• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar size yazıyorum hep ne olursa rahatsız ediyorum ama çok sinirlerim bozuk esimin ablasının ikizleri car doğum günüydü iste oğlum biraz değişiklik olur diye çıkardım üst katta oturuyo keyfi yerine gelir belki biraz yer içer diye neyse çocukları onun için başka yani herkes için ama oğlum onun yiğeni ve ben daha bi kez olsun öptüğünü kokladigini görmedim benim oğlumun doğum günü dış buğdayında onları hiç ayırmasın tüm resimlerin içinde hatta adam akıllı bi resmimiz yok eşim ben ve oğluma ait ve o kadar uğrattığım halde herşeyine pastasından magnetine ikizler üflerdi hep pastaları hatta ben oğluma yaşına kadar her ay pasta kestim öyle aramızda onlarda hep onlar ufler keyfini cikarir ve bi kez olsun cocuk diye birsey yapmadim resime onem veren bi insanim ve daha yeni album yaptim yaparim ogluma resim cikarim ama hic guzel cikmamis onlar sayesinde cok uzattim neyse gorumcemde bi kez olsun oglumu alip bi resim cekilsin hevesini alsin yapmaz kayinvalidem oglum icin onu da alin merak ediyo kucuk diyo duymamizliktan geliyor ve tek derdi millete hava yapmak pastası vs çok üzülüyorum ben niue böyle olamıyorum o benim oğlumu görmezden gelirken ben çocuklarıyla uğraşıyorum gündüzleri ise gittiginde çoğu zaman neymiş çocukları kıskanıyormuş ya benim oğlumda anlıyo artik herşeyi hiç keyfi yoktu getirdim eve zaten anlamıyorum o bizim herşeyi çocukları mahvederken hiç ses cikarmiyo:KK43:((
Kadın dediğin güçlü olur anne dediğin 2 kat güçlü olur ki sen 2. çocuk annesi oluyorsun. Haklısındır tüm yaşananlarda ama özeti budur güçlü olacaksın gerekirse yakıp yıkacaksın iten sen olacaksın bence özeti budur durumun. Ben öyle yaşadığım bir sorun olduğunda orada çözüyorum bitiyor gidiyor ah vah diye kendimi üzmüyorum ama sen çok küçüksün yaa en ufak şeyler de kendini hırpalıyorsun yapma böyle senin odak noktan insanlar değil kendin ve ailen olacak. Tüm sülale sevmese ne olur sen kendini sev ailen sevsin tamam yeterli.

Kızlar bebek arabasi ben de Kanz 4010 düşünüyorum ama inşallah iyidir
Deneyimli anneler yol gösterirler bizlere cnm ne kadar bütçe ayırmalı bebek arabasına gerçekten önemli olan nedir onları bilmek lazım yoksa uygun fiyata da var ama ben ana kucağı ve bebek arabası bir arada olanlarda almayı düşüyorum en fazla 1000 tl bütçe ayırıyorum kafamdan.

Kadın dediğin güçlü olur anne dediğin 2 kat güçlü olur ki sen 2. çocuk annesi oluyorsun. Haklısındır tüm yaşananlarda ama özeti budur güçlü olacaksın gerekirse yakıp yıkacaksın iten sen olacaksın bence özeti budur durumun. Ben öyle yaşadığım bir sorun olduğunda orada çözüyorum bitiyor gidiyor ah vah diye kendimi üzmüyorum ama sen çok küçüksün yaa en ufak şeyler de kendini hırpalıyorsun yapma böyle senin odak noktan insanlar değil kendin ve ailen olacak. Tüm sülale sevmese ne olur sen kendini sev ailen sevsin tamam yeterli.
Çok haklısın zaten bende diyorum anne olmadan ben ne kadar zayıfmışım kendimi hiç bu kadar güçlü olduğumu bilmezdim anneminmiş demek ki diyorum hep. Ezdirmem zaten ama 15 yas büyük benden ve kırmak istemiyorum ama çoğu seyide üzmeden kırmadan söylüyorum çokta muhatap olmuyorum zaten oğlum benim herşeyim dünya bir yana o bir yana kızımda öyle olacak inşallah anne olduktan sonra daha da artik sözümü esirgemiyorum kayinvalidem mesela neler yapmadı ki anlatsam roman olur şimdide benim adımı köy diyo eskiden olsa evet olur bakarız derdim şimdi direk hayır koymuyorum diyebiliyorum bu da beni rahatlattı gerçi yine somra üzülüyorum ama artık kimseyi takmayıp üzülmemeli öğrenmem lazım.

