- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.681
Kızlar istanbul Anadolu yakasında . doktor Mehmet Ömer Demirelli Otağtepe tıp merkezinde görev yapıyor. Ben SGK Hastanesi'ne gidiyorum normalde her şey için ama bazen randevu bulamıyorum doktoruma. Birde FSM tip merkezinde Nurdan hanım var . Bana söylenilen. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı dir. Ömer bey mi yoksa Nurdan hanım mi . Hangisine randevu alsam bilemedim.
Benim adetimde 6 ağustos sizin 11 mayıs benim 13 mayıs neden öyle acabamerhaba. ben de mayıs annesiyim. tahminen 11 mayısta doğum yapacam. son adet tarihim 6 ağustos
Bence de çok yakın gibi. Çok sağol arkadaşım degerlendiricemBenim dr.um Nurdan Hanım canım :) Ömer bey daha popüler bir dr. gayet ilgili ve usg anlamında FSM den daha iyi ama randevu konusunda yine sıkıntı yaşarsın. Birde doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyor maddi olarak sıkıntın yoksa Ömer beyi tercih edebilirsinBen Nurdan hanımı çok eski tanıyorum şimdilik memnunum hayet rahat bir dr. ve hastayı rahatlatan bir tavrı var. Bu arada bayaa yakınız galiba birbirimize :)
günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çookçarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu
Teknik olarak 1500-3000 arası olması gerek ama durumu etkileyen cihaz faktörü de önemliKeseyi göremedik, 1000li BHCG'lerde görünebilir, yarın gelin vajinal bakalım dedi
Bir kaç gün daha beklerseniz karından gözükürdü olmaz mı. Bende beklicem keseyi görmek için çünkü.Keseyi göremedik, 1000li BHCG'lerde görünebilir, yarın gelin vajinal bakalım dedi
BEN YANLIŞ YAZMIŞIM CANIM. BENİM SON ADET GÜNÜM 4 AĞUSTOSBenim adetimde 6 ağustos sizin 11 mayıs benim 13 mayıs neden öyle acaba
Ikili test dediginiz istege bagli bu sanirim. Sigortam karsilamiyor ama yaptirmismiydin dusunuyoruz. Seker yuklemesini buyuk ihtimalle es geceriz.İlk 3 ay annenin mümkün olan bütün risklerden korunması gerekiyor aslında bu sebeple haklı buluyorum ben de bu yaklaşımı ama insan merak ediyor, sağlıklı mı iyi mi diye :) Allah'a emanet yavrularımız tabi ki. Belki burada ileri aylardaki testler de orada yapılmıyordur, ikili test ve renkli ultrason gibi. Açıkçası ben hastane randevularına eşimin ailesinin zoruyla gidiyordum ilkinde bunda çok da gerek olmadığını düşünüyorum her testi yaptırmanın, özellikle şeker yükleme testinin gereksiz olduğu kanaatine vardım, bir de zarar veriyorsak yavrularımıza düşüncesi de mevcut ben de.
Dis gebelik olunca kanama oluyor mu hep?Aslında stres yapmamak icin güzel ama riskli durumlarda var Allah korusun daha yeni bir arkadasım dış gebelik gecirdi değerlerden kesenin yerinden filan takip edildi hep bide kese yumurtalıktaydı Allah korusun biraz daha gec kalınsa ameliyat olma durumu vardı yumurtalık bile riske girmişti insan korkuyo ya ne bileyim
Gecmis olsun. Cubuk kraker deneseniz.selam kızlar nasılsınız dün felaket bir mide bulantım var affedersiniz sarı sarı acile dr gittim 7 haftalıkmısım kusmaya hicbise yapmadı ama ben cok kötüyüm bugunde hic bise yiyemiyorum elim agzımda ilk gebeliğimde bole değildim uzuldugum nokta oglum telef oluyor
Cok gecmis olsun
Bence vajinal baktirmayin. Kanamaniz siddetli sanciniz olmadigi sure bekleyebilirsiniz. Haftaya normal gorursunuZ.Keseyi göremedik, 1000li BHCG'lerde görünebilir, yarın gelin vajinal bakalım dedi
vucut sicakligini arttirmak da zararli. Uzun sure kalmayin sicak suda. Doktorunuza termal su oldugunu soylemis miydiniz?Kızlar havuz konusunu sordum Dr uma ben termal e gideceğim için fazla sıcak su olmasın tansiyonu nu düşürebilir baygınlık hissi verir normal havuzda ve yüzmede kendini aşırı yormadığın müddetçe sıkıntı yok hijyeninden eminsen girebilirsin dedi
Ben emin gibiyim hijyen konusunda bakalım
Arkadaşım sana tavsiyem kesinlikle girmemen bi araştır sonra karar ver derim. Ben ilk gebeliğimde bilmiyorken hamama gittim 5 dk bile duramadım bayılıyordum. Termalleride çok iyi bilirim kimse tavsiye etmiyor iyi düşün derimKızlar havuz konusunu sordum Dr uma ben termal e gideceğim için fazla sıcak su olmasın tansiyonu nu düşürebilir baygınlık hissi verir normal havuzda ve yüzmede kendini aşırı yormadığın müddetçe sıkıntı yok hijyeninden eminsen girebilirsin dedi
Ben emin gibiyim hijyen konusunda bakalım
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Benim de tahmini doğum tarihim 18 Mayıs. Cuma gününe randevu aldım inşaallah kalp atışını duyarız..
Amin canım inşaallah hepimiz de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sat a göre 7+0 olacağız cuma günü benim randevum o güne. İnşaallah bize de duymak nasip olur kalp atışını..
aaa süpertebrik ederim canımm
Gözünüz aydın olsun.Kizlar iki kese gördük
Dis gebelik olunca kanama oluyor mu hep?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :) benim 15 mayıs 2 hafta önce hem kese hem kalbi duyduk çok şükür :)Selamunaleykum sevgili anneler.
Bende Mayıs annelerine adayım
İsmim Esra iki tane oğlum var 3. bebeğim gelecek bize sürpriz oldu diyebiliriz ancak Rabbimin takdiri hayırlı sağlıklı evlat olsun duasındayız..
Henüz doktora gitmedim biraz daha bekleyip kalp atışları duyulunca gitmek istiyorum..
Muhtemel doğum tarihi 18 Mayıs,bu günlerde aynı tarihte olup kalp atışı duyan oldu mu aranızda?
Hepinize sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar dilerim.
Canımçol geçmiş olsun dış gebelik erken farkedilmiş ne güzel. İlerleseydi çok daha kötü olurdu şanslısın. Tanıdığım dış gebelikten bir sonraki adetinden hamile kaldı. Gönlüne göre olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?