2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benim dr.um Nurdan Hanım canım :) Ömer bey daha popüler bir dr. gayet ilgili ve usg anlamında FSM den daha iyi ama randevu konusunda yine sıkıntı yaşarsın. Birde doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyor maddi olarak sıkıntın yoksa Ömer beyi tercih edebilirsin Ben Nurdan hanımı çok eski tanıyorum şimdilik memnunum hayet rahat bir dr. ve hastayı rahatlatan bir tavrı var. Bu arada bayaa yakınız galiba birbirimize :)

Bence de çok yakın gibi. Çok sağol arkadaşım degerlendiricem

cok gecmis olsun lutfen kontrollerini yaptir Allahim sabir versin bundan sonrakiler kucani doldursun uzun omurlu saglikli olsun insallah. kendine iyi bak

Kızlar havuz konusunu sordum Dr uma ben termal e gideceğim için fazla sıcak su olmasın tansiyonu nu düşürebilir baygınlık hissi verir normal havuzda ve yüzmede kendini aşırı yormadığın müddetçe sıkıntı yok hijyeninden eminsen girebilirsin dedi

Ben emin gibiyim hijyen konusunda bakalım

Ikili test dediginiz istege bagli bu sanirim. Sigortam karsilamiyor ama yaptirmismiydin dusunuyoruz. Seker yuklemesini buyuk ihtimalle es geceriz.

Dis gebelik olunca kanama oluyor mu hep?

Gecmis olsun. Cubuk kraker deneseniz.

kardelen384
Dış gebelik tanısı ile tedavim başlanacak canım.
Dualarım sizinle♡
Cok gecmis olsun

Keseyi göremedik, 1000li BHCG'lerde görünebilir, yarın gelin vajinal bakalım dedi
Bence vajinal baktirmayin. Kanamaniz siddetli sanciniz olmadigi sure bekleyebilirsiniz. Haftaya normal gorursunuZ.

vucut sicakligini arttirmak da zararli. Uzun sure kalmayin sicak suda. Doktorunuza termal su oldugunu soylemis miydiniz?

Arkadaşım sana tavsiyem kesinlikle girmemen bi araştır sonra karar ver derim. Ben ilk gebeliğimde bilmiyorken hamama gittim 5 dk bile duramadım bayılıyordum. Termalleride çok iyi bilirim kimse tavsiye etmiyor iyi düşün derim

ayy benimkide 19 mayıs bende cuma günü doktora gideceğim inaşşal görür ve duyarız.

Selam hanimlar bende bugun dr.dan geliyorum cok sukur kalp atislarini da duyduk sata uygun bir haftayla buyuyoruz 7+5 gunluk onun disinda kalp hizini sordum 160 dedi kalbinde parlaklik gordu ama cok onemli degil dedi 1 ay sonra yani 12 haftalik ken taramalar icin cagirdi bendeki bilgiler bukadar

Dis gebelik olunca kanama oluyor mu hep?

DIŞ GEBELİKTE SÜREKLİ KANAMA OLMUYOR
BİRAZ SANSLIYSAN KANAMA OLABİLİYOR BENIM ADETİMDEN 4 GUN SONRA KANAMAYLA FARKETTİM DR A GİTTİM DIŞ GEBELİK DİYİP YATIŞ VERDİLER DİREK :) ŞOK OLDUM KONTROLE GİDİP 15 GÜN YATIP CIKTIM
AMA KANAMA OLMADIGINDA TÜPLERE YAPISAN HÜCRE BÜYÜMEYE CALISTIGI İÇİN VE TÜPLER COK HASSAS OLDUGU İÇİN TÜPLERİN GERİLMESİNE VE PATLAMASINA SEBEP OLABİLİYOR O DA AGRIYLA BERABER BELLİ OLUYO
HAMILELIK BEKLEYENLER İÇİNDE DÜZENSİZ BETA DEGERLERİNDEN ANLASILIYOR

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :) benim 15 mayıs 2 hafta önce hem kese hem kalbi duyduk çok şükür :)

kardelen384
Dış gebelik tanısı ile tedavim başlanacak canım.
Dualarım sizinle♡
Canımçol geçmiş olsun dış gebelik erken farkedilmiş ne güzel. İlerleseydi çok daha kötü olurdu şanslısın. Tanıdığım dış gebelikten bir sonraki adetinden hamile kaldı. Gönlüne göre olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…