Sen şuan kaç haftaliklisin yazmiyor daIlki sezeryan miydi senin sanki doktor ısrarla sezeryan istiyormuş gibi hissettim bu arada benimki tüp bebek
Özel bebek sezeryanla alalim diye ısrar ediyor
Normal için herşey müsait ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şuan kaç haftaliklisin yazmiyor daIlki sezeryan miydi senin sanki doktor ısrarla sezeryan istiyormuş gibi hissettim bu arada benimki tüp bebek
Özel bebek sezeryanla alalim diye ısrar ediyor
Normal için herşey müsait ama
Evet evet bakmaz mıyım gördüm hamile olduğunu çok sevindim . Bu arada doktor bana önce tok karnına 50 gramlık yüklemyi yaptırdı eğer o yüksek çıkarsa 100 gramlığı yaparz demişti . Benim 50 gramlık biraz yüksek çıktı ama 100 gramlıkta bi sıkıntı çıkmadı çok şükürAy bu arada eski foruma bakıyo musun bilmiyorum ama lina hamile
Şeker yükleme testi uygulanmamış olan anne adaylarında, olası şeker hastalığı durumunda kan şekeri seviyesi kontrol altına alınmaz. Bu durum anne adayını böbrek enfeksiyonu, dirençli vajinal mantarı gibi rahatsızlıklar açısından korunmasız bırakacaktır. Bebeklerde anomali gelişme riski, normal gebeliklerde olan oranlar gibidir. Fakat kandaki şekerin ani olarak yükselmesi nedeniyle, bebeğin anne karnında ani olarak kaybedilmesi olasılığı daha fazla olur. Özellikle tedaviyi aksatan ve kan şekeri seviyesi olması gerekenden farklı olan kadınlarda bu risk çok yüksektir. Kan şekerindeki yükseklik bebeğin fazla kilolu doğmasına, amniyos sıvısında artışa neden olabilir. Doğum sırasında bebekte bazı sorunlar gelişebilir. Bunların arasında en fazla yaşanan sorun bebekte oksijensizlik belirtisi olmasıdır. Bunun dışında bebekte kan şekerinin düşmesi, kanında kalsiyum seviyesinin düşmesi, akciğerin tam olarak gelişmemesi nedeniyle solunum zorluğu olması ve sarılık gibi ciddi sorunlar yaşanabilir. Daha ileri dönemlerde bebekte şeker hastalığı ve kalp hastalığı gelişimi gözlenebilir.Içim rahatlattın canım demekki tosun bunlar bilmiyorum hala düşünüyorum yaptirmayacak gibiyim ama bakalım hayırlısı. Yarın başka bir hastaneye gideceğim doğum yapacağım yeri seçmek için doktor arayisindayim, yarınki doktora da danisayim bari
Cnm naber Aylin napiyo oglusu iyidir inşallah selam söyleŞeker yükleme testi uygulanmamış olan anne adaylarında, olası şeker hastalığı durumunda kan şekeri seviyesi kontrol altına alınmaz. Bu durum anne adayını böbrek enfeksiyonu, dirençli vajinal mantarı gibi rahatsızlıklar açısından korunmasız bırakacaktır. Bebeklerde anomali gelişme riski, normal gebeliklerde olan oranlar gibidir. Fakat kandaki şekerin ani olarak yükselmesi nedeniyle, bebeğin anne karnında ani olarak kaybedilmesi olasılığı daha fazla olur. Özellikle tedaviyi aksatan ve kan şekeri seviyesi olması gerekenden farklı olan kadınlarda bu risk çok yüksektir. Kan şekerindeki yükseklik bebeğin fazla kilolu doğmasına, amniyos sıvısında artışa neden olabilir. Doğum sırasında bebekte bazı sorunlar gelişebilir. Bunların arasında en fazla yaşanan sorun bebekte oksijensizlik belirtisi olmasıdır. Bunun dışında bebekte kan şekerinin düşmesi, kanında kalsiyum seviyesinin düşmesi, akciğerin tam olarak gelişmemesi nedeniyle solunum zorluğu olması ve sarılık gibi ciddi sorunlar yaşanabilir. Daha ileri dönemlerde bebekte şeker hastalığı ve kalp hastalığı gelişimi gözlenebilir.
