Tamam canım inş. Cok sağol dua edin bizeCanım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmadan atlatirsin ara ara haber ver bize
Simdilik sancı yok son 2 nst de şükürİnşallah canım.durman daha iyi gözetim altında tutulursun
Amin canım sık sık ve düzenli olursa ihmal etme erken doğum belirtisi çünkü. Ama günde bi iki olur o normalEvet çok erken Allah yardımcın olsun canim bende senin haftandayım benimde kasılmaların oluyo ama önemsemiyordum daha doktor randevumada var ayın 24 top gibi yapıor böyle kendini
Çok sevindim canım inşallah iyi sonuçlarla ayrılırsın hastanedenTamam canım inş. Cok sağol dua edin bize
Simdilik sancı yok son 2 nst de şükür
Amin canım sık sık ve düzenli olursa ihmal etme erken doğum belirtisi çünkü. Ama günde bi iki olur o normal
AyneennnVallaha kızlar Allah büyük, hamileye yardım etmek sevapmış kendileri bilirler, Allah muhtaç etmesin ne bizi onlara ne onları bize.. çok şükür bugünümüze, evlatlarımız sağlıklı olsun da her şey olur gider
Canım nasıl olsun bebiş nasıl? Döndünüz mü eve? Kasılmaların geçmiştir inşallahNst ye bağladılar sancim varmis az ama düzenli araliklarla olunca yatış verddi dr.
Serum takılı şuan ve düzenliagri kesici veriliyo.bide igne yapıldıbebeğin akciğergelisimi icin.2. Nst de sancim biraz daha azaldi
Kasılmalar geçti gibi şükür bu gece de yatış verdi takip ediliyo serum veriliyo. Bebek hareketli erken doğum olursa diye de akciğer gelişimi olsun diye iğne oldum 4 doz.ins zamanını beklicek elifim. Bundan sonra 2 ay korkuyla geccek ama olsun iyi olsun inşCanım nasıl olsun bebiş nasıl? Döndünüz mü eve? Kasılmaların geçmiştir inşallah
Allah’ın izniyle inşallah zamanında gelicek prensesin canım benim, yeter ki sen moralini bozma. Peki neden olmuş ki öyle, çok mu yordun kendini ya da bir şeye mi üzüldün?Kasılmalar geçti gibi şükür bu gece de yatış verdi takip ediliyo serum veriliyo. Bebek hareketli erken doğum olursa diye de akciğer gelişimi olsun diye iğne oldum 4 doz.ins zamanını beklicek elifim. Bundan sonra 2 ay korkuyla geccek ama olsun iyi olsun inş
Hadi ya valla sık sık oluyo zaten herkeste senin göbeğin aşağıya düşmüş diyo korkmaya başladım ağrılarda var inşallah erken doğmaz çok ama çok zorlamışız oğlum mahvolur zaten yiyip icmiyo uyku yok ağlayıp duruyo kimse bakamaz benden baskaTamam canım inş. Cok sağol dua edin bize
Simdilik sancı yok son 2 nst de şükür
Amin canım sık sık ve düzenli olursa ihmal etme erken doğum belirtisi çünkü. Ama günde bi iki olur o normal
Hiç iş yapmadım mide bulantısından dolayi annemde kaliyorum hem oglumla ilgileniyormar hem bana bakıyorlar haftasonu eşim yapiyo evde yemegi. Bi sebebi yok suanlik şimdilik sanci da kesildi bakalim yarın doktorum n dicekAllah’ın izniyle inşallah zamanında gelicek prensesin canım benim, yeter ki sen moralini bozma. Peki neden olmuş ki öyle, çok mu yordun kendini ya da bir şeye mi üzüldün?
