• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

tgb34 tgb34 Ben de bugün detaylı ultrason sonucumu doktoruma gösterdim bebek iyi sağlıklı her şey yolunda ama yaklaşık 2 hafta önde görünüyor, oğlum da böyleydi dedim, risk alamayız şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi :110: Ne zaman yaptırırsan yaptır sonucu getir dedi...mecbur yaptırıcam bu durumda

tgb34 tgb34 Ben de bugün detaylı ultrason sonucumu doktoruma gösterdim bebek iyi sağlıklı her şey yolunda ama yaklaşık 2 hafta önde görünüyor, oğlum da böyleydi dedim, risk alamayız şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi :110: Ne zaman yaptırırsan yaptır sonucu getir dedi...mecbur yaptırıcam bu durumda
Ben de cumartesi yaptırıcam canım, bizim sıpa da iki hafta önde, kendi içinde orantılı diyor ama yine de bi soru işareti oluyor insanda. Üç hafta önce açlık tokluk kan şekerime bakmıştık ve normal cıkmıştı ama şeker yüklemesi yapıcaz yinede dedi doktor. Hatta kan almışken troid kan değerleri vs de bakalım dedi ama benim tek bir kapsül daha yutmaya tahammülüm yok, tüm gün yut allah yut.. senin bebeğin kız değil miydi, genelde erkek bebeklere önden gider diyorlar ama oğlunda da öyle olduysa belki sizin genler gereği bebekler önden gidiyordur. Peki oğlun zamanında mı doğmuştu, kaç kiloydu?

aaa benimde mide tarafına doğru yani yukarıya doğru daha şiş siz söyleyince farkettim, sizlerin erkek mi benim henüz belli değil cinsiyet
semabsrn semabsrn cuma sen, c.tesi ben ayrıntılı ultrason , inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar, dua edin yaş 40 olunca ister istemez tedirglinlik var biraz,:KK17::KK43::KK14:,
Benimki kiz canım yukarı doğru buyuyo
Oğlum assadan büyüyordu.
Inş iyi sonuçlarla geleceksin canim

2 haftada az değil cnm bizimki de 1 hafta 10 gün ileri oluyor normal bence ama yine de yaptırmak zorundayız sanki. Allah korusun şeker olsa çok daha riskli.

Kızlar bişey dicem oğlumda karnım büyüdü yavaş yavaş ama kızımda direk midemden büyüdü ve birden büyüdü yani oğlumda 6 7 aylıkken zorlanıyordum ama kızımda 1 aydır 8 aylık gibi karnım geriliyor yatarken kalkarken otururken.erken başladı belirtiler
Sizde de böyle oluyor mu
Canım benim de öyle aynen, bir ande büyüdü hem de 1 hafta icinde. Anneme gittim bir hafta arayla, kadın şaştı kaldı bi anda büyümüş diye. Sanki agirlastim sirt ağrısı çatı ağrısı beni artık bitirdi

Canım benim de öyle aynen, bir ande büyüdü hem de 1 hafta icinde. Anneme gittim bir hafta arayla, kadın şaştı kaldı bi anda büyümüş diye. Sanki agirlastim sirt ağrısı çatı ağrısı beni artık bitirdi
Ağrılı olmak zorr hele çatı ağrısı ALLAHIM yardımcın olsun

Ben de cumartesi yaptırıcam canım, bizim sıpa da iki hafta önde, kendi içinde orantılı diyor ama yine de bi soru işareti oluyor insanda. Üç hafta önce açlık tokluk kan şekerime bakmıştık ve normal cıkmıştı ama şeker yüklemesi yapıcaz yinede dedi doktor. Hatta kan almışken troid kan değerleri vs de bakalım dedi ama benim tek bir kapsül daha yutmaya tahammülüm yok, tüm gün yut allah yut.. senin bebeğin kız değil miydi, genelde erkek bebeklere önden gider diyorlar ama oğlunda da öyle olduysa belki sizin genler gereği bebekler önden gidiyordur. Peki oğlun zamanında mı doğmuştu, kaç kiloydu?
Canım oğlum 4 kilo doğdu, 40 haftayı doldurdu, doktor pzt için sezaryen randevusu vermişti bebek cmt sancıyla geldi yine sezaryen tabi de, erken falan doğmadı yani vaktinde...Evet kız bebek ama bu önde gidişi ve karnımda çok hareketli aynı oğlumdaki gibi, acaba yanlışlık mı var diye içime kurt düşüyor...doğmadan cinsiyetinden emin olamıycam galiba

