2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım gaviscon iç yemeklerden sonra yada rennie rahatlatır

Ben daha kendim için hiç bişey almadım hep cocuğa aldım kendime bişey almak aklıma bile gelmedi panik oldum bu hafta kendime de alayım barii

Ben daha kendim için hiç bişey almadım hep cocuğa aldım kendime bişey almak aklıma bile gelmedi panik oldum bu hafta kendime de alayım barii
Ay sorma baya baya telaşlardayım bir lohusa gecelik bile almadım ayrıca şampuan, pişik kremi falan acil olanları da almadım

Ben de önce bebisinkileri bitirdim canım sonra sıra bana geldi pijamalari internetten söyledim zaten, diğerlerini de e bebek 'ten aldım bi gün gidince. Şimdi de emzirme sutyeni ve 3 hamile külodu daha sipariş ettim bakalım onlar gelecek. Göğüs kremi de alcam ama garmastan mı alsam lansinoh mu bilemedim hangisi iyidir

Havluyu neden koyuyoruz ki kız. Bence yeterli bunlar.

Lansinoh canım

Ay sorma baya baya telaşlardayım bir lohusa gecelik bile almadım ayrıca şampuan, pişik kremi falan acil olanları da almadım
Ben cocukla ilgili herşeyi fazla fazla aldım ama kendim hiç aklıma gelmedi bi liste yapıp onları da almam lazım artık şaka maka günler nasıl geçiyo anlamıyorum bile

Toz olur canım kurmasın daha hem cabucak kuruluveriyor ya dert etme, ben daha şiltesini ince mı kalın mı alacağıma karar veremedim
Çamaşır suyuyla silmem gerekiyor canım kokusu ancak çıkar üstüne çarşaf sererim diye düşünmüştüm 1 ay daha bekliyim en iyisi

Benimde midem çok yaniyo ne yesem ama ne yesem yakiyo ağrıları saymiyorum bile bi gün arayla ev süpürüyorum kendime gelemiyorum oğlum hasta olur diye korkuyorum Allahtan 15 günde yardımcı abla geliyo çok kirlenmiyor ev ama ben bitik durumdayım oğlumda ne kadarda rahattım bebekli ve hamile olmak gerçekten çok zormuş vee tam tamına 100 günümüz kaldı çok daha heyecanlandim

Ben yatağı jurduramadim daha adama kur diyorum yatak alicaz yaparız yaparız diyip duruyor gelse bogma
boğ boğ hiç tutma kendini biz de anne yanını yapalım önce dedik geçen hafta başladık pazar günü eşim mobilyacı bu arada ama tatilde yapıyoruz, dün bitirelim dedim yorgun ve uykusuz moda geçti. Kızdım bu akşam gidip yapacakmış bakalım inş yapar :) Dolabını da yapsak kuzumun biraz daha rahatlıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…