- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
Yok canim ya usumez çarşafın altına battaniye seriyodum kışın, yazın sadece çarşafIncelerde üşür mü ki acaba canım kafam ondan karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim ya usumez çarşafın altına battaniye seriyodum kışın, yazın sadece çarşafIncelerde üşür mü ki acaba canım kafam ondan karışık
Tamam o zaman ben ıncelerden alayım ya annemlere falan giderken de yanımıza aliveririz, rahat olur heraldeYok canim ya usumez çarşafın altına battaniye seriyodum kışın, yazın sadece çarşaf
Kızlar park yatağın içine yatak alcaz. Daha önce de sormuştum ama netlestiremedim. Park yatak için olan yataklar internette ince ve 100 tl falan, ondan mi almamız lazım yoksa şu bizim yattigimiz normal yatakların kucugunden mı alcaz? Bi bakın internetten ya bana akıl verin nolur
Visko da ince viskolardan mı canım? Park yatak için olanlardan?Ben park yatağı internetten sipariş vermiştim içinde sünger yatak da hediye gelmişti ama ben visko yatak almıştım
Evet ikisi de çok ince ama viskodan memnunum
Kendim de visko yatak kullanıyorum gayet güzel.
Evet canım aynen. zaten 6 aya yakın üstte yatıyor alt kata indirdiğim de çok alçakta kalıyor diye kalın yorgan koyup biraz daha havaya kaldırmıştım. Üşümesi hiç aklıma gelmedi canım.Visko da ince viskolardan mı canım? Park yatak için olanlardan?
Evet ben de onlardan bakmıştım onlardan alayım bari canım, çünkü taşıması da kolay seyahat edinceEvet canım aynen. zaten 6 aya yakın üstte yatıyor alt kata indirdiğim de çok alçakta kalıyor diye kalın yorgan koyup biraz daha havaya kaldırmıştım. Üşümesi hiç aklıma gelmedi canım.
Sağol canım darısı bekleyen herkesin başına sağlıcakla alalım minnaklarimiziGözün aydın canım sağlıklı olmasına çok sevindim darısı sıradakilerin başına
Kesinlikle 1 saat hem prensesimi izledim hem de kalbim ağzımda dr u dinledim.cikcaksiniz ins güzel haberlerinizi bekliyoruzgözün aydin canim insallah bizler de güz3l haberlerle cıkarız ultrasyondan..insan tedirgin oluyor ister istemez..
Ben oğluma diktirdim hem sağlıklı diye düşünüyorum hem de daha rahat kalın incecik diil hazırlar gibiKızlar park yatağın içine yatak alcaz. Daha önce de sormuştum ama netlestiremedim. Park yatak için olan yataklar internette ince ve 100 tl falan, ondan mi almamız lazım yoksa şu bizim yattigimiz normal yatakların kucugunden mı alcaz? Bi bakın internetten ya bana akıl verin nolur
Benim kararma oldu canım baya bi, ama çizgi yok gobekte. Tuylendi göbegim sadeceKız bebisi olacak anneler göğüs uclariniz ne alemde kararma falan varmı bide göbek.cizginiz ciktimi cinsiyetle alakali birşeyler acaba bunlar
Benim göbek ciZgim belli belirsiz sadece alt tarafta göğüs uclarimda kararma olmadi.
Demekki cinsiyetle.alakali değilmiş oğlumda kararma vardi ve tüylenme bunda yok göbek cizGimde çok belirgindirlBenim kararma oldu canım baya bi, ama çizgi yok gobekte. Tuylendi göbegim sadece
Biraz özele kaçacak ama bu sabah cok enteresan birşey oldu. Sabah eşimle iken gögsümden biley damladıgını gördüm şok oldum sanırım süt gibi bişey o gördümü bilmiyorum ama utandım şimdi azıcık sıkarsam yine geliyo var mı böyle durumda olanKız bebisi olacak anneler göğüs uclariniz ne alemde kararma falan varmı bide göbek.cizginiz ciktimi cinsiyetle alakali birşeyler acaba bunlar
Benim göbek ciZgim belli belirsiz sadece alt tarafta göğüs uclarimda kararma olmadi.
Aynen Bendede o şekilde olmuştu sıkma devamı gelmez o zaman korktum bende ya akarsa diye ama çok şükür akmadı gogusleri pek uyarmamak gerekiyorBiraz özele kaçacak ama bu sabah cok enteresan birşey oldu. Sabah eşimle iken gögsümden biley damladıgını gördüm şok oldum sanırım süt gibi bişey o gördümü bilmiyorum ama utandım şimdi azıcık sıkarsam yine geliyo var mı böyle durumda olan
Tamamdır mesaj alındı bu zamandan baslarsa sonu düşünemedim vallaAynen Bendede o şekilde olmuştu sıkma devamı gelmez o zaman korktum bende ya akarsa diye ama çok şükür akmadı gogusleri pek uyarmamak gerekiyor
Bende endiselenmistim akarsa diye çok şükür almiyo ama bazen süt gelicekmis gibi şişliği o zamanlar bidamla fln geldiği oluyoTamamdır mesaj alındı bu zamandan baslarsa sonu düşünemedim valla
Bünyeyle alakalı canım o benim oğlumda da şimdi de erkenden karardı yaklaşık 2 aydır ve çok hassas o kısımKız bebisi olacak anneler göğüs uclariniz ne alemde kararma falan varmı bide göbek.cizginiz ciktimi cinsiyetle alakali birşeyler acaba bunlar
Hassas olmasına benimde hassas ama hani genişler ya o kısım renk değişir falan onyok sanki aksine küçüldü pembe kısım :)Bünyeyle alakalı canım o benim oğlumda da şimdi de erkenden karardı yaklaşık 2 aydır ve çok hassas o kısım