• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben gitmedim bugün kendimi iyi hissediyorum.sadece fotoğrafcı 250 mi ki kapı süslemesi istemiyorum ben.suslemeyi de istemiyorum aklımda benim çikolatacim süper abarti suslemede yapmicam sade şık ikramlıklar
Dogumu sordun mu n kadar diye
Dikkat edersin canim surda n kaldi ki doğuma ilaçlarını da ihmal etme hiç bisey olmaz ALLAHIN izniyle.sekerde diyetisyene gitmistim ben oglumda bunda cikmadi şeker.hamilelik şekerinde püf nokta meyve tatli gibi şey yediginde 1 bardak süt ya da ayran tuketeceksin.bide her öğünün de yemek yanında 1 kase yogurt
Haklısın canım dogumu sormadım dediğim gibi sigortam karşılıyor tamamını diye biliyorum zaman da yoktu o nedenle bir gün hem doğumu sorup hemde odaları gezmeyi planlıyorum
Bebek beşiği filan ölçüp ona göre tul yapcam

Sadece fotoğrafcı var demedi en düşük paket kapı susu ve beşik susu artı foto 500 dedi
Yani tek olmayabilir
Cikolatacin nerede ve süslemeyi nasıl yapmayı planlıyorsun yani aynı yerde yaşıyoruz ya o yüzden soruyorum;)

herkesin kendi fikri ve bütcesi tabiki ama ben dogum fotografcisini cok gereksiz buluyorum..2 yegenimde de hemsireye fotograf makinesini verdik 7-8 tane cok guzel fotograf yakalamis..yeterli zaten..dogumun ertesi günse kime rica etsek ceker zaten cicili bicili kiyafetler alip bebise giydirdikten sonra....bilmiyorum bana cok fazla abartili bi rant kapisı gibi geliyor..herkes telefondan okadar guzel fotolar yakalayabiliyor ki..begendigimi cıkarttırırım..tabi benim fikrim:)

kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,o_Odoktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş ,:KK43: eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba :cry:, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
Cnm plesanta doğum kanalının önünde olursa kanama riski var zaten sezeryan mecbur o durumda ama senin rahim duvarının on kısmında anladığım kadarıyla. Yani rahim duvarının her yerinde olabilir plesanta doktorun çok iyi bilir korkma ama sor için rahatlasin.

Haklısın canım dogumu sormadım dediğim gibi sigortam karşılıyor tamamını diye biliyorum zaman da yoktu o nedenle bir gün hem doğumu sorup hemde odaları gezmeyi planlıyorum

Sadece fotoğrafcı var demedi en düşük paket kapı susu ve beşik susu artı foto 500 dedi
Yani tek olmayabilir
Cikolatacin nerede ve süslemeyi nasıl yapmayı planlıyorsun yani aynı yerde yaşıyoruz ya o yüzden soruyorum:KK66:
Mesajını şimdi gördüm canım cikolatacim körfezde oturdum yerde 1 yıl önce kuzenim yaptırmıştı 70 adet 50 tl yanilmiyorsam ama yine gidip bilgi alcam.
Süsleme de karışık kuzenim suslemeye yardim etcek eltim kapi susu falan yapcak bebisin kıyafetlerini sipariş ettim hazır sayılır da kendime ve diğer lleri duruyo daha.

herkesin kendi fikri ve bütcesi tabiki ama ben dogum fotografcisini cok gereksiz buluyorum..2 yegenimde de hemsireye fotograf makinesini verdik 7-8 tane cok guzel fotograf yakalamis..yeterli zaten..dogumun ertesi günse kime rica etsek ceker zaten cicili bicili kiyafetler alip bebise giydirdikten sonra....bilmiyorum bana cok fazla abartili bi rant kapisı gibi geliyor..herkes telefondan okadar guzel fotolar yakalayabiliyor ki..begendigimi cıkarttırırım..tabi benim fikrim:)
Ben dogumhanede bebisim ben ve esimle birlikte 1 tane foto olsa da yeter ki kardesimin profosyonel makinesi var oğlumda arkadaş anestezi ekibindeydi onun sayesinde esimde doguma girdi fotoğrafı da arkadaş cekti şansıma.ama burda fotografcisi olan hastanede iceri telefon alirlar ki ki bilmiyorum ama cok istiyorum 1 tane de olsa bi foto.
Sırf 1 foto icinde 500 veremem gibi zaten dogum uçuk orda

Yani tek olmayabilir
Cikolatacin nerede ve süslemeyi nasıl yapmayı planlıyorsun yani aynı yerde yaşıyoruz ya o yüzden soruyorum:KK66:
Dogum 3.500 ve içinde
bebek albümü
oda susleme
(yatak başı,kapi,besik lohusa serbeti içinde)
1ayda bebek ilk muanesi
kalca ugss
kulak testi içinde bu ücretin
Bide doktorunuzla konuşursaniz esiniz doğuma girebiliyor dedi.
Refakatçi yemeği icin ekstra 75 veriliyormus sadece

Dogum 3.500 ve içinde
bebek albümü
oda susleme
1ayda bebek ilk muanesi
kalca ugss
Refakatçi yemeği icin ekstra 75 veriliyormus sadece
o yemek ücreti nedir yaa insan böyle ufak tefek şeylere kızıyor zaten mis gibi herşeyi koymuş yemek ayırmış :) bence fiyat buralara göre uygun.

o yemek ücreti nedir yaa insan böyle ufak tefek şeylere kızıyor zaten mis gibi herşeyi koymuş yemek ayırmış :) bence fiyat buralara göre uygun.
Bende ona şaşırdım yemek parası saçma bi ekleme olmuş içine ekle yemek parası ekstra deme bide medical park gibi bi hastane komik olmuş.ama icindekileri öğrenince hoşuma gitti en azından fotoğraf olayı süper.
Orda n kadar ücretler canım istanbulda mısın

Bende ona şaşırdım yemek parası saçma bi ekleme olmuş içine ekle yemek parası ekstra deme bide medical park gibi bi hastane komik olmuş.ama icindekileri öğrenince hoşuma gitti en azından fotoğraf olayı süper.
Orda n kadar ücretler canım istanbulda mısın
ben çanakkaledeyim geçtiğimiz yaz sezeryan 3000 tl'ydi, fotoğrafçı falan ekstra şimdi zam gelmiştir sormuyorum bile. Mümkünse devlette normal doğururum inş o parayı da bebişe harcarım.

Kızlar bebişimin hareketlerini çık sık aşağıda hissediyordum doktorumuzda poposu aşağıda demişti ama cumadan beri hiç durmadı hatta çok yanım yandı oturdum sürekli hareket etti sonunda azaldı hareketler ama artık ğöğüs altıma vurmaya başladı sanırım dönüş yaptı kuzucuk baya rahatladım :D kaçıncı haftada pozisyon değiştirir bu bebişler ki sizinkiler ne alemde nereye çalışıyor minik ayaklar.

Kızlar bebişimin hareketlerini çık sık aşağıda hissediyordum doktorumuzda poposu aşağıda demişti ama cumadan beri hiç durmadı hatta çok yanım yandı oturdum sürekli hareket etti sonunda azaldı hareketler ama artık ğöğüs altıma vurmaya başladı sanırım dönüş yaptı kuzucuk baya rahatladım :KK70: kaçıncı haftada pozisyon değiştirir bu bebişler ki sizinkiler ne alemde nereye çalışıyor minik ayaklar.
Canım dolaşıyor benim ki bazen sağımda toplanıyor bazen solumda, aşagıda olursa Benim de canım acıyor. En son ultrasonda göbek değilimin çevresinde C şeklinde uzanıyordu :emir_bebek: doktor henüz Doğum şekli alması için erken, değişir sürekli dedi. Az öncede göbek deligimin biraz üstünden tekmeliyordu :KK56:

Kızlar bebişimin hareketlerini çık sık aşağıda hissediyordum doktorumuzda poposu aşağıda demişti ama cumadan beri hiç durmadı hatta çok yanım yandı oturdum sürekli hareket etti sonunda azaldı hareketler ama artık ğöğüs altıma vurmaya başladı sanırım dönüş yaptı kuzucuk baya rahatladım :KK70: kaçıncı haftada pozisyon değiştirir bu bebişler ki sizinkiler ne alemde nereye çalışıyor minik ayaklar.
Belli bir yer yok heryerden yiyorum
sagli sollu :)) en son ayaklar sağda kafa soldaydi sadece sağda hissediyordum şimdi döndü sanırım heryerde hissediyorum

kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,o_Odoktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş ,:KK43: eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba :cry:, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
Canim bizde ayni durumu yasadik ayni haftalarda endiselenme. Plasenta ondeydi bu kanamalara yol acabiliyormus ve hatta kanama yogun olacagi icin normal dogum yerine sezaryen yapiliyormus. Tabi ki duzelmezse. Bize doktorumuz iliski yasak demisti duzelene kadar kanama riski oldugu icin. Bir hafta sonra kontrole gittim 3 cm yukari cikmisti sonra duzeldi artik cok sukur. Endiselenme gebeligin son aylarinda cogu kiside durum duzeliyormus. Korkulacak bir durum yok canim

Bizim hareketlerimizde kuvvetli bayadır aşağıda ve yanlarda genelde tekmeler falan.

Dogum 3.500 ve içinde
bebek albümü
oda susleme
1ayda bebek ilk muanesi
kalca ugss
Refakatçi yemeği icin ekstra 75 veriliyormus sadece[/ ıyiymis bence
Sigortam karşıladığı için ben şimdiden kalanları tasarladım kafamda ama bence düşünülebilir fiyatı makul geldi

eşiyle doguma girecek olaniniz var mi???spinal düsünüyorum ama yine de istemiyorum doguma girmesini..zaten kendisi de dayanamaz heyecandan düser bayılır falan onla ugrasir doktorlar:-)

eşiyle doguma girecek olaniniz var mi???spinal düsünüyorum ama yine de istemiyorum doguma girmesini..zaten kendisi de dayanamaz heyecandan düser bayılır falan onla ugrasir doktorlar:-)
Canım bende az önce sordum giricen mi diye karar veremiyorum dedi, Doğum eğitimlerine gidelim bana da yardımcı olursun falan dedim ama benimki de giremez, girse de beni strese sokar :confused: ama bizde yapayalnız içerde kötü hisseder miyiz acaba

Back