• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizlar seker yukleme testi yaptirdim bugun aksam altida da detayli ultrasonm var sizler neler yaptinizz
tatlim doktorun mu ısrar etti seker yüklemesi icin? Artık tüm bilincli doktorlar yaptırmıyor bu testi..bebegin kendi katınin kac katı kadar seker bebekte tsunami gibi oluyormus..senin seker sınırda falan mı?

Yok canım sorun olmaz once kan alır sonra tatanozu vurur
Tamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti ya:(

Tamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti ya:KK43:
Bilmiyorum ki ben genel anlamda sinirliyimdir zaten azaldı gibi sanki

Tamam canim sağol ikiside çok acıyor ama dayanan artik bide birşey sorucam ya sizde de sinirlilik var mı bende var bazen sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum yorgunluktan bide hormon yüksek yaparmış düşmedi gitti ya:KK43:
Benimki bikaç haftadır geçti canım...öncesinde çok sinirliydim sürekli terör estiriyordum evde...şimdi daha sakinim çok şükür

Bagaja koymayı denemedim canım ama görüntüde az yer kaplıyor gibi gözüküyor.i 10 gerçi biraz küçük bir araba onda nasıl olur bilemedim.tavsiyem mağazaya gidip beğendiğin arabaları tek tek denemen.açıp kapa sürmeyi dene.biz alırken bayağı inceledik :) bir de baston tipi bebek arabaları var,onlar daha az yer kaplıyor kapatılınca.ama sanırım belli bir aydan sonra kullanılabiliyor onlar.bir de tekerlekleri daha küçük o yüzden manevra kabiliyeti de daha az oluyor.biz o yüzden baston tipi düşünmedik travel sistem aldık.
Bende travel düşünüyorum ama büyük arabaya cesaretim yok minnak benim isimi görür
Neyse bakalım canım artık iyi günlerde kullan inşallah tesekkurler

Ben im doktor da 24. Haftada gel şeker yüklemesi yapalım dedi
Açlık sekerim 88 di en son valla kararsız.kaldim şimdi
Gitmeyi planlıyordum

perinatologa giden arkadaslara bir sey sorucam kullandiklari ultrasyon aleti daga mı gelismis yoksa nornal kontrole gittiklerimizin aynisi mi? yani bebisi daha ayrintili görebiliyor muyuz?

Selam kizlar. Bizde bugun detayli ultrasonumuzu yaptirdik. Hersey cok yolunda cok sukur. Doktorumuz bir sikinti gormedi damarlardan organlarina yumurtaliginda kist varmi diye bile bakti. Rahime giden kan akis hizina kadar inceledi. Hersey yolunda cok sukur. Ama renkli gormekten daha guzel sey varsa kucaga almaktir sanirim. Renkliyi actigi an aglamaya basladim ben bugunden beri fotograflara 1000 kere bakmisimdir. Allahim hepinize nasip etsin. Darisi herkesin basina insallah.

Sinirli duygusal dalgın ve unutkan biri olup çıktım ve zaman zaman sakar.
Evde birden sinirlenip sonra da ağlıyorum

Bu arada benim kızım 2 hafta geriden gidiyor doktor bir sorun olmayacağını söyledi daha fazla olmamaliymis
Ufak tefek olacak desene annesi, siz de minyon tipliyseniz ya da hala falan boy genleri baba tarafından diye duymuştum. Aile de çok önemli boy olarak genler aktarılıyor çünkü.

perinatologa giden arkadaslara bir sey sorucam kullandiklari ultrasyon aleti daga mı gelismis yoksa nornal kontrole gittiklerimizin aynisi mi? yani bebisi daha ayrintili görebiliyor muyuz?
Hayır cnm aslında bunu paylaşmıştım önce ama şimdi bulamayacağım 2 boyutlu ile bakılması en doğrusu imiş ama daha gelişmiş bir 2 boyutlu muhtemelen. En son tatlı niyetine 1-2 dakika 3-4 boyutlu da gösteriyor bebişi.

Ufak tefek olacak desene annesi, siz de minyon tipliyseniz ya da hala falan boy genleri baba tarafından diye duymuştum. Aile de çok önemli boy olarak genler aktarılıyor çünkü.
Halası 1.50 ben 1.53 babamızdan 1.69 canım oğlum boyluydu 52 doğdu bu kisa olucak sanırım :)

Buda benim minik kuzum

Eklentiler

• IMG_20171226_103734~2.jpg
    IMG_20171226_103734~2.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 41
Halası 1.50 ben 1.53 babamızdan 1.69 canım oğlum boyluydu 52 doğdu bu kisa olucak sanırım :)
Ay yavrum benim ne yapsın minnoş olacak mecbur :) Ben 165 babamız 187 oğlum 10 gün ileri görünüyor az uzun olacağız galiba biz de.

Dıştan bakınca anlayamıyorsun ama onlarınki 4 boyutlu oluyor oğlumda gittigimde prof. Demisti ki ikitane bebeğin gözdeki kataragini bulmuştum dedi daha kaliteli oluyo bence yoksa niye ucretleri iki kat olsun ki işlerinde de daha iyiler tabi.
Bende cuma gitcem sabırsızlıkla bekliyorum

Dıştan bakınca anlayamıyorsun ama onlarınki 4 boyutlu oluyor oğlumda gittigimde prof. Demisti ki ikitane bebeğin gözdeki kataragini bulmuştum dedi daha kaliteli oluyo bence yoksa niye ucretleri iki kat olsun ki işlerinde de daha iyiler tabi.
Bende cuma gitcem sabırsızlıkla bekliyorum
4 boyutlu da olmaz yazıyor bak internette ama daha kaliteli olduğu kesin en net 2 boyutluda görüyormuş doktorlar, youtube da izlediğim doktorlar da öyle söylüyor.

Back