Sence bu riskler alınabilir mi cnm? valla takdiri size bırakıyorum ama evladın söz konusu iyice araştırmadan yaptırmayacağım denilemez ya da o yaptırmadı bir şey olmadı gibi şeylerde olmaz.
söyledim cnm gelsin alsın selamınıCnm naber Aylin napiyo oglusu iyidir inşallah selam söyle
tamam geliyoruz oraya da :)arkadaşlar yeni topik actım hastane cantası hazırlıklarıda var ilk bebeğime olusturdum liste gunceledim
Cnm naber Aylin napiyo oglusu iyidir inşallah selam söyle
tamam geliyoruz oraya da :)
gelmişsin ya kız aylin.ora nere ?
Ay hoşgeldin bacim nerdesin kız sencanısıııı nasılsın tatlım aldım haberini koştum geldimmmm :)
Ay hoşgeldin bacim nerdesin kız sen
gelmişsin ya kız aylin.
Doktor arayisindaydim bugün gittim canım bakalım kan aldı yarın sonuçlar çıkacak ona göre bi karar veririz dedi doktorŞeker yükleme testi uygulanmamış olan anne adaylarında, olası şeker hastalığı durumunda kan şekeri seviyesi kontrol altına alınmaz. Bu durum anne adayını böbrek enfeksiyonu, dirençli vajinal mantarı gibi rahatsızlıklar açısından korunmasız bırakacaktır. Bebeklerde anomali gelişme riski, normal gebeliklerde olan oranlar gibidir. Fakat kandaki şekerin ani olarak yükselmesi nedeniyle, bebeğin anne karnında ani olarak kaybedilmesi olasılığı daha fazla olur. Özellikle tedaviyi aksatan ve kan şekeri seviyesi olması gerekenden farklı olan kadınlarda bu risk çok yüksektir. Kan şekerindeki yükseklik bebeğin fazla kilolu doğmasına, amniyos sıvısında artışa neden olabilir. Doğum sırasında bebekte bazı sorunlar gelişebilir. Bunların arasında en fazla yaşanan sorun bebekte oksijensizlik belirtisi olmasıdır. Bunun dışında bebekte kan şekerinin düşmesi, kanında kalsiyum seviyesinin düşmesi, akciğerin tam olarak gelişmemesi nedeniyle solunum zorluğu olması ve sarılık gibi ciddi sorunlar yaşanabilir. Daha ileri dönemlerde bebekte şeker hastalığı ve kalp hastalığı gelişimi gözlenebilir.
Sence bu riskler alınabilir mi cnm? valla takdiri size bırakıyorum ama evladın söz konusu iyice araştırmadan yaptırmayacağım denilemez ya da o yaptırmadı bir şey olmadı gibi şeylerde olmaz.
Antep teydin di mi canım? Gittin mi Sevgi Kandemir e...o olmasa da Konukoğlu nda başka doktorlar da var Atilla bey vardı soyadını hatırlayamadımDoktor arayisindaydim bugün gittim canım bakalım kan aldı yarın sonuçlar çıkacak ona göre bi karar veririz dedi doktor
Canım şu an amerikanda faruk beye gittim, 15 gün sonra da konukogluna gidicem arayıştayim şu an hastane de önemli diye hepsine bi bakıyım dedimAntep teydin di mi canım? Gittin mi Sevgi Kandemir e...o olmasa da Konukoğlu nda başka doktorlar da var Atilla bey vardı soyadını hatırlayamadım
Sev Amerikan mıydı...Hatem hastanesinde de iyi bir doktor vardı ve normal doğumcu...Konukoğlu na güvenebilirsin cmt akşam 6da gittik Sevgi hanım hazır şekilde bizi bekliyorduCanım şu an amerikanda faruk beye gittim, 15 gün sonra da konukogluna gidicem arayıştayim şu an hastane de önemli diye hepsine bi bakıyım dedim
Evet canım sev amerikan. Diğer kontrole gidicem inşallah sevgi hanımaSev Amerikan mıydı...Hatem hastanesinde de iyi bir doktor vardı ve normal doğumcu...Konukoğlu na güvenebilirsin cmt akşam 6da gittik Sevgi hanım hazır şekilde bizi bekliyordu