Senin kadar sabırlı olamazdım sanırım. Pasta üflemek falan nese de n demek kıskanıyor alıngan olsun o zaman öyle davransın kendinin alinca seyi bi baskasina yapmasın.bana deger vermeyene bende vermem
Maalsef yapıor bende anlam veremiyorum çoğu şeye aramada 15 yas var ve o sanki benden daha küçük ben ne yaparsam yapmak istiyor ayrıca kendisi mühendis uzaktan hiç öyle durmaz ama çocukları siz konusuysa bi başka hiç altta kalmasın hiç kıskanmasın üzülmesin annesi korkudan oğlumu rahat rahat sevemiyo çocuklardan korkudan değil ama kızından korkudan

Görümcemin oğluyla benimki arasında 5 ay var, erken dogurdu sütü gelmedi bebek küçük bişey yedirememişler aç ağlıyor ölecek, bana yapmadığı kötülük kalmamasına rağmen, ben emzirdim çocuğu uyudu kendine geldi...neyse bu bizim oglanlar büyüyor gider gelirken onlarınki çok kıymetli kaç düşükten ölü doğumdan sonra oldu bizimki ortada öylesine...dur demiyorlar benimkini iyice itip kakıyor bu garibim oynamak istiyor o vurup kaçıyor falan çaktırmadan eşimi çektim kenara söyledim bak dedim çocuğa da anasına babasına da bir bak ve o da fark etti durumu...sonra mümkün olduğu kadar bir araya gelmedik geldiysek çocukları yalnız bırakmadık hatta eşime dedim ki beni yanlış anlar sen dikil çocukların başında...öylece çözdüm olayı...iyi niyet de bir yere kadar...bana yaptılar yapacaklarını Allah bildiği gibi yapsın...ama yavrumu ezdirmem üzdürmem
Allah sabır versin canim tok öyle oynarken ezip itikleyemzler zaten musade etmem li geçen gün oğlu oğluma vurmaya çalıştı kızdım kaynanada diyir ki sen bi asabi olmuşsun falan bende dedim seninde sesin çıkmıyo görmüyor musun çocuğu itikliyo diyorum onlar çocuk diyo çocuk cocukta4 yaşında akli aliyo vurmayi itmeyi yani bende dedim hormonlar yüksek ya o sınır yapıyormuş gerçekten yapıor doktorumda sormyo esim sınır var mı diye maalesef var

Deneyimli anneler yol gösterirler bizlere cnm ne kadar bütçe ayırmalı bebek arabasına gerçekten önemli olan nedir onları bilmek lazım yoksa uygun fiyata da var ama ben ana kucağı ve bebek arabası bir arada olanlarda almayı düşüyorum en fazla 1000 tl bütçe ayırıyorum kafamdan.
Aynen canım benim o dediğim kanz 4010 da puset+bebek arabası. Ayrıca puseti araba koltuğu da oluyormus biz baktığımızda 1000tl idi ama şimdi azcık yükselmiş 1300 falan olmuş. Gidip bakmıştık hafif ve tek elle kapanabiliyordu çift tarafliydi. Azcık daha arastiriyorum bakalim

Kizlar seker yukleme testi yaptirdim bugun aksam altida da detayli ultrasonm var sizler neler yaptinizz

Hicbir fikrim yok canım:) sadece çok para vermek istemiyorum kendime da araba alacağım bu nedenle sadece yürüyüş avm belki çarşı pazarda kullanırım yani yollar kötü degil
Memnun musun sen evde denemissindir:) ne kadara aldin
1500 e aldım canım ben.ama şuan fiyatlar artmış.özellikleri güzel sürüşü rahat.tekerlekleri çıkarılabiliyor.(bagaja sığması açısından güzel bir özellik)çift yönlü kullanılabiliyor.oturma ünitesi port bebe olarak da kullanılabiliyor.heves ettim evin içinde geziyorum bazen arabayla :)

1500 e aldım canım ben.ama şuan fiyatlar artmış.özellikleri güzel sürüşü rahat.tekerlekleri çıkarılabiliyor.(bagaja sığması açısından güzel bir özellik)çift yönlü kullanılabiliyor.oturma ünitesi port bebe olarak da kullanılabiliyor.heves ettim evin içinde geziyorum bazen arabayla :)
Güle güle güzel günlerde kullan canim arabaya sığıyor dedin i 10 a sığar mı 245 lt hacmi bagajın bilgin var mi
Ben im arabam küçük olacak biraz

Güle güle güzel günlerde kullan canim arabaya sığıyor dedin i 10 a sığar mı 245 lt hacmi bagajın bilgin var mi
Ben im arabam küçük olacak biraz
Bagaja koymayı denemedim canım ama görüntüde az yer kaplıyor gibi gözüküyor.i 10 gerçi biraz küçük bir araba onda nasıl olur bilemedim.tavsiyem mağazaya gidip beğendiğin arabaları tek tek denemen.açıp kapa sürmeyi dene.biz alırken bayağı inceledik :) bir de baston tipi bebek arabaları var,onlar daha az yer kaplıyor kapatılınca.ama sanırım belli bir aydan sonra kullanılabiliyor onlar.bir de tekerlekleri daha küçük o yüzden manevra kabiliyeti de daha az oluyor.biz o yüzden baston tipi düşünmedik travel sistem aldık.

Back
X