Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sizdenim daha hic bir sey almadım..Belki yeni yılla birlikte başlarım ufaktan..kız yegenimin cok tatlı seylerini sakladı ablam...o baya hevesle kaliteli seyler almıstı.. onlar bi elime gecsin ona göre bi plan cıkarcamben de senin gibiyim, yalnız değilsin
tatlim doktorun mu ısrar etti seker yüklemesi icin? Artık tüm bilincli doktorlar yaptırmıyor bu testi..bebegin kendi katınin kac katı kadar seker bebekte tsunami gibi oluyormus..senin seker sınırda falan mı?Kizlar seker yukleme testi yaptirdim bugun aksam altida da detayli ultrasonm var sizler neler yaptinizz
Yok canım sorun olmaz once kan alır sonra tatanozu vururAyın 5 de tetonoz olucam kızlar aynı gün kan aldırsam birşey olur mu
Tamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti yaYok canım sorun olmaz once kan alır sonra tatanozu vurur
Bilmiyorum ki ben genel anlamda sinirliyimdir zaten azaldı gibi sankiTamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti ya
Benimki bikaç haftadır geçti canım...öncesinde çok sinirliydim sürekli terör estiriyordum evde...şimdi daha sakinim çok şükürTamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti ya
Bende travel düşünüyorum ama büyük arabaya cesaretim yok minnak benim isimi görürBagaja koymayı denemedim canım ama görüntüde az yer kaplıyor gibi gözüküyor.i 10 gerçi biraz küçük bir araba onda nasıl olur bilemedim.tavsiyem mağazaya gidip beğendiğin arabaları tek tek denemen.açıp kapa sürmeyi dene.biz alırken bayağı inceledik :) bir de baston tipi bebek arabaları var,onlar daha az yer kaplıyor kapatılınca.ama sanırım belli bir aydan sonra kullanılabiliyor onlar.bir de tekerlekleri daha küçük o yüzden manevra kabiliyeti de daha az oluyor.biz o yüzden baston tipi düşünmedik travel sistem aldık.
Tamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti ya
Aynı ben ya geçsin artık amaSinirli duygusal dalgın ve unutkan biri olup çıktım ve zaman zaman sakar.
Evde birden sinirlenip sonra da ağlıyorum
Ufak tefek olacak desene annesi, siz de minyon tipliyseniz ya da hala falan boy genleri baba tarafından diye duymuştum. Aile de çok önemli boy olarak genler aktarılıyor çünkü.Bu arada benim kızım 2 hafta geriden gidiyor doktor bir sorun olmayacağını söyledi daha fazla olmamaliymis
Hayır cnm aslında bunu paylaşmıştım önce ama şimdi bulamayacağım 2 boyutlu ile bakılması en doğrusu imiş ama daha gelişmiş bir 2 boyutlu muhtemelen. En son tatlı niyetine 1-2 dakika 3-4 boyutlu da gösteriyor bebişi.perinatologa giden arkadaslara bir sey sorucam kullandiklari ultrasyon aleti daga mı gelismis yoksa nornal kontrole gittiklerimizin aynisi mi? yani bebisi daha ayrintili görebiliyor muyuz?
Halası 1.50 ben 1.53 babamızdan 1.69 canım oğlum boyluydu 52 doğdu bu kisa olucak sanırım :)Ufak tefek olacak desene annesi, siz de minyon tipliyseniz ya da hala falan boy genleri baba tarafından diye duymuştum. Aile de çok önemli boy olarak genler aktarılıyor çünkü.
Ay yavrum benim ne yapsın minnoş olacak mecbur :) Ben 165 babamız 187 oğlum 10 gün ileri görünüyor az uzun olacağız galiba biz de.Halası 1.50 ben 1.53 babamızdan 1.69 canım oğlum boyluydu 52 doğdu bu kisa olucak sanırım :)
Dıştan bakınca anlayamıyorsun ama onlarınki 4 boyutlu oluyor oğlumda gittigimde prof. Demisti ki ikitane bebeğin gözdeki kataragini bulmuştum dedi daha kaliteli oluyo bence yoksa niye ucretleri iki kat olsun ki işlerinde de daha iyiler tabi.perinatologa giden arkadaslara bir sey sorucam kullandiklari ultrasyon aleti daga mı gelismis yoksa nornal kontrole gittiklerimizin aynisi mi? yani bebisi daha ayrintili görebiliyor muyuz?
4 boyutlu da olmaz yazıyor bak internette ama daha kaliteli olduğu kesin en net 2 boyutluda görüyormuş doktorlar, youtube da izlediğim doktorlar da öyle söylüyor.Dıştan bakınca anlayamıyorsun ama onlarınki 4 boyutlu oluyor oğlumda gittigimde prof. Demisti ki ikitane bebeğin gözdeki kataragini bulmuştum dedi daha kaliteli oluyo bence yoksa niye ucretleri iki kat olsun ki işlerinde de daha iyiler tabi.
Bende cuma gitcem sabırsızlıkla bekliyorum