• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar burnum çok tikaliydi gripten. hiç nefes alamıyordum otrivine kullandım ama korka korka, hic bi sorun olmaz rahatlikla kullanabilirsin dedi dünkü perinatolog bana.sizin de haberiniz olsun. Bugün çok şükür açık burun :KK48:

Kızlar burnum çok tikaliydi gripten. hiç nefes alamıyordum otrivine kullandım ama korka korka, hic bi sorun olmaz rahatlikla kullanabilirsin dedi dünkü perinatolog bana.sizin de haberiniz olsun. Bugün çok şükür açık burun :KK48:
Ben de dün biraz yağmurda rüzgarda araba bekledim başım beynim zonkluyor burnum tıklalı...

Ben de dün biraz yağmurda rüzgarda araba bekledim başım beynim zonkluyor burnum tıklalı...
Çok geçmiş olsun canım günde 2 kupa ihlamur icebilirsin ballı limonlu. Inanki çok ferahlatiyor, bir de bol bol mandalina sık iç. Portakaldan daha etkili. Çok nefes alamaz olursan otrivine kullanabilirsin, doktora dedim ben kullandım 1 haftadır diye, kızacak diye beklerken hiç sorun olmaz iyi yapmissiniz dedi. Başka ilaç kullanmadım zaten. Bir de başım çok ağrıdı parol içtim

Çok geçmiş olsun canım günde 2 kupa ihlamur icebilirsin ballı limonlu. Inanki çok ferahlatiyor, bir de bol bol mandalina sık iç. Portakaldan daha etkili. Çok nefes alamaz olursan otrivine kullanabilirsin, doktora dedim ben kullandım 1 haftadır diye, kızacak diye beklerken hiç sorun olmaz iyi yapmissiniz dedi. Başka ilaç kullanmadım zaten. Bir de başım çok ağrıdı parol içtim
Her gün karışık meyve suyu yapip içiyorduk portakal limon vs 2-3 gün yapmadım ben hemen devrilmeye başladım...hic bırakmaya gelmiyor...kendimize iyi bakmak zorundayız

Merhaba kızlar
Bu sabah çok kötü uyandım.Midem çok bulandı çıkardım.Elim ayağım boşaldı birden yatağa zor attım kendimi
Uyumuşum 12.30 uyandım
Zar zor kahvaltı hazırladım
Yine uzandım şimdi
Bi şeyler yiyince tepikler attı yavrum ❤️
Ne zor bir süreçtir bu hamilelik ya Allah yardımcımız olsun.Bir de evde 5.5 yaşında kızım var.Onlanda ilgilenmek gerekiyor.

Kızlar ağrı kesici olarak parol değilde minoset plus daha iyi.Parol çok fazla ağrıyı kesmiyor.Doktorum minoset plus daha iyi dedi onu yazdı bana.

Merhaba kızlar
Bu sabah çok kötü uyandım.Midem çok bulandı çıkardım.Elim ayağım boşaldı birden yatağa zor attım kendimi
Uyumuşum 12.30 uyandım
Yine uzandım şimdi
Ne zor bir süreçtir bu hamilelik ya Allah yardımcımız olsun.Bir de evde 5.5 yaşında kızım var.Onlanda ilgilenmek gerekiyor.
Geçmiş olsun bu hafta içinde bende aynı senin gibi oldum 2 gün ruh gibi gezdim sonra geçti çok şükür

Sağol canım.Sanki hamileliğin ilk aylarına dönmüş gibi oldum. Artık tekrardan zor zamanlara gireceğiz gibi:KK43:
Yok canım yediğin bişey dokunmuştur muhtemelen şuara ortalık hastalığı kusma isal normalden 10 kat fazla dikkat etmemiz lazım çabuk geçer inşallah iyi olursun

Kızlar ağrı kesici olarak parol değilde minoset plus daha iyi.Parol çok fazla ağrıyı kesmiyor.Doktorum minoset plus daha iyi dedi onu yazdı bana.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE . PAROL VE NORMAL MİNOSET İÇEBİLİRSİN FAKAF MİNOSET PLUS İÇEMEZSİN. BİLGİN OLSUN DR BU ŞEKİLDE BİLGİLENDİRDİ BENİ.
HER DR FARKLI SÖYLÜYOR DEMEK Kİİİ

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE . PAROL VE NORMAL MİNOSET İÇEBİLİRSİN FAKAF MİNOSET PLUS İÇEMEZSİN. BİLGİN OLSUN DR BU ŞEKİLDE BİLGİLENDİRDİ BENİ.
HER DR FARKLI SÖYLÜYOR DEMEK Kİİİ
Sağol canım teşekkür ederim
Ben parol etki etmiyor deyince minoset plus yazdım sana dedi.Ben de aldım.Araştırdım da doktorlar içilebilir diye yazmışlar.minoset plusun minosetten farkı kafein içermesiymiş
Kafeini çaydan kahveden v.s içtiğimizde de alıyoruz zaten.Abartmadıkça problem olmaz diye düşünüyorum
Tabii herkes kendi doktoruna göre hareket etsin.

Son düzenleme:
Yok canım yediğin bişey dokunmuştur muhtemelen şuara ortalık hastalığı kusma isal normalden 10 kat fazla dikkat etmemiz lazım çabuk geçer inşallah iyi olursun

Artık ne oldu bilmiyorum ama her zamankinden daha dikkatli olmamız gerektiği doğru.inş.canm

Merhaba kızlar
Uyumuşum 12.30 uyandım
Yine uzandım şimdi
Çok dikkat et dinlenmeye çalış canim seni anlıyorum benimde 17 aylik oğlum var ve gerçekten çok zor geçiyor bide hastalık dönemindeyiz oğlum bide baya bi hareketli hiç durmaz Allah yardımcımız olsun

kızlar Ender Saraç okuyorum da hamilelikte burun deliklerine yatarken cok az susam yagı sürerseniz hem rahat nefes alabiliyormussunuz hem de horlama vs olursa kesiyormus.. çünķu ilerleyen zamanda hamilelerde mukoza artiyor ve agzi acik uyuyormussun burundan nefes alamayinca..ama kaliteli bir yag almalı cünkü dandiklerin icine baska yaglar da karistiriyolarmis

Back