Antibiyotiğin bitince normal tahlil yerine kültür iste canım, bazı virüsler bazı antibiyotiklere bağışıklık kazanmış oluyormuş. Bizim dr ona göre antibiyotik veriyordu. Benim kültürde bişi çıkmadı ama lökosit 10-12 diye bunu kullanalım dedi. Gebelikten oluyor diyorlar da oğlunda olmadığı için şanslıymışsınAyy bilmiyorum yaa antibiyotiği kullan önümüzdeki ayda tahlil ver gene çıkarsa değişik bir antibiyotik vericem dedi inşallah geçerse birdaha olmaz oğlumda hiç olmamıştı bunda nedense oluyo işte
Tmm canım öyle yaparım. BidahakineAntibiyotiğin bitince normal tahlil yerine kültür iste canım, bazı virüsler bazı antibiyotiklere bağışıklık kazanmış oluyormuş. Bizim dr ona göre antibiyotik veriyordu. Benim kültürde bişi çıkmadı ama lökosit 10-12 diye bunu kullanalım dedi. Gebelikten oluyor diyorlar da oğlunda olmadığı için şanslıymışsın
Esin süpermiş gerçektenİyi düşünmüşsün canım kendi emeğin daha güzel oluyor elinden geliyorsa.. ben nişan nikah magnetlerimi kendim hazırlamıştım ama bu sefer hiç sabrım sıkıntı basıyor çok fena öyle şeylerle ugrasırken. Doğum fotoğrafçısı her zaman bebeğin yakınında oluyor böylece bebek karışmaz ya da kaçırılmaz diye Harika bir fikre sahip eşimo yüzden fotoğrafçı tutucaz mecbur :)) oda süslemesi içinde bebeğe cibinlik yaptırıcam biraz da balon falan asarız, kapı süsü de taktık mı olur bu iş. Benim de oğlum olacak, geceliği ekru ya da beyaz düşünüyorum ama şimdiden alsam mı yoksa göbek iyice büyüyünce mi alsam bilemiyorum.. bi tane spor bi gecelik aldım lacivert kanamam çok olursa onu giyerim nasılsa bi tane yetmez diye düşünüyorum. Ayy insan bilmediği şeylerden çok ürküyor, kanama ne kadar olur nasıl olur, agrımız acımız çok olur mu vs. İnşallah kolay doğumlar olur hepimize
Ay aynısını yaşadım 3 gün önce canım 1 gün boyunca tik yoktu, allah'tan sonra acısını çıkardı sipa. Bugün de sabah çok harekerliydi şimdi sessiz. Artık çok da umursamicam çünkü stres yapınca hiç hareket etmiyo danalarYoktur bi şeyi kuzum olsa doktor uyarırdı, bizimki tombul diye açlık tokluk ölçtüler, şeker yüklemesi vs. Hiç bişi çıkmadı, tombul olacak bizim minnoşlardün bizimki benim aklımı aldı, geceden başladı hareketsizlige, koca gün tık demedi neler yaptım, ne tatlılar ne çikolatalar yedim yok bi hareket.. nasıl bir ağlama tuttu sonra istifra etmeler, bayılacaktım az kalsın. Sonra babası geldi, seslendi oğlum seni merak ediyoruz vs diye, eşşek sıpası başladı oyunlara çok şükür bugün iyi hareketleri, besle büyüt danayı tanımasın anayı diyorum ödüm kopuyor bişi olacak diye, sağ Salim üç ayımız biteydi
Sen nerdesin yaa ben hep buralardayımKız napıyosun sen nerelerdesin hiiiiiii
Dönemsel oluyo sanırım birde pozisyonları alakalı da olabilir canımKuzlar bnde geöen hafta salı günü tetenoz oldum bi gün sonra ateşlendim baya o günden snra gün içerisinde nerdeyse hiç hareket etmiyo. Hatta bazen gece yatarken bile fark etmiyorum . Bgn yine hareket yoktu sessiz odaya gectim bi kaç tekme attı şükür . Ana kıpır kıpırdı niye böyle az hareket etmeye basladı bilmiyorum nazar değdirdim galiba
Canım sırtını dönmüştür falan diyorlar, panik olmamak lazım ama insanın elinde değilKuzlar bnde geöen hafta salı günü tetenoz oldum bi gün sonra ateşlendim baya o günden snra gün içerisinde nerdeyse hiç hareket etmiyo. Hatta bazen gece yatarken bile fark etmiyorum . Bgn yine hareket yoktu sessiz odaya gectim bi kaç tekme attı şükür . Ana kıpır kıpırdı niye böyle az hareket etmeye basladı bilmiyorum nazar değdirdim galiba
Gündüz o kadar degil de akşamları ağlayacak duruma geliyorum, hele yatakta dönerken çatır çatır kemik sesi geliyor bildiginkızlar çatı ağrınız ne durumda? benm bu haftalarda arttı sanki..minik minik adımlarla yürüyorum..cok sık idrara gitme istegi duyuyorum..bugun bi idrar tahlili verdim bakalim yarin cikacak..umarim sistit falan degilimdir
Ayy bilmiyorum yaa antibiyotiği kullan önümüzdeki ayda tahlil ver gene çıkarsa değişik bir antibiyotik vericem dedi inşallah geçerse birdaha olmaz oğlumda hiç olmamıştı bunda nedense oluyo işte
Kasintim yok diye fitilfln vermedi ama sanki of baslicak gibi ufaktan Allah'ım bian önce Mayıs gelin ya :)) bende günde 3 kez kesin değiştiriyorum çamaşırAynen canım benimde oglum da bu kadar akıntı olmadi canım. Kızım saolsun iç çamaşırı yetistiremiyorum. Iyi ki kaşıntı yanma koku yok.
