Ben lansinoh manuel pompa aldım canım, görümcem bi yere giderken sağıp yanına alıyor, bebek acıkınca biberonla veriyor emzirmek yerine, bebeği biberona alışmadı emmeye de devam ediyor. Bana sen de al dedi, aldım ben de ama kullanır mıyım bilemedim. Tabii tecrübeli anneler daha iyi yorumlar bu konuyuKızlar göğüs pompası aldınız mi ? Ya da alacak mısınız? Tecrübeli anneler özellikle, emzirsek de görüşü boşaltmak ya da sutu artırmak için lazım oluyor diyorlar cidden lazim mi ?
Oyyyy maşallah kuzuya nasıl da büyümüş yaa, maşallah canım çok sevindim. Bizimki de dönmüş basasagi ama ins tekrar dönmezler. Çatı ağrısı çok fena çok. Doktor magnezyum verdi ama kullanmıyorum ben ya artik ilaçtan bıktım. Bu çatı muayenesi nasıl olcak ki çok korkuyorum benKızlar selamlar herkese, inşallah herkes iyidir. Bizim bugün kontrolümüz vardı, 2170 gr olmuş oğlum 42 cm boy. Biraz tombuluz yine, 2 hafta önden gidiyoruz ama sorun yok dedi doktor. Bebek başaşağı dönmüş, ama Nasıl Doğum olacak konuşmak için erkenmiş, 37. Haftada çatı muayenesi olacakmışım. Artık 2 haftada bir kontrole gideceğim ve nst ye gireceğim. 17 Nisan Doğum tarihi görünüyor, Çok bitkin ve agrılıyım, çatı agrısı zirvede ama az kaldı hayırlısıyla inşallah
Manuel alsam diyordum ben de ya bu elektronik olanlar çok pahalı, ne olur ne olmaz alayım dursun. Kaç tl'ye aldın canim? Bi de ebebekten mi aldın?Ben lansinoh manuel pompa aldım canım, görümcem bi yere giderken sağıp yanına alıyor, bebek acıkınca biberonla veriyor emzirmek yerine, bebeği biberona alışmadı emmeye de devam ediyor. Bana sen de al dedi, aldım ben de ama kullanır mıyım bilemedim. Tabii tecrübeli anneler daha iyi yorumlar bu konuyu
Gözün aydın bizimde kontrol vardı 8-9 gün öndeyiz yine göbüşlü minnakım 2062 gr olmuşuz nstye girdim sorun yok dedi ama bana sorsan ağrılıyım yorgunum erken doğurcam korkusuyla doluyumKızlar selamlar herkese, inşallah herkes iyidir. Bizim bugün kontrolümüz vardı, 2170 gr olmuş oğlum 42 cm boy. Biraz tombuluz yine, 2 hafta önden gidiyoruz ama sorun yok dedi doktor. Bebek başaşağı dönmüş, ama Nasıl Doğum olacak konuşmak için erkenmiş, 37. Haftada çatı muayenesi olacakmışım. Artık 2 haftada bir kontrole gideceğim ve nst ye gireceğim. 17 Nisan Doğum tarihi görünüyor, Çok bitkin ve agrılıyım, çatı agrısı zirvede ama az kaldı hayırlısıyla inşallah
Benemzirdim 1.5 yıl hiç lazım olmadı sütü boşaltmak için.sadece emzirmeyi birakirken lazım oldu hafif sağdım bi kere orda lazım olduKızlar göğüs pompası aldınız mi ? Ya da alacak mısınız? Tecrübeli anneler özellikle, emzirsek de görüşü boşaltmak ya da sutu artırmak için lazım oluyor diyorlar cidden lazim mi ?
Anladım canım o zaman doğumdan sonra bi duruma bakıp öyle almak lazımBenemzirdim 1.5 yıl hiç lazım olmadı sütü boşaltmak için.sadece emzirmeyi birakirken lazım oldu hafif sağdım bi kere orda lazım oldu
Druna ulaşma imkanın varsa sor istersen için rahat eder benim ağrılarım falan oluyor ama ilk hamileliğimde hiç sancı falan bilmediğim için yorumlayamıyorum dra koşturuyorumKızlar bende de 1 saattir karnımın alt bölgesinde sertlesiyor taş gibi oluyo 30 saniye sonra geciyor 5 dk sonra tekrar oluyor.bu böyle6 kere falan oldu.
