• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar ayrintilidan çıktım 373 gr 24 cm olmuş bebisim cinsiyetimiz de belli oldu. Kızımız olacak
Rabbime şükürler olsun sağlıklı hiçbir sorun gozukmedi.:halay::halay::halay:
Hayatimmm70 Hayatimmm70 Darısı başına canim
çok sevindim gözün aydın canım benim :emir_bebek:evet darısı başıma
sayfaya giriş yapayım dedim, senin haberi gördüm, :KK55:çok çok mutlu oldum
inşallah canım, çok sağol, benim evlatta gösterirse öğrenicez inşallah:-)
:KK36::KK36::KK74:

çok sevindim gözün aydın canım benim :emir_bebek:evet darısı başıma
sayfaya giriş yapayım dedim, senin haberi gördüm, :KK55:çok çok mutlu oldum
inşallah canım, çok sağol, benim evlatta gösterirse öğrenicez inşallah:-)
:KK36::KK36::KK74:

Canım benim yerin kactaydi randevum?

Oyyy maşallah canım gözümüz aydın :KK200:
Teşekkürler bitanem

aaa benimde mide tarafına doğru yani yukarıya doğru daha şiş siz söyleyince farkettim, sizlerin erkek mi benim henüz belli değil cinsiyet
semabsrn semabsrn cuma sen, c.tesi ben ayrıntılı ultrason , inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar, dua edin yaş 40 olunca ister istemez tedirglinlik var biraz,:KK17::KK43::KK14:,
Evet erkek ama cinsiyetle ilişkili olduğunu düşünmüyorum bence oburlukla ilgili;)

Evet erkek ama cinsiyetle ilişkili olduğunu düşünmüyorum bence oburlukla ilgili:KK66:
Ama benim iştahım bayağı kesildi. Saatlerce yemek yemesem aklıma gelmiyor ama karnım yine aynı büyük mide kısmına doğru:KK50:

vala bi cılgınlık yapıp İnglesina marka alasım var...o kadar guzeller ki..kullanımı rahat..estetik..hafif..ama yüķte hafif pahada agır tabi:KK54:

Ben de ilk başlarda inglesina ve stokke arasında kalmıştım sonra ilk gözağrım olan stokkeyi aldım bu ara da joker de ot koltukları da çok indirimde bilginiz olsun

Merhaba kızlar
Bu aralar pek giremedim topiğe
Kızım hasta 10 gündür
Ben de hasta oldum
Öksürük,geniş ve burun akıntısı derken çok yoruldum.Kızım da aynı.Yeni yeni iyileşiyoruz gibi.

Geçen hafta ayrıntılıya girdim
Çok şükür her şey yolunda
Düşük plesentayı saymazsak
Zamanla yukarı da çıkabilirmiş ama dikkatli ol dedi doktorum
Ağır kaldırma
Fazla ayakta kalma v.s uyarılar işte
İlk doğumun sezeryandı
Şimdi normal yapabilirmiyim dedim
6sene olmuş olacak olur ama biraz zor dedi.
2 ameliyathane ayarlamam lazım dedi
Ben normal doğumu yaptırırken
Bir ekibinde başka ameliyathanede hazır bulunması gerekir dedi
Olası bir terslikte hemen seni oraya alıp sezeryan yapmam lazım dedi.Hastane her zaman böyle bir duruma hazır olmayabiliyor dedi
Hem düşük plesentan var hiç riske atmayalım sezeryan dedi.Kabul yapacak bir şey yok
Ama mayıs annesi olmam zor.Normalde 2mayıs doğum gözüküyor.Kızım da 2 mayıs doğumlu ne güzel olurdu
Doktor nisanın 3.üncü haftası alırız dedi
Allahım sen yardım et hepimize

Merhaba kızlar
Bu aralar pek giremedim topiğe
Kızım hasta 10 gündür
Ben de hasta oldum
Öksürük,geniş ve burun akıntısı derken çok yoruldum.Kızım da aynı.Yeni yeni iyileşiyoruz gibi.

Geçen hafta ayrıntılıya girdim
Çok şükür her şey yolunda
Düşük plesentayı saymazsak
Zamanla yukarı da çıkabilirmiş ama dikkatli ol dedi doktorum
Ağır kaldırma
Fazla ayakta kalma v.s uyarılar işte
İlk doğumun sezeryandı
Şimdi normal yapabilirmiyim dedim
6sene olmuş olacak olur ama biraz zor dedi.
2 ameliyathane ayarlamam lazım dedi
Ben normal doğumu yaptırırken
Bir ekibinde başka ameliyathanede hazır bulunması gerekir dedi
Olası bir terslikte hemen seni oraya alıp sezeryan yapmam lazım dedi.Hastane her zaman böyle bir duruma hazır olmayabiliyor dedi
Hem düşük plesentan var hiç riske atmayalım sezeryan dedi.Kabul yapacak bir şey yok
Ama mayıs annesi olmam zor.Normalde 2mayıs doğum gözüküyor.Kızım da 2 mayıs doğumlu ne güzel olurdu
Doktor nisanın 3.üncü haftası alırız dedi
Allahım sen yardım et hepimize
Çok geçmiş olsun kızında sanada canım bende doktoruna normal.yapabilirmiyim diye sordum yaptıran bulursan olabilir dedi son ayimda o bulduğum doktora gidicem kismetimizde nasıl doğurmak varsa öyle olacak hayırlı doğumlar versin Allah hepimize

Back