Olabilir neyseki arada yokluyoDönemsel oluyo sanırım birde pozisyonları alakalı da olabilir canım
Aynen insan hep oynasın istiyo bazen tekmesinden uyuyamıyordum uslu kız olmaya karar verdi demekki :)Canım sırtını dönmüştür falan diyorlar, panik olmamak lazım ama insanın elinde değil
Çatı ağrısı benim devam ediyor ama alıştım galiba canım aklıma gelmeyince hissetmiyorumkızlar çatı ağrınız ne durumda? benm bu haftalarda arttı sanki..minik minik adımlarla yürüyorum..cok sık idrara gitme istegi duyuyorum..bugun bi idrar tahlili verdim bakalim yarin cikacak..umarim sistit falan degilimdir
Canım ben de aynen bazen öyle hissediyorum. Ama bence gaz değil geziyo karnimda bebek galiba. Bazen tam midemde bazen makata doğru bazen de kasıklarimda hissediyorum. Acaba aşağı mı indi diyorum ama sonra göğüslerimin altına ayagiyla bastırıyor acıtıyor bi sorun yoktur herhaldeKızlar bişey sorcam bazen bebeğin tekmelerini çok aşağıda hissediyorum makata doğru bile acaba o gaz mı?
Cinsiyeti n seninkininEvet canım var
Valla bilmiyorum 2 3 güne şeker için gidecegim ayrıntılı olarak soracagim bu işleri eğer paketimin içindeyse süsleme ve doğum fotoğrafçısı isterim tabiki ama değilse talep ettiğim birşey değil
Profesyonel kameramiz var gorumcem ben çekerim dedi o yüzden kendimiz çekeriz diye düşündüm çok gerekli gormuyorum açıkçası tabi her an fikrim değişebilir
Sen ne yapacaksın süsleme ya da fotoğrafcı düşünüyor muşun
Ben taç ve terliği de silikonla kendim yapacağım gecelik aldım ona uyduracağım
Hediyelik olarakta çok araştırdım birer magnet minik reçel ve çikolata dağıtmayı düşündüm 50 tane yapsam yeter herhalde şu an 15 tatildeyim hepsini kendim yapmayı planlıyorum allah nasip ederse tabi
Bir de oğlu olacaklar gecelik ve taç terlik için hangi rengi düşündünüz
Ben cinsiyet belli olmadan pembe gecelik aldım doğuma uygun taç ve terliği de pembe mi yapayım
Yoksa beyaz mavi tonlarında bir gecelik daha mi alayim ne dersiniz
Aynı bende öyle hissediyorum hatta o kadar yukarı çıkmış olamaz ya da o kadar aşağıda olamaz falan diye telaş yapıyorum :)Canım ben de aynen bazen öyle hissediyorum. Ama bence gaz değil geziyo karnimda bebek galiba. Bazen tam midemde bazen makata doğru bazen de kasıklarimda hissediyorum. Acaba aşağı mı indi diyorum ama sonra göğüslerimin altına ayagiyla bastırıyor acıtıyor bi sorun yoktur herhalde
Ben önce bertana gittim sonra anlaşamadık gökhan beye gidiyorum sen hangisine gidiyorsunCinsiyeti n seninkinin
Ben doğum anında ameliyathanede fotosu olsun istiyorum oglumun var da bunda bakalım.ucuk rakam olmazsa isterim fotoğrafcı yoksa kardeşimin makinesi de profesyonel.oglumda gemici kurabiyesi yatırmıştım ozel cikolatalar kizimda da isme özel yaptiririm heralde.
Hangi dr gidiyorsun medikalde
Bide eşleri aliyolar mi acaba doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?