2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar benim oğlum neden uyumuyorum artik hiç dermanim kalmadı hiç nasıl ayakta duruyorum anlamıyorum annelik buymuş demek ki

Kızlar e bebekte bebek arabalarında indirim var hiç baktınız mı alsak erken mi yüzde 24 indirimi bir daha ne zaman bulcaz bilmiyorum hicbir fikrim de yok

Evet canım kaniyo hatta geçmedi yemiyo hala karbonatlı su sürüyorum gazlı bezle bide kardadut şurubu veriyorum inşallah gececek

Canım ağzında yaralara çok bastırıp kanatma gazlı bezle. Yayılıyor kanayıp. Yakınımın oglunun da ağzı yara oldu atesi yüksekti. Oda karbonatlı suyu gazlı bezle azgını siliyordu. Kanayarak yayıldı. 10 gün çekti çocukçagiz tabii önce sağlık ocağına gittiler onun verdiği ilaçlar bir ise yaramadı çocuk açlıktan baygınlık geçirince acile götürdüler orada serum bağlamışlar ilaçlarını değiştirmişler şimdi iyi Ama ağzı acıyacak diye yemek yiyemiyormus.
Karbonatlı suda içerebilirsin. Az bi karbonat suyu alkali yapar.
Eğer ilaçları 3-4 gün kullandığın halde hiçbir değişiklik yoksa çocuk yemek yiyemiyorsa tekrar götürün bence.

Sağol canim yok ben kanatmiyorum yaptırıyo ağlıyo zaten küçük olduğundan izinde vermiyo yapabildiğim kadar yapıorum ama hiç gecmiyo sanki gecelei açlıktan uyuyamiyo sürekli mama diyo veriyorum acıyacak diye korkudan yiyemiyo suyu bile pipetle iç iyi mahvoldu oğlum inşallah biran önce geçer doktorda dedi 3 4 gün hiç birşeyi yiyemez reddederse serumla takviye yapalim diye inşallah gerek kalmaz biraz biraz sulu şeyler yapıp vermeye çalışıyorum

Canım çok zor dirayetli durmaya çalış. Seni anliyorum cok zor. Canından can kopuyor o ağladıkça Gecicek bu gunler iyilesecek. Onlar büyünce hatırlamayacak ama biz hiç unutmayacağız bu zor günleri.
Rabbim tez zamanda sırasını versin inşallah.

Kızlar e bebekte bebek arabalarında indirim var hiç baktınız mı alsak erken mi yüzde 24 indirimi bir daha ne zaman bulcaz bilmiyorum hicbir fikrim de yok
Ben biraz aceleci davrandım aldım bile :) babymall de indirim vardı Kraft twist xlx aldım.sen nasıl bir şey düşünüyorsun canım?

Ben biraz aceleci davrandım aldım bile :) babymall de indirim vardı Kraft twist xlx aldım.sen nasıl bir şey düşünüyorsun canım?
Hicbir fikrim yok canım:) sadece çok para vermek istemiyorum kendime da araba alacağım bu nedenle sadece yürüyüş avm belki çarşı pazarda kullanırım yani yollar kötü degil
Memnun musun sen evde denemissindir:) ne kadara aldin

İyilessin de tekrar alır kilosunu.
Amin canım çok zordur Rabbim yasatmasin evlat acısı

cok erken bence ya..daha cok indirim olur bence..ama tabi sen bilirsin..ben daha 1 atlet bile almadim
O halde tebrik ediyorum seni 0 3 ay herşeyi hazır
Sadece banyo eşyaları beşik yatak araba kaldi o kadar )

Doktor erken gelebilir dedi nisan sonu sezeryan zaten öncesi nisan ortası olur mart ortası izne ayrılıyorum 1 ay var ama o zaman nasıl olurum bilmiyorum agirlasirim muhtemel
O nedenle şubat martta hepsi bitsin istiyorum
Esim de rahat ama ben niye böyleyim bilmiyorum

Sağol canım.Sanki hamileliğin ilk aylarına dönmüş gibi oldum. Artık tekrardan zor zamanlara gireceğiz gibi
Bende öyleyim bi haftadir iyim dedim evime gectim ama 2 gündür sürekli bulantı hali var yine anneme geldim napcam bilmiyorum tekrar bulanti