Ben oğlumla geldim hastaneye ilk defa beni burda bırakıp ananeye gitti.benim tsortu bulup anane bu annem kokuyo diyip onu giymiş sürekli ben annemi özledim demeler. Öğlen de akşam da geldi yanıma anne senle kalim babamla burda yatim diyo.eve gidince ses kaydi atmış "dayi keyfim yok annem yanimda olmadi icin cok ozledim onu" diyo. Aslında bensiz kaliyodu ama akıllı bidim aklim onda. Bakanin olminca daha zor tabi ama sancilarin arası 20 dk da bir falan olursa ve saatlerce olursa ihmal etme doktoruna msj at. Bana tedbir amacli igne vurdular sanciyi durdurdular şükür bakalim n yol izlicek doktorumHadi ya valla sık sık oluyo zaten herkeste senin göbeğin aşağıya düşmüş diyo korkmaya başladım ağrılarda var inşallah erken doğmaz çok ama çok zorlamışız oğlum mahvolur zaten yiyip icmiyo uyku yok ağlayıp duruyo kimse bakamaz benden baska
Canm benmde oglann boy ve kilosu sennle cok yakin seker oldugu icin ben dikkat ediyrm ama sanirim o kdar da korkulcak bi durum degil insallah sknti olmadan aliriz kucagimza kilosu fazla olursa cati muayesne bagli olarak dogumu konusrsnz benmde felaket cati agrim varKızlar selamlar herkese, inşallah herkes iyidir. Bizim bugün kontrolümüz vardı, 2170 gr olmuş oğlum 42 cm boy. Biraz tombuluz yine, 2 hafta önden gidiyoruz ama sorun yok dedi doktor. Bebek başaşağı dönmüş, ama Nasıl Doğum olacak konuşmak için erkenmiş, 37. Haftada çatı muayenesi olacakmışım. Artık 2 haftada bir kontrole gideceğim ve nst ye gireceğim. 17 Nisan Doğum tarihi görünüyor, Çok bitkin ve agrılıyım, çatı agrısı zirvede ama az kaldı hayırlısıyla inşallah
Hay allah ya, senin minnoş sana şaka yaptı annesi, sağlıkla zamanında gelecek inşallahHiç iş yapmadım mide bulantısından dolayi annemde kaliyorum hem oglumla ilgileniyormar hem bana bakıyorlar haftasonu eşim yapiyo evde yemegi. Bi sebebi yok suanlik şimdilik sanci da kesildi bakalim yarın doktorum n dicek
Oglumun diş yaptırma olayı vardi onu biraz stres yaptım ama o kadar diildi
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ben de çok çatı agrısı yaşıyorum çok uzun zamandır, umarım o kadar agrı çektiğimize değer de normal ve kolay doğumlar yaparız. Peki senin doktor erken doğar diyor mu?Canm benmde oglann boy ve kilosu sennle cok yakin seker oldugu icin ben dikkat ediyrm ama sanirim o kdar da korkulcak bi durum degil insallah sknti olmadan aliriz kucagimza kilosu fazla olursa cati muayesne bagli olarak dogumu konusrsnz benmde felaket cati agrim var
Güle güle kullanın canım, benim de bakım çantası ve dağıtılacak şeyler eksik, terlik taç bakıyorum ama hepsi çocuk işi gibi geliyor. Emzirme atleti,sütyeni ve lohusa külodu alacağım ama göğüslerim çok büyümedi, biraz daha bekleyip ona göre mi alsam karar veremiyorummerhaba kızlar;
Biz de bugün bebeğin beşiğini kurduk, halısı aynen gelmişti, tül ve fon siparişini de bi 10 gün sonra vericem sanırım. Bu hafta bi de bebek telsizi aldık, bi eksiğimiz daha tamamlanmış oldu. En önemli eksiğim bebek bakım sırt çantası ve lohusa geceliği sanırım. Bi de Doğumda dağıtmak için bişiler yapıcam, ona malzeme almaya gidicem. Haftaiçi çalıştığımdan çok yavaş ilerliyorum sanırım
Inşallah canım ins.
Olur canım hamiş tatlis anneler dua edin bize iyiki varsınız hepinizHay allah ya, senin minnoş sana şaka yaptı annesi, sağlıkla zamanında gelecek inşallahBakalım yarın doktorun ne diyecek, bize haber vermeyi unutma canım
Olur canım hamiş tatlis anneler dua edin bize iyiki varsınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?