen motorlu makina gibisin 2 dk durmazmısin duramıyorum yani merak etme yalnız degilsin

Kızlar vakit artık geçmiyor mu yoksa ben mi öyle hissediyorum heyecan korku panik hepsini yaşıyorum sizde böylemisiniz rüyam da artık sadece ameliyathane görüyorum
Canim günlerimiz aynı doktorun sana gün verdimi benimki tüp bebek doktoru ben ilk orda muayene olmuş birbirine bağlı farklı binadalar gebelik takibimin yapıldığı yere pazartesi ameliyat günü olduğu için geliyor cumada muayene takipleri için geliyor diğer günler tüp bebek merkezinde o yüzden bana 8 ocak 'ta alırım olmadi 15 ocak dedi 8 ocakta ben tam 38+0 oluyorum 15 ocakta da 39+0 oluyorum ama benim o kadar bekleyecek halim hiç kalmadı 8 ocak alır diye umud ediyorum bir taraftan da bir hafta daha dursa daha mi iyi olur acaba diyorum inanki 8 ocaga kadar küçük küçük kağıtlara tarih yazıp duvara astım hergun birini arıyorum eşim gülüyor halime koskoca 36 haftayı geride bıraktık 3 hafta zor çok zor geliyor.

Kızlarrrrr, izmirde yenidoğan çekimi yaptırıcak olan var mı? Varsa neresi? Bikaç gündür araştırıyorum, önerilere açığım

Canım böyle insanlar enerji sömürür
Benim de bir tane vardı önceden haftada bir görüşürdüm
Hamileliğim boyunca 2 kez felan görüştüm
Ben kendi derdime üzülmüyorum bebeğim olumsuz birsey hissetmesin diye
Bide milletin güya dert diye anlatıpta hiç bir adım atmadiklari şey için kendi mi yipratmadim
Mumkunati varsa görüşme derim.ben

Günümüz aynı bebeklerimizde aynı kilo daaaa banada öyle geliyorkiiii ocak ilk hafta doğacak bakalım

Canım ben Not yazdım
Bebek ilk doğduğunda verilecek kıyafet diye :)

bizim gebelik okulundaki de aynısını söyledi :) ama benim hastane uzak diye dedi ki sen süt sagma ve biberon annene ver onun çantasında gelsin dedi her halukara karşı :) bende anneme verdim haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…