Kızlar size yazıyorum hep ne olursa rahatsız ediyorum ama çok sinirlerim bozuk esimin ablasının ikizleri car doğum günüydü iste oğlum biraz değişiklik olur diye çıkardım üst katta oturuyo keyfi yerine gelir belki biraz yer içer diye neyse çocukları onun için başka yani herkes için ama oğlum onun yiğeni ve ben daha bi kez olsun öptüğünü kokladigini görmedim benim oğlumun doğum günü dış buğdayında onları hiç ayırmasın tüm resimlerin içinde hatta adam akıllı bi resmimiz yok eşim ben ve oğluma ait ve o kadar uğrattığım halde herşeyine pastasından magnetine ikizler üflerdi hep pastaları hatta ben oğluma yaşına kadar her ay pasta kestim öyle aramızda onlarda hep onlar ufler keyfini cikarir ve bi kez olsun cocuk diye birsey yapmadim resime onem veren bi insanim ve daha yeni album yaptim yaparim ogluma resim cikarim ama hic guzel cikmamis onlar sayesinde cok uzattim neyse gorumcemde bi kez olsun oglumu alip bi resim cekilsin hevesini alsin yapmaz kayinvalidem oglum icin onu da alin merak ediyo kucuk diyo duymamizliktan geliyor ve tek derdi millete hava yapmak pastası vs çok üzülüyorum ben niue böyle olamıyorum o benim oğlumu görmezden gelirken ben çocuklarıyla uğraşıyorum gündüzleri ise gittiginde çoğu zaman neymiş çocukları kıskanıyormuş ya benim oğlumda anlıyo artik herşeyi hiç keyfi yoktu getirdim eve zaten anlamıyorum o bizim herşeyi çocukları mahvederken hiç ses cikarmiyo((

Bu kadar iyi olma yani böyle demek istemezdim ama herkese hakettigi degeri ver sana 1 adım gelene koş ama kendini ve evladini ezdirme.n yani hava atmak o senin yigenin yaa ayy n diim ya inan kızdım

Bu kadar iyi olma yani böyle demek istemezdim ama herkese hakettigi degeri ver sana 1 adım gelene koş ama kendini ve evladini ezdirme.n yani hava atmak o senin yigenin yaa ayy n diim ya inan kızdım
Bende sınır oluyorum ama kırmak istemiyorum kimseyi yoksa bende derim durun biraz önce bi oğlum üflesin resim cekelim falan diye ama çok alıngan bende öyleyim ama belli etmem o hemen küser yazın konuşmuyordu ben ve kardeşiyle düşün hiç yere ben lohusayken oğlumu kıskanıyordu annesi babası oğlumu çok seviyormuş bende demistim abla sen mi lohusasin ben mi diye oğlumu bildiğin kıskanıyor ya ve bu çok sınır bozucu bi gün dayanamayıp patlıcam o kadar şey yapıor ki hangisini sayim ama bu son bi daha ki doğum günü veya herhangi bi günde ikizlere hiç el surdutmicem önce ben resim çekim oğlum keyfini çıkarsın sonra siz dicem oğlumun olan keyfine kaçtı Allahtan anlamıyor

Senin kadar sabırlı olamazdım sanırım. Pasta üflemek falan nese de n demek kıskanıyor alıngan olsun o zaman öyle davransın kendinin alinca seyi bi baskasina yapmasın.bana deger vermeyene bende vermem

Görümcemin oğluyla benimki arasında 5 ay var, erken dogurdu sütü gelmedi bebek küçük bişey yedirememişler aç ağlıyor ölecek, bana yapmadığı kötülük kalmamasına rağmen, ben emzirdim çocuğu uyudu kendine geldi...neyse bu bizim oglanlar büyüyor gider gelirken onlarınki çok kıymetli kaç düşükten ölü doğumdan sonra oldu bizimki ortada öylesine...dur demiyorlar benimkini iyice itip kakıyor bu garibim oynamak istiyor o vurup kaçıyor falan çaktırmadan eşimi çektim kenara söyledim bak dedim çocuğa da anasına babasına da bir bak ve o da fark etti durumu...sonra mümkün olduğu kadar bir araya gelmedik geldiysek çocukları yalnız bırakmadık hatta eşime dedim ki beni yanlış anlar sen dikil çocukların başında...öylece çözdüm olayı...iyi niyet de bir yere kadar...bana yaptılar yapacaklarını Allah bildiği gibi yapsın...ama yavrumu ezdirmem üzdürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…