2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hastane de 3 gece kalınlığını ben sezeryan oldum ona rağmen ertesi gün evime çıktım

Hastane de 3 gece kalınlığını ben sezeryan oldum ona rağmen ertesi gün evime çıktım
Ayy yanlış yazdım 3 diil 2 gece. bende sezeryan oldum sabah 9 da doğum yaptim 2 gece kaldım öğlene çıkmıştım.yani 2 günlük çok kiyafet yazılmış onu anlatmaya çalışmıştım.bu arada gaz çıkmadı için yollamadılar eve

Aa evet bak gaz çok önemli ben kolay çıkardığım icin çıkmıştım zaten

Kızlar güler yüzlü bebişimi yakaladık yine. Dün doktor randevumuz vardı güzel geçti. Gelişimimiz 30.haftada. 1.4 kilo 40 cm deyiz. Makat gelişi pozisyonumuz ama donmek için vaktimiz var. Bebişim hep hareketli ve güçlü maşallah bazen çığlık bile atıyorum ayağı dışarı çıkıyor diye elleri ile yüzünü kapatmıştı ama açtı sonra kuzum,bakmalara doyamadım.

Daha zamanı var canım döner inşallah donmezsede hayırlısı maşallah tatlı paşaya

Çok iyi yaaa maşallah 2 ay öncesinde 500 gr bile değillerdi bu minikler...sana benziyor sanki annesi

Çok iyi yaaa maşallah 2 ay öncesinde 500 gr bile değillerdi bu minikler...sana benziyor sanki annesi
semabsrn galiba güleç olacak teyzesi teşekkürler.
tired Susamdilar dimi maşallah hepsine. Ayrıntılı da babaya benzettim ama sonra herkes yanaklar gülüş sen deyince ben de bana benzettim sıpami. Tabi babaya aynı sen diyorum

Kızlar 3 gündür doğru düzgün hareket hissetmiyordum. Artık çok merak etmeye başladım, arkadaşın tıp merkezi var onu aradık. Pazar olduğu için doktor falan yoktu ama ebeyi çağırdı. Ultrasondan baktık, bizim eşek sıpası sırtını dönmüş içe doğru pitir pitir hareketli ama ben hissetmiyorum. Yüreğim ağzıma gelmişti, ama hiç durmuyor ultrasonda bi yüzünü bile göstermedi ölçtürmedi kilosunu boyunu. Ama çok şükür gayet hareketli ve kalp atışları güzel.

Yani sırt dönebiliyormuş bu normalmis o zaman çok hissetmezmisiz. Önünü dönse de bi hissetsem sıpayı

Canım beniiimmmm evet sırtını döndüğünde çok hissedilmiyor hareketleri insanı endişelendiyo sipalar dogsunlarda bı minciklasak

Ah ah oğlumun bebekliğiyle geldi aklıma nefes alıyorum diye dinlerdim

Canım beniiimmmm evet sırtını döndüğünde çok hissedilmiyor hareketleri insanı endişelendiyo sipalar dogsunlarda bı minciklasak

Ah ah oğlumun bebekliğiyle geldi aklıma nefes alıyorum diye dinlerdim
Dün gece hiç uyuyamadım canım resmen saat 7 oldu hala ben karnımi mıncıklıyordum oynasin diye ya, döner mı ki çok özledim tekmeleri sipamın

Dün gece hiç uyuyamadım canım resmen saat 7 oldu hala ben karnımi mıncıklıyordum oynasin diye ya, döner mı ki çok özledim tekmeleri sipamın
Döner illaki aslında içe vurduğunda da hissediyorum bazen ben hoplatiyo yerimden

Ben azcık aşağıda hissediyorum ice vurduğunda Canım, vajinanın orda gibi
Benim bızdık yan yatiyo pek assada hissetmedim bugüne kadar ileriki haftalarda gerilirken parmaklarını bile hissediceksin dışarıdan :)

Ben de bazen disari cikcakmis gibi hissediyorum kizlar. Dun geceden bugun aksam ustune kadar resmen bacagimin kenarina kasigima vurdu bacagimin dibinde hissettim resmen ve cok korkmustum. Simdi yine eski yerine dondu. Cok yer degistiriyolar sanirim. :)

Altta olunca cok zorlaniyorum taş gibi oluyo kalakaliyorum öyle.tatli can acıyışları

iyi haftalar annişler nasılsınız bakalım, biz iyi ama ağrılı gidiyoruz. Dün biraz temizlik ile uğraştım oğlumun kıyafetlerini yıkadım etiketlerini kestim çok ayakta kalmışım kalçamın ağrısından üzerine basamadım ama sabah iyi uyandım şükür. Bir de kızlar ben resmen yanıyorum yaa midemden gelen acı su kezzap gibi yakıyor su içincede daha fena oluyorum. Süt biraz işe yarıyor o da demir günde iki olunca ne ara içeceğimi şaşıyorum

Aynı durumdayız canım. 2 gün önce bi evi süpürdüm, elektrik supurgem de maşallah parkeleri kaldıracak gibi çekiyor, kalcamin bacak aramin agrisindan dönemiyorum bile yatakta. Mide yanması desen inanılmaz, hayatımda ilk defa yaşıyorum. 3 yudum süt biraz iyi geliyo. Çok şükür bu halimize. Ben de biraz önce kendim için valiz hazırladım küçük hastane valizi. Daha bi kaç eksik var ama, 2 takım pijama-lohusa pedi-normal ped- tuvalet kagidi-tarak-lastik toka-bi büyük bi küçük havlu- 2 küçük ıslak mendil-5 çift göğüs pedi-4 külot bir boxer-1 havlu terlik başka ne koysam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…