• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

kızlar..sizden heveslenip ben de perinatolog arastırayim dedim.Okan ünv aradım.üniversite hastanesi diye 500 lira dediler..Sigorta da gecmiyormus..anlamadim niyeyse özel saglik sigortasi karsılamiyormus.
baska hastaneler arastırcam. 17.haftadayim diye cok paniklemedim henüz ama baksam iyi olacak..
Istanbuldaysan medipol de hakan apaydın var onu da bi araştır derim oglum da ona gitmiştim gorumce m falanda gitmişti ikizdi bebeği iyi gibi yine ona gidicem doğumda orda oldu yine ordayım yani doktorum da orda ama biraz sorunlu geçmişti

LastMadOnEarth LastMadOnEarth Canım hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Konukoğlu n da Sevgi Kandemir e gittim bir arkadaşım 2 çocuğunu da onda doğurdu...hastane çok güzel doktor da o zamanlar 33.yılını çalışıyor şimdi 38 yıllık falan oluyor...ne 1 tek gün aradığımızda izinliydi ne bisey...jilet gibi çakı gibi kadın...böyle bir tecrübe öngörü beceri yok...cumartesi akşam 5buçukta sancıyla gittim kapıda giyinmiş hazır beni bekliyordu...belki cıvıl cıvıl konuşmaz seninle ama harika bir doktor...hastaneden de çok memnun kaldık...söylediklerinden 1 kuruş fazlasını almadılar hizmet harikaydı

kızlar..sizden heveslenip ben de perinatolog arastırayim dedim.Okan ünv aradım.üniversite hastanesi diye 500 lira dediler..Sigorta da gecmiyormus..anlamadim niyeyse özel saglik sigortasi karsılamiyormus.
baska hastaneler arastırcam. 17.haftadayim diye cok paniklemedim henüz ama baksam iyi olacak..

Canım sen kartal civarındaydın değil mi
Okan üniversitesinde kuzenim çalışıyor o benim için sormuştu onun indirimiyle bile tuzluya geliyo
Umut hastanesine ben sordum haftasonu dışarıdan perinatolog geliyormuş cekime 363 tl demişti
Pendik sifa 300 tl ama radyolog çekiyor diğer bir kuzenim tüm kontrollerini orada yaptırmıştı oradan biliyorum

LastMadOnEarth LastMadOnEarth Canım hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Konukoğlu n da Sevgi Kandemir e gittim bir arkadaşım 2 çocuğunu da onda doğurdu...hastane çok güzel doktor da o zamanlar 33.yılını çalışıyor şimdi 38 yıllık falan oluyor...ne 1 tek gün aradığımızda izinliydi ne bisey...jilet gibi çakı gibi kadın...böyle bir tecrübe öngörü beceri yok...cumartesi akşam 5buçukta sancıyla gittim kapıda giyinmiş hazır beni bekliyordu...belki cıvıl cıvıl konuşmaz seninle ama harika bir doktor...hastaneden de çok memnun kaldık...söylediklerinden 1 kuruş fazlasını almadılar hizmet harikaydı
Canım ben daha hastane arayisindayim doktorum vardı sevgi hastanesine geçmiş, onu buldum, çok seviyorum kadını ama sevgi nasıl bilmiyorum kotuyse gitmem galiba, konukoglunu ben de duydum bugun onu da bi arastiricam. Ayrıntılı için annemlerin olduğu şehire gidicez eşimin işi var orda hem ben de gitmişken bi perinatolog buldum ona gideyim diyorum. Sen burda ayrıntılıyı da konukoglunda mı yaptiracaksın? Fiyat ne ki acaba? Ben haftaya da antepte değilim dönünce çok mu geç olur diye evham yaptım :KK43:

Canım ben daha hastane arayisindayim doktorum vardı sevgi hastanesine geçmiş, onu buldum, çok seviyorum kadını ama sevgi nasıl bilmiyorum kotuyse gitmem galiba, konukoglunu ben de duydum bugun onu da bi arastiricam. Ayrıntılı için annemlerin olduğu şehire gidicez eşimin işi var orda hem ben de gitmişken bi perinatolog buldum ona gideyim diyorum. Sen burda ayrıntılıyı da konukoglunda mı yaptiracaksın? Fiyat ne ki acaba? Ben haftaya da antepte değilim dönünce çok mu geç olur diye evham yaptım :KK43:
Ben artık Bursa dayım...şubat ta geldik...Kilis teydik...oğlumu Konukoğlu nda doğurdum...o zaman için radyologdu galiba ayrıntılıyı yapan...ama inan Sevgi Kandemir de ona bile gerek yok...daha önce eşim Hataylı diye yaz tatilinde