Sizce normal mi niye olur ki
Bence de surekli kullanan biri olursan otomatik alırsın ama nadir cocugu birine biraktiginda sağıp birakacaksan manuel ucuz olanlardan al. Çalışan anne olur emziremez ama anne sütü bakıcıya bırakmak ister otomatik alinabilinir ama onun dışında emzirmenin keyfi bile cok başka ve özel bi duygu emzirince anlicaksiniz kizlar.biberona anne sütünü koyma ihtuyaci da duymadim avm lerde bebek bakim odası var.bayanlar arasında emzirmek icin de emzirme önlüğü aldim.Anladım canım o zaman doğumdan sonra bi duruma bakıp öyle almak lazım
Bende oglumda hiç bu kadar olmadim sezeryan oldu içinde sancı n bilmiyorum su gelmesi nasil oluyo bilmiyorumDruna ulaşma imkanın varsa sor istersen için rahat eder benim ağrılarım falan oluyor ama ilk hamileliğimde hiç sancı falan bilmediğim için yorumlayamıyorum dra koşturuyorum
Aynen ne su biliyorum ne sancı biliyorumBende oglumda hiç bu kadar olmadim sezeryan oldu içinde sancı n bilmiyorum su gelmesi nasil oluyo bilmiyorum
Benim de oldu geçen hafta canım, gittiğim doktora sordum çok onemsemedi hamilesin sonuçta olacak böyle şeyler dedi ama bazı arkadaşların doktorları da sancı diyormuş. Devam ederse bi doktoruna ulaş sonra Allah korusun çok geç olmasinKızlar bende de 1 saattir karnımın alt bölgesinde sertlesiyor taş gibi oluyo 30 saniye sonra geciyor 5 dk sonra tekrar oluyor.bu böyle6 kere falan oldu.
Ya hadi biz sancıyı bilmiyoruzda bu drlara ne oluyorki kimi sancı diyor kimi normal diyor anlamadım gittiBenim de oldu geçen hafta canım, gittiğim doktora sordum çok onemsemedi hamilesin sonuçta olacak böyle şeyler dedi ama bazı arkadaşların doktorları da sancı diyormuş. Devam ederse bi doktoruna ulaş sonra Allah korusun çok geç olmasin
Valla ben de şaştım kaldım canım, zaten o doktoru değiştirdim ben şimdi. Yani insan bi güzelce cevap verir sanki zorla yaptırıyoruz bir de özel hastane yani bu senin işin onca para aliyosun dimi. Hepsi aynı değil tabiki ama böyle doktorlar da çok var hangisine nasıl guvenceksek artikYa hadi biz sancıyı bilmiyoruzda bu drlara ne oluyorki kimi sancı diyor kimi normal diyor anlamadım gitti
Allah işini düzgün yapan vicdanlı drlarla karşılaştırsın canım biz onlara güveniyoruz yapacak bişeyimiz yokValla ben de şaştım kaldım canım, zaten o doktoru değiştirdim ben şimdi. Yani insan bi güzelce cevap verir sanki zorla yaptırıyoruz bir de özel hastane yani bu senin işin onca para aliyosun dimi. Hepsi aynı değil tabiki ama böyle doktorlar da çok var hangisine nasıl guvenceksek artik
Canım magnezyumu 16 haftalıktan beri kullanıyorum ben, yoksa daha o zamanlardan agrıdan duramıyordum. Dönmez dedi benim doktor, çok düşük bi ihtimal dönüyor bu pozisyondan sonra dedi. Balla vajinal bi şeylerle ölçüyor sanırım, benim de ilk doğumum olacak Allah’ın izniyle. Korkma canım benim, o kadar çile çektik, sonumuz iyi olacak hepimizin inşallahOyyyy maşallah kuzuya nasıl da büyümüş yaa, maşallah canım çok sevindim. Bizimki de dönmüş basasagi ama ins tekrar dönmezler. Çatı ağrısı çok fena çok. Doktor magnezyum verdi ama kullanmıyorum ben ya artik ilaçtan bıktım. Bu çatı muayenesi nasıl olcak ki çok korkuyorum ben
Al canım manuel bence, neden o kadar para veresin digerine.. ya kullanamazsan paran boşa mı gitsin ki, 59.90 a almıştım babymall den ama iki ay kadar oluyorManuel alsam diyordum ben de ya bu elektronik olanlar çok pahalı, ne olur ne olmaz alayım dursun. Kaç tl'ye aldın canim? Bi de ebebekten mi aldın?
Sağol kuzum senin de gözünaydın, ya diğer grupta tombul bebek anneleri çok telaş yapıyor ama bizim doktor gayet sağlıklı falan diye konuştu. Seninki ne yorum yaptı canım kilosuna? Ben de panikledim, annem gelmişti haftasonu için, hastaneden geldiğimizden beri hastane çıkışlarını yıkadık ütüledik, gecelikleri falan yıkadık, durmadan hazırlık yapıyoruzGözün aydın bizimde kontrol vardı 8-9 gün öndeyiz yine göbüşlü minnakım 2062 gr olmuşuz nstye girdim sorun yok dedi ama bana sorsan ağrılıyım yorgunum erken doğurcam korkusuyla doluyum
Bence değil, düzenli aralıklarla olursa hastaneye gitmen lazım canım, gidebiliyorsan git bence riske atmaya gelmez allah korusunKızlar bende de 1 saattir karnımın alt bölgesinde sertlesiyor taş gibi oluyo 30 saniye sonra geciyor 5 dk sonra tekrar oluyor.bu böyle6 kere falan oldu.
Msj attim dediklerin ağrıyı tarif ediyor nst çekelim dedi. Bebegin gerginligi ağrı mi oluyorBenim de oldu geçen hafta canım, gittiğim doktora sordum çok onemsemedi hamilesin sonuçta olacak böyle şeyler dedi ama bazı arkadaşların doktorları da sancı diyormuş. Devam ederse bi doktoruna ulaş sonra Allah korusun çok geç olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?