2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen bebek gelince böyle olmam inşallah bir güç kuvvet gelmesi lazım :/

galiba hepimiz endişeliyiz sonlara geldikçe
kızlaaaaaaar bi el atın ..bugün sabahtan beri karnım toplanıp toplanıp semsert oluyor ..normalde hergün oluyodu ama bugün hiç durmadı sürekli böleyim sabahtan beri ..bi acı yada sancı gibi bişi yok ama ..bebekte arada yer bulursa hareket ediyor ama endişelenmeliyim ki artık çok sık sık olması iyi bişi değilse ya !
pazartesi sezeryan olucam bu arada napsam ki yaaaa gitsem miki bi acile

Hayatim hamilelik riskli gecmedikten sonra bu kadar her gordugune ay soyle belim agriyor ay migrenim de tuttu tarzi seyler bana sacma geliyor, hamilelik bu oluyor olacak . Arkadasimin yengesi su an hamile ve kizin meme kanseri oldugu ortaya cikti bi yandan zaten riskliydi hamileligi serklaj yapildi vs inan senin arkadasin kadar paylasmiyor sikayet etmiyor ve yataktan bile kalkmasi yasak artik yaralari olustu, kizi 31. haftaya tasimaya calisiyorlar ki bir an once bebek alinsin da kizin durumu hayati riske girmesin ve kemoterapiye baslansin, su an hafif bir kemoterapi uygulaniyor bebek mininum zarar gorsun diye.
Bilmem bazi insanlar ruh emici gibi hatta nazar degmesin diye olmayan seylerden yakinan enteresanlar bile var.
Biraz empati yapip karsida ki insani da sisirmemek lazim.
Hayatta bu kadar BEN BEN BEN VE BENIM SORUNLARIM demek karsidakine de saygisizlik

Ben de çok halsizim canım sürekli uyuklama halindeyim

Aynen bebek gelince böyle olmam inşallah bir güç kuvvet gelmesi lazım :/
Denek ki dogumlar yakin degil kizlar oyle dusunup ic ferahlatalim
Hani doguma yakin bi enerji geliyomus ya baksaniza bizim yanimizdan bile gecmiyor :)

Icin rahatlayacaksa git canim ama zaten sunun surasinda 2 gun kalmis artik normal, gunumuz gunumuze uymuyor. Ama gidip nstye baglanip emin olursan da kaybedecegin bisey yok alti ustu disari cikip hava almis olursun

Tesekkurler canim tavsiyeler icin
Bende bastan beri seni takip ediyorum gunlerimiz ayni seninde ilk cocuk dimi ?
Bakalim haftaya ne diyecek doktor
Birde bolgesel temizliginiz icin ne yaptiniz ve mesela simdi yapsak dogum bikac hafta sonra olsa yine cikar napcaz nasil yapcaz zaten gozukmuyor :)

Bakış açını seviyorum canım

Kisisel temizlik ayri olay. Ben hamileligimde bir kere kuaforde agda yaptirdim nasil daraldim ve kendimi siktim anlatamam. Artik el yordamiyla, aynalarla ve sonlara dogru artik aglayarak jiletle bitiriyorum temizligi. Haftaya persembe muayenemden once son kez ayni sekilde yapip sezaryene kadar onunla idare edecegim(arada 4 gun oluyor). Ama su halinle agdaya katlanabiliyorsan yine en guzeli kuaforde agda yaptirmak bence.

Aynen canım ilk cocuk :)

Ben 2 ocakta son kez agdaya gideceğim ne var ne yok al.diyeceğim

10undan 15i den sonra da her an gelebilir zaten bebetolar Allahın izniyle:)

Not: hamilelik süresince de hep agdaya gittim aşırı rahattim. Agdacim zaten 2005 ten beri agdacim:) mezuniyet agdami düğün agdami o yaptı nasip ya şimdi de doğum agdami yapacak:)

Ikinciye kızım olursa belki onun agdasına da yetişir hahahhahah:)

Ben ayrı hazırladım, orada bebeğin çantasını alıp hazırlıyorlar diye onun ayrı olsun dedim:)
Senin kafan nasıl rahatsa öyle olsun, sağlıkla gelsinler

Ben de sendenim, durduğum yerde duramıyorum, hava soğudu ama hala avm, sinema Allah ne verdiyse ve doğuma da az kaldı tabi benim tarih belli ama erken de gelebilir ben böyle yaptıkça ne zaman isterlerse gelsinler artık.

Tarihin belli olması da bi açıdan iyi değil demi canım, bende de durum aynı, beklemek çok heyecan veriyor. Bilmemek en iyisi galiba

Tarihin belli olması da bi açıdan iyi değil demi canım, bende de durum aynı, beklemek çok heyecan veriyor. Bilmemek en iyisi galiba
Ya aslinda ben tarih belli olunca kendimi daha rahat hissettim. Sadece gunler sayili olunca niyeyse bana daha zor geciyor. Bir an once o gun gelsin de bebegimi kucagima alayim ne menem biseymis tadayim su anneligi diyorum :)
Oteki turlu sanki haftalar gecip dogum yaklastikca kendimi cok dinlerim hersey acaba dogum isareti mi diye bakip daha cok stres yaparmisim gibi geliyor ama o kisinin yapisiyla da cok alakali.

Kizlar konusulmustur illaki ama suan kafamda toparlayamiyorum yazilanlari ozellikle gebe okuluna gidenler sorum size :) bu emzik isini nasil yapicaz cantaya koydum ama kimi hemen ver alissin diyo kimi ilk bi kac ay verilmemeli diyo ne yapmaliyim kafama takıldı

bende geçen hafta katılmıştım gebelik eğitimine orda bize çantanıza biberon ve emzik koymuyoruz dediler ..direk olumsuz şeyler düşünerek gelmeyin hastaneye iyi düşünün emzirmeye odaklanarak geliyoruz evrene güzelll mesajlar yolluyoruz dediler

Bizim hemşire/ ebemiz söyle açıkladı ki benm aklıma yatti ama yine de herkes kendi bildiğini yapsın tabii ki de

İlk 2 hafta emzik yok sonra verebilirsiniz

Peki neden ilk 2 hafta

*doğum kilosunun yüzde 10 kadarini zaten kaybediyorlar

* emzik demek aşırı efor demek extra kilo kaybı demek

Ama bebek kendini biraz toplasin ara ara verirsin zatrn bi verdim 1 saat ağzında kaldı olayı olmaz. Önemli olan arada alışmasi.

Anladim canim tsk ederim ilk zaman vermiyoruz o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…