Kızlar bişey sormak istiyorum lütfen fikri olan cevap versin.. 7. Ayımıza girdik çok şükür bi sorun yok ama stresli geçiyor hamileliğim hem benden hemde çevreden kaynaklanıyor.. 2 gündür ara ara adet sancısı giriyor geçiyor az önce yine oldu bununla ilgili bi tahmini olan yaşayan var mı aranızda

Ya kizlar bizim kız gece uyumuyor pitir pitir sabah da uyanmiyor mesela şu an hala uyuyo bu dogunca da mı böyle yapcak :rolleyes:

Ya kizlar bizim kız gece uyumuyor pitir pitir sabah da uyanmiyor mesela şu an hala uyuyo bu dogunca da mı böyle yapcak :rolleyes:
Canım ya bende bazen aynı şeyi düşünüyorum yatağa girince basliyo fingirdemeye yön değiştiriyorum gene ayni ne zaman uyansam oynaşıyor ama sabahta oynuyo orasını anlamadım benimki hiç uyumicak heralde :deli:

Kızlar bişey sormak istiyorum lütfen fikri olan cevap versin.. 7. Ayımıza girdik çok şükür bi sorun yok ama stresli geçiyor hamileliğim hem benden hemde çevreden kaynaklanıyor.. 2 gündür ara ara adet sancısı giriyor geçiyor az önce yine oldu bununla ilgili bi tahmini olan yaşayan var mı aranızda
Hiç bilmiyorum ki canım ama kötü bişey değildir ilk başlarda oluyodu öyle ama şimdi olmuyo

Canım ya bende bazen aynı şeyi düşünüyorum yatağa girince basliyo fingirdemeye yön değiştiriyorum gene ayni ne zaman uyansam oynaşıyor ama sabahta oynuyo orasını anlamadım benimki hiç uyumicak heralde :deli:
Benimki gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor :D şimdiden başladım yavrumu böyle azarlamaya :KK48: insallah dogunca uyurlar kuzum yoksa yandik:ruh:

Benimki gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor :KK70: şimdiden başladım yavrumu böyle azarlamaya :KK48: insallah dogunca uyurlar kuzum yoksa yandik:ruh:
Benimkide aynı canım ya gece yatağa giriyorum oynamaya başlıyo ama önce babası uyusun diye bekliyor :KK48:gecen gece karnım şekilden şekile giriyodu poposunu bi sağ tarafa dayıyodu orayı ufalıyorum sol tarafa gidiyo çok komikti :KK73:

Benimkide aynı canım ya gece yatağa giriyorum oynamaya başlıyo ama önce babası uyusun diye bekliyor :KK48:gecen gece karnım şekilden şekile giriyodu poposunu bi sağ tarafa dayıyodu orayı ufalıyorum sol tarafa gidiyo çok komikti :KK73:
Ay evet ya benim adam delirdi bi defacık hissedeyim diye yok o dokununca saklanıyor :KK48: bi doğsun da isirayim popisi:KK45:

Canım gün içinde biz hareket ederken onlar sallandığı için uyuyorlar. Gece dinlenirken sallanma olmadığı için uyanıyorlar.
Oğlum da geceleri hep aktifdi karnimda. Özellikle gece 2 ve sabah 5 civarları bi tepiklerdi yada dönerdi kısaca kendini belli ederdi. Doğduğunda da aynı saatlerde uyanir :) ama yine uykuya dalar sağolsun.

Back