• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar park yatağın içine yatak alcaz. Daha önce de sormuştum ama netlestiremedim. Park yatak için olan yataklar internette ince ve 100 tl falan, ondan mi almamız lazım yoksa şu bizim yattigimiz normal yatakların kucugunden mı alcaz? Bi bakın internetten ya bana akıl verin nolur:KK28:

Ben park yatağı internetten sipariş vermiştim içinde sünger yatak da hediye gelmişti ama ben visko yatak almıştım
Evet ikisi de çok ince ama viskodan memnunum
Kendim de visko yatak kullanıyorum gayet güzel.

Ben park yatağı internetten sipariş vermiştim içinde sünger yatak da hediye gelmişti ama ben visko yatak almıştım
Evet ikisi de çok ince ama viskodan memnunum
Kendim de visko yatak kullanıyorum gayet güzel.
Visko da ince viskolardan mı canım? Park yatak için olanlardan?

Visko da ince viskolardan mı canım? Park yatak için olanlardan?
Evet canım aynen. zaten 6 aya yakın üstte yatıyor alt kata indirdiğim de çok alçakta kalıyor diye kalın yorgan koyup biraz daha havaya kaldırmıştım. Üşümesi hiç aklıma gelmedi canım.

Evet canım aynen. zaten 6 aya yakın üstte yatıyor alt kata indirdiğim de çok alçakta kalıyor diye kalın yorgan koyup biraz daha havaya kaldırmıştım. Üşümesi hiç aklıma gelmedi canım.
Evet ben de onlardan bakmıştım onlardan alayım bari canım, çünkü taşıması da kolay seyahat edince

ben 6. ya da 7.aydan önce yatak almayı dusünmuyorum ya..odasini yapicam yavastan..zaten bizden önceki ev sahibi cocuk odasi icin cok tatli bi duvar kagidi yaptirmisti onu söktürmemistik..fakat erkek odasi renginde mavi:KK45: o nedenle bi tarafi sökturup pembis yapcam..yataga gelene kadar önce odayi ayarlamam lazim:işsiz:

Kızlar park yatağın içine yatak alcaz. Daha önce de sormuştum ama netlestiremedim. Park yatak için olan yataklar internette ince ve 100 tl falan, ondan mi almamız lazım yoksa şu bizim yattigimiz normal yatakların kucugunden mı alcaz? Bi bakın internetten ya bana akıl verin nolur:KK28:
Ben oğluma diktirdim hem sağlıklı diye düşünüyorum hem de daha rahat kalın incecik diil hazırlar gibi

Kız bebisi olacak anneler göğüs uclariniz ne alemde kararma falan varmı bide göbek.cizginiz ciktimi cinsiyetle alakali birşeyler acaba bunlar
Benim göbek ciZgim belli belirsiz sadece alt tarafta göğüs uclarimda kararma olmadi.

Kız bebisi olacak anneler göğüs uclariniz ne alemde kararma falan varmı bide göbek.cizginiz ciktimi cinsiyetle alakali birşeyler acaba bunlar
Benim göbek ciZgim belli belirsiz sadece alt tarafta göğüs uclarimda kararma olmadi.
Benim kararma oldu canım baya bi, ama çizgi yok gobekte. Tuylendi göbegim sadece

Benim kararma oldu canım baya bi, ama çizgi yok gobekte. Tuylendi göbegim sadece
Demekki cinsiyetle.alakali değilmiş oğlumda kararma vardi ve tüylenme bunda yok göbek cizGimde çok belirgindirl

Biraz özele kaçacak ama bu sabah cok enteresan birşey oldu. Sabah eşimle :KK60:iken gögsümden biley damladıgını gördüm şok oldum sanırım süt gibi bişey o gördümü bilmiyorum ama utandım şimdi azıcık sıkarsam yine geliyo var mı böyle durumda olan

Biraz özele kaçacak ama bu sabah cok enteresan birşey oldu. Sabah eşimle :KK60:iken gögsümden biley damladıgını gördüm şok oldum sanırım süt gibi bişey o gördümü bilmiyorum ama utandım şimdi azıcık sıkarsam yine geliyo var mı böyle durumda olan
Aynen Bendede o şekilde olmuştu:olamaz: sıkma devamı gelmez o zaman korktum bende ya akarsa diye ama çok şükür akmadı :KK17:gogusleri pek uyarmamak gerekiyor :KK48:

Bünyeyle alakalı canım o benim oğlumda da şimdi de erkenden karardı yaklaşık 2 aydır ve çok hassas o kısım

Bünyeyle alakalı canım o benim oğlumda da şimdi de erkenden karardı yaklaşık 2 aydır ve çok hassas o kısım
Hassas olmasına benimde hassas ama hani genişler ya o kısım renk değişir falan onyok sanki aksine küçüldü pembe kısım :)

Back