• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar benim dün akşam göğsümden su geldi ıslak ıslak oldu atletim önce telaş ettim ama sonra 5 aydan sonra normal olduğu yazıyordu rahatladım. Yine de çok erken geldi bana azıcık tuhaf oldum.

Kızlar benim dün akşam göğsümden su geldi ıslak ıslak oldu atletim önce telaş ettim ama sonra 5 aydan sonra normal olduğu yazıyordu rahatladım. Yine de çok erken geldi bana azıcık tuhaf oldum.
Canım arada benimde geli öyle islatmiyo ama akacak gibi sızlıyor sonra da bakıyorum bir damla gelmiş bi dogsunlarda yatak bile islanincak :))

Günaydın kızlar, dün sol koltuk altımda bi ağrı hissettim tedirgin oldum. Benzer durum yaşayn varmı, şuan ağrım yok ama devam ederse ara ara genel cerrahiye gideyim diyorum. Akıntı bende hamile değilkende olurdu, fitil kullanmıştım o zaman, antibiyotik ile birlikte. Geçmemişti gerçi. Şimdi de var su gibi ve kokulu ama kaşıntı ya da başka bi durumum yok. Doktora da sormaıdm normaldir die. Bi sonrakinde soryaım olmazsa. 17 şubatta randevumuz.

Bnmde iki üç haftadr geliyor sütyende leke oluyor az az

Bende kocaeli medikal de yapacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa siz nerede düşünüyorsunuz

Sigortam karşılayacak ücreti o nedenle fiyatını hiç öğrenmedim
Özel sigortan var heralde çünkü ssk hepsini karşılamıyor.bende wm medikal kocaelide yapcam ins 3bin küsür dü en son ssk lıya.
Doğum fotoğrafçısını düşünüyor musun ben hiç sormadım

Günaydın kızlar, dün sol koltuk altımda bi ağrı hissettim tedirgin oldum. Benzer durum yaşayn varmı, şuan ağrım yok ama devam ederse ara ara genel cerrahiye gideyim diyorum. Akıntı bende hamile değilkende olurdu, fitil kullanmıştım o zaman, antibiyotik ile birlikte. Geçmemişti gerçi. Şimdi de var su gibi ve kokulu ama kaşıntı ya da başka bi durumum yok. Doktora da sormaıdm normaldir die. Bi sonrakinde soryaım olmazsa. 17 şubatta randevumuz.
Süt kanallarına ilişkindir öyle bir sorun yok bence.

Kızlar kontrolden çıktım idrardaenglfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür 69 kiloyum bu arada :(

Kızlar kontrolden çıktım idrardaenglfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür 69 kiloyum bu arada :KK43:
Oy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artık:( ben senden daha kiloluyum merak etme :D bir de benim bebis geçen hafta 900 gramdi acaba bi sorun mu var ya bu kadar tombis:( şeker yüklemesi de yaptırmadım doktora sormadım bile o da söylemedi

Oy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artık:KK43: ben senden daha kiloluyum merak etme :KK70: bir de benim bebis geçen hafta 900 gramdi acaba bi sorun mu var ya bu kadar tombis:KK43: şeker yüklemesi de yaptırmadım doktora sormadım bile o da söylemedi
Yok canım neden sorun olsun ki benimki zaten geriden gidiyodu anca toparlamış geç döllenme birde :)) seninki iyi yani

Yok canım neden sorun olsun ki benimki zaten geriden gidiyodu anca toparlamış geç döllenme birde :)) seninki iyi yani
Hani çok kilo da iyi degil diyorlar ya şeker falan mı var acaba dedim Allah'ım her şeyde korkuyoruz ya, bebisler gelse hayırlısıyla şu 3 ay geçse de

Hani çok kilo da iyi degil diyorlar ya şeker falan mı var acaba dedim Allah'ım her şeyde korkuyoruz ya, bebisler gelse hayırlısıyla şu 3 ay geçse de
Ya öyle annelik endişe işi herşeyden birşey arıyoruz :))

Oy maşallah kuzuya canım sana da geçmiş olsun, ilaçları kullan da iyice geçsin şu pis enfeksiyonlarımız artık:KK43: ben senden daha kiloluyum merak etme :KK70: bir de benim bebis geçen hafta 900 gramdi acaba bi sorun mu var ya bu kadar tombis:KK43: şeker yüklemesi de yaptırmadım doktora sormadım bile o da söylemedi
Canım benimki de iri haftasına göre.doktor şekerden ya da genetik faktörlerden iri olur dedi.şeker de çıkmadı gerçi.genetik demek ki tombiş olacak :emir_bebek:

Özel sigortan var heralde çünkü ssk hepsini karşılamıyor.bende wm medikal kocaelide yapcam ins 3bin küsür dü en son ssk lıya.
Doğum fotoğrafçısını düşünüyor musun ben hiç sormadım
Evet canım var
Valla bilmiyorum 2 3 güne şeker için gidecegim ayrıntılı olarak soracagim bu işleri eğer paketimin içindeyse süsleme ve doğum fotoğrafçısı isterim tabiki ama değilse talep ettiğim birşey değil
Profesyonel kameramiz var gorumcem ben çekerim dedi o yüzden kendimiz çekeriz diye düşündüm çok gerekli gormuyorum açıkçası tabi her an fikrim değişebilir

