- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
Kadın dediğin güçlü olur anne dediğin 2 kat güçlü olur ki sen 2. çocuk annesi oluyorsun. Haklısındır tüm yaşananlarda ama özeti budur güçlü olacaksın gerekirse yakıp yıkacaksın iten sen olacaksın bence özeti budur durumun. Ben öyle yaşadığım bir sorun olduğunda orada çözüyorum bitiyor gidiyor ah vah diye kendimi üzmüyorum ama sen çok küçüksün yaa en ufak şeyler de kendini hırpalıyorsun yapma böyle senin odak noktan insanlar değil kendin ve ailen olacak. Tüm sülale sevmese ne olur sen kendini sev ailen sevsin tamam yeterli.Kızlar size yazıyorum hep ne olursa rahatsız ediyorum ama çok sinirlerim bozuk esimin ablasının ikizleri car doğum günüydü iste oğlum biraz değişiklik olur diye çıkardım üst katta oturuyo keyfi yerine gelir belki biraz yer içer diye neyse çocukları onun için başka yani herkes için ama oğlum onun yiğeni ve ben daha bi kez olsun öptüğünü kokladigini görmedim benim oğlumun doğum günü dış buğdayında onları hiç ayırmasın tüm resimlerin içinde hatta adam akıllı bi resmimiz yok eşim ben ve oğluma ait ve o kadar uğrattığım halde herşeyine pastasından magnetine ikizler üflerdi hep pastaları hatta ben oğluma yaşına kadar her ay pasta kestim öyle aramızda onlarda hep onlar ufler keyfini cikarir ve bi kez olsun cocuk diye birsey yapmadim resime onem veren bi insanim ve daha yeni album yaptim yaparim ogluma resim cikarim ama hic guzel cikmamis onlar sayesinde cok uzattim neyse gorumcemde bi kez olsun oglumu alip bi resim cekilsin hevesini alsin yapmaz kayinvalidem oglum icin onu da alin merak ediyo kucuk diyo duymamizliktan geliyor ve tek derdi millete hava yapmak pastası vs çok üzülüyorum ben niue böyle olamıyorum o benim oğlumu görmezden gelirken ben çocuklarıyla uğraşıyorum gündüzleri ise gittiginde çoğu zaman neymiş çocukları kıskanıyormuş ya benim oğlumda anlıyo artik herşeyi hiç keyfi yoktu getirdim eve zaten anlamıyorum o bizim herşeyi çocukları mahvederken hiç ses cikarmiyo((