- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
Aminnnnn canımmm, inşallah zamanında ve sağlıkla gelsinlerKasılma değil canım normal bildiğin sancılarım belden giriyor karından çıkıyor ama magnezyumla kontrol altına alıyorum inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım
Geçer canım hepsi sağlıklı olun da stres yapma güzel düşün tam kaçıncı haftada doğdu kaç kilo neden kuvezde kaldı acabaSagolasiniz kizlar ama malesef ememiyor zorlaniyoruz bayaga bakalim napcaz
Canım plesanta neden erken ayrılmıştı: (
Canim ememese bile illa agzina ver memeyi oyle oyle kuvvetlenip emecek annesi allah kolaylik versin ikinize de. Biran once saglikla evinize gidin insallahSagolasiniz kizlar ama malesef ememiyor zorlaniyoruz bayaga bakalim napcaz
gozunuz aydin cok sevindim, kac kilo dogdu bebis. insallah biran once taburcu da olursunuzCanımmmmm çok sevindimmmm, çok şükür
Arkadaşlar merhaba ufak bir detayı açıklamak istiyorum sandığımız gibi NST sadece sancı testi değil Neonatal Non Stres Testi aslinda bebeğimizin stres durumuna bakılan bir işlem bebeğimiz sadece doğum sancısi durumunda değil farklı sebeplerle de strese girebilir bu işlem stres testidir.Acizane bilgimi paylaşmak istedim .Sende bendensin o zaman.
Biz nst girip doğuracağız sanırım
Nst aslında çokta önemli değil makineye bağlayacak bebeğin kalp atışları ile sancı sıklığına bakacak kızımda 36 da deli gibi snacım çıktı ebe yarıda kesti git dr sancın çok dedi
Dr gittim dr eve git omlar sancı değil dedi 38+6 doğurdum bende çok anlam veremiyorum aslında nst işine./
Sancı pek tecrube ile olmuyormuş ilkinde sancı hissetmeden gittim Doğuma şimdide hangi sancı ile dr gitmeliyim bilmiyorum dün aşırı sancım vardı gitsem giderdim amannnn boşver dedim geçti..
Kıl tüy içinde tüy dökücü genitala kullanma yasak çünkü kaşıntı kızarıklık bir şey olmasın.
Bugün ağda işimi hallediyorım artık tamamen hazırım Doğuma
Kilosu haftasina gore iyi zaten. Cokca kilo almasi da iyi bisey degil o yuzden bosuna kafani takma canimkislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani tersacaba tekrar doner mi?
kislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozosyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani tersacaba tekrar doner mi?
aslin da haklisin ama hep erken dogum riski oldugu icin sanki ne kadar kilo alirsa o kadar ii gibi geliyor. normalde 29.hafta da hastaneye yatmistim acilma ve sanci yuzunden.Kilosu haftasina gore iyi zaten. Cokca kilo almasi da iyi bisey degil o yuzden bosuna kafani takma canim
evet daha yeni tekrar donmus zaten 2 gun once hissetmistim asiri hareket olmustu. bilmiyorum dr da belki tekrar doner dedi zaten donmez ise 40 i beklemeyiz 38 39 da sezeryanla aliriz dediCanım 10günde tekrar mı dönmüş? Zoru başarmış valla. Doktoruma sorduğumda eğer başı aşağıdaysa, ağırlık baş olduğu için ters dönmesinin çok zor olduğunu söylemişti. Bu açıklamaya göre başı ağır olduğu için yine doğum pozisyonuna gelme ihtimali var inşallah sağlıkla yerini alır bebeğin. Kilo alımı iyi bence zaten son haftalarda, haftalık 250-350 gr alınıyor diye biliyorum.
kislar iyi alsamlar
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani tersacaba tekrar doner mi?
Canım 10günde tekrar mı dönmüş? Zoru başarmış valla. Doktoruma sorduğumda eğer başı aşağıdaysa, ağırlık baş olduğu için ters dönmesinin çok zor olduğunu söylemişti. Bu açıklamaya göre başı ağır olduğu için yine doğum pozisyonuna gelme ihtimali var inşallah sağlıkla yerini alır bebeğin. Kilo alımı iyi bence zaten son haftalarda, haftalık 250-350 gr alınıyor diye biliyorum.
Canım 10 gun ne ki benim bebeğim 3 günde dönmüştü
Perşembe gittim devlete baş aşağı çok güzel çok iyi süper
Cumartesi ozeldeki doktoruma gittim ters. Şaşırdı hatta baştan beri mi böyleydi ki Allah allah dedi :)
Şimdi tekrar döndü neyseki ama dur bakalım kalır inşallah öyle:)
Küçük beye söyle uslu dursun annesi :) dönünce anlamış mıydın peki canım döndüğünü? Benim şu an baş aşağı, kordondan dolayı böyle durması iyi, baş yukarı dönmesinden korkuyorum dönse anlar mıyım ki bilemedim
Yan durmasını bende uzun süre yaşadım dediğin gibi yok böyle bir gerilim :)Canım once yandı sağ ve sol kaburgam nasıl agrıyordu anlatamam öyle bi ağrı yok gece dönerken aglayacaktim
Sonra raahatlayinca anladım :)
Kızlar 35. Haftaya girecem 12 kilo almışım normal mi acaba
Arkadaşlar merhaba ufak bir detayı açıklamak istiyorum sandığımız gibi NST sadece sancı testi değil Neonatal Non Stres Testi aslinda bebeğimizin stres durumuna bakılan bir işlem bebeğimiz sadece doğum sancısi durumunda değil farklı sebeplerle de strese girebilir bu işlem stres testidir.Acizane bilgimi paylaşmak istedim .