Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gökhana gidiyorum 3.5 yil önce oglumda da cihandaydi gökhan beyden cok memnunum kibar ilgili esiminde benimde memnun kaldigimiz bi dr.ben istiyorum eşim olunca daha korkusuz oluyorum sanki.Ben önce bertana gittim sonra anlaşamadık gökhan beye gidiyorum sen hangisine gidiyorsun
Erkek nasipse
Eşleri alıyorlar 2 arkadaşım orda doğum yaptı ama ben eşim girsin istemiyorum
Ya fiyat araştırması yaparsan bana da şöyle mutlaka
Gazla bebek tekmesini ayırt edebilirsin ama canım bazen aşağıya bazen yukariya n zaman n yapacakları belli olmuyo bu yaramaslarınKızlar bişey sorcam bazen bebeğin tekmelerini çok aşağıda hissediyorum makata doğru bile acaba o gaz mı?
Idrarda koku,yanma ve renkli akıntı canım. Hamilelikte beyaz akıntı oluyormuş o normalmisKizlar idrar enfeksiyon belirtisi nedir sizde
Bir-kac gündür hafif akıntı ve ara ara bi sızıntı gibi oluyo bende yarın tahlil yaptırmak istiyorum içim rahatlasın diye
Akinti olmaya başladı dabi kaç gündür o yüzden gitsemmi bilemedimIdrarda koku,yanma ve renkli akıntı canım. Hamilelikte beyaz akıntı oluyormuş o normalmis
Kontrole gidince doktora bahset, bi idrar alsınlar bakalım canım varsa erkenden öğrenmiş olursunAkinti olmaya başladı dabi kaç gündür o yüzden gitsemmi bilemedim
kız benim oğlan 1 kilo çıktı geçen hafta hatta azıcık fazla bakmışsın dedi doktor şekerimiz de çıkmadı ama aklında kalmasın yaptır bence.Oy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artık ben senden daha kiloluyum merak etme bir de benim bebis geçen hafta 900 gramdi acaba bi sorun mu var ya bu kadar tombis şeker yüklemesi de yaptırmadım doktora sormadım bile o da söylemedi
Içim rahatlattın canım demekki tosun bunlar bilmiyorum hala düşünüyorum yaptirmayacak gibiyim ama bakalım hayırlısı. Yarın başka bir hastaneye gideceğim doğum yapacağım yeri seçmek için doktor arayisindayim, yarınki doktora da danisayim barikız benim oğlan 1 kilo çıktı geçen hafta hatta azıcık fazla bakmışsın dedi doktor şekerimiz de çıkmadı ama aklında kalmasın yaptır bence.
Canim bende de cikti 1 ay onceki saglik ocagi idrar tahliline gore..Kizlar idrar enfeksiyon belirtisi nedir sizde
Bir-kac gündür hafif akıntı ve ara ara bi sızıntı gibi oluyo bende yarın tahlil yaptırmak istiyorum içim rahatlasın diye
Oyyyy teyzelerine kahve bile yapar artıkKizlar fistigimi gordum bugun yine iki eliyle yuzunu kapadi sipa
750 gr boyu 30 cm olmus koca kiz olmus yaaa :)
Ayy yapsin tabi guzel teyzelerinee :))Oyyyy teyzelerine kahve bile yapar artık
Ilki sezeryan miydi senin sanki doktor ısrarla sezeryan istiyormuş gibi hissettim bu arada benimki tüp bebekBende gökhana gidiyorum 3.5 yil önce oglumda da cihandaydi gökhan beyden cok memnunum kibar ilgili esiminde benimde memnun kaldigimiz bi dr.ben istiyorum eşim olunca daha korkusuz oluyorum sanki.
Doğum fotografcisini diyosun dimi tamam haber veririm sende ogrenirsen bana yazarsin
Gözün aydın canım bende haftaya 75lik yaptırıcam inşallah benimkide iyi cikar, oğlumda sanki damar yolu açılmıştı diye hatırlıyorum ben yanlış hatırlamıyorsam eğer :)Kızlar bende bgün 100gramlık şeker tahlilimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı hatta en son alınan kanda şekerim düşmüş doktor koş koş karnını doyur açlıktan bayılcan dedi halbu ki o kdar acıkmadım . Ana kollarım mosmor . Neyseki bunu da atlattım çok şükür artık gönül rahatlığıyla tatlı yiyebilirim
Sağol canım inşallah iyi çıkar seninde hamilelikte diyet çok zorGözün aydın canım bende haftaya 75lik yaptırıcam inşallah benimkide iyi cikar, oğlumda sanki damar yolu açılmıştı diye hatırlıyorum ben yanlış hatırlamıyorsam eğer :)
Doktor benden aclık tokluk istedi ona göre seker yüklemesi yapcakmıs sizden direkt mi istediKızlar bende bgün 100gramlık şeker tahlilimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı hatta en son alınan kanda şekerim düşmüş doktor koş koş karnını doyur açlıktan bayılcan dedi halbu ki o kdar acıkmadım . Ana kollarım mosmor . Neyseki bunu da atlattım çok şükür artık gönül rahatlığıyla tatlı yiyebilirim
Ay bu arada eski foruma bakıyo musun bilmiyorum ama lina hamileSağol canım inşallah iyi çıkar seninde hamilelikte diyet çok zor
Ins temiz çıkar.bende hafif var ama baska belirtisi yok.bizim sağlık ocağı yapmıyor idrarCanim bende de cikti 1 ay onceki saglik ocagi idrar tahliline gore..
Bugun doktorumla gorustum saglik ocaginda yapilan idrar testlerine guvenme o idrari bir gun bekletip ertesi gun veriyolar labaratuvara dedi. Bana idrar yollari temizleyici bi toz ilac verdi icip yarin hastnanede yaptiricam tahlili bi de.
Bu arada bende de sadece ara ara yogun akinti var. Koku kasinti yanma vs yoksa korkma dedi doktorm
Ilki sezeryandi benim.hep normal yapcam dedim ama korktuğum icin sezeryan oldum.ki gökhan bey de genelde sezeryan yapiyorr.normal olsun müsait falan hiç dememisti bana da.yani n diim onun kararını sen verceksin canım hayırlısı olsun hakkında ins.Ilki sezeryan miydi senin sanki doktor ısrarla sezeryan istiyormuş gibi hissettim bu arada benimki tüp bebek
Özel bebek sezeryanla alalim diye ısrar ediyor
Normal için herşey müsait ama