Sen ne yapacaksın süsleme ya da fotoğrafcı düşünüyor muşun

Ben taç ve terliği de silikonla kendim yapacağım gecelik aldım ona uyduracağım

Hediyelik olarakta çok araştırdım birer magnet minik reçel ve çikolata dağıtmayı düşündüm 50 tane yapsam yeter herhalde şu an 15 tatildeyim hepsini kendim yapmayı planlıyorum allah nasip ederse tabi

Bir de oğlu olacaklar gecelik ve taç terlik için hangi rengi düşündünüz
Ben cinsiyet belli olmadan pembe gecelik aldım doğuma uygun taç ve terliği de pembe mi yapayım
Yoksa beyaz mavi tonlarında bir gecelik daha mi alayim ne dersiniz

Yoktur bi şeyi kuzum olsa doktor uyarırdı, bizimki tombul diye açlık tokluk ölçtüler, şeker yüklemesi vs. Hiç bişi çıkmadı, tombul olacak bizim minnoşlar :emir_bebek: dün bizimki benim aklımı aldı, geceden başladı hareketsizlige, koca gün tık demedi neler yaptım, ne tatlılar ne çikolatalar yedim yok bi hareket.. nasıl bir ağlama tuttu sonra istifra etmeler, bayılacaktım az kalsın. Sonra babası geldi, seslendi oğlum seni merak ediyoruz vs diye, eşşek sıpası başladı oyunlara :emir_bebek: çok şükür bugün iyi hareketleri, besle büyüt danayı tanımasın anayı diyorum :KK76: ödüm kopuyor bişi olacak diye, sağ Salim üç ayımız biteydi :anneadayı::anneadayı:

Kızlar kontrolden çıktım idrardaenglfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür 69 kiloyum bu arada :KK43:
Canım gözünaydın prenses toparlanmış :KK200: bende de enfeksiyon var, monural diye tek kullanımlık bi şase verdi doktor, henüz almadık.. nasıl enfeksiyonsuz kalıcaz bilmem :110:

Canım gözünaydın prenses toparlanmış :KK200: bende de enfeksiyon var, monural diye tek kullanımlık bi şase verdi doktor, henüz almadık.. nasıl enfeksiyonsuz kalıcaz bilmem :110:
Ayy bilmiyorum yaa antibiyotiği kullan önümüzdeki ayda tahlil ver gene çıkarsa değişik bir antibiyotik vericem dedi inşallah geçerse birdaha olmaz oğlumda hiç olmamıştı bunda nedense oluyo işte

Evet canım var
Valla bilmiyorum 2 3 güne şeker için gidecegim ayrıntılı olarak soracagim bu işleri eğer paketimin içindeyse süsleme ve doğum fotoğrafçısı isterim tabiki ama değilse talep ettiğim birşey değil
Profesyonel kameramiz var gorumcem ben çekerim dedi o yüzden kendimiz çekeriz diye düşündüm çok gerekli gormuyorum açıkçası tabi her an fikrim değişebilir

Sen ne yapacaksın süsleme ya da fotoğrafcı düşünüyor muşun

Ben taç ve terliği de silikonla kendim yapacağım gecelik aldım ona uyduracağım

Hediyelik olarakta çok araştırdım birer magnet minik reçel ve çikolata dağıtmayı düşündüm 50 tane yapsam yeter herhalde şu an 15 tatildeyim hepsini kendim yapmayı planlıyorum allah nasip ederse tabi

Bir de oğlu olacaklar gecelik ve taç terlik için hangi rengi düşündünüz
Ben cinsiyet belli olmadan pembe gecelik aldım doğuma uygun taç ve terliği de pembe mi yapayım
Yoksa beyaz mavi tonlarında bir gecelik daha mi alayim ne dersiniz
İyi düşünmüşsün canım kendi emeğin daha güzel oluyor elinden geliyorsa.. ben nişan nikah magnetlerimi kendim hazırlamıştım ama bu sefer hiç sabrım sıkıntı basıyor çok fena öyle şeylerle ugrasırken. Doğum fotoğrafçısı her zaman bebeğin yakınında oluyor böylece bebek karışmaz ya da kaçırılmaz diye Harika bir fikre sahip eşim:halay:o yüzden fotoğrafçı tutucaz mecbur :)) oda süslemesi içinde bebeğe cibinlik yaptırıcam biraz da balon falan asarız, kapı süsü de taktık mı olur bu iş. Benim de oğlum olacak, geceliği ekru ya da beyaz düşünüyorum ama şimdiden alsam mı yoksa göbek iyice büyüyünce mi alsam bilemiyorum.. bi tane spor bi gecelik aldım lacivert kanamam çok olursa onu giyerim nasılsa bi tane yetmez diye düşünüyorum. Ayy insan bilmediği şeylerden çok ürküyor, kanama ne kadar olur nasıl olur, agrımız acımız çok olur mu vs. İnşallah kolay doğumlar olur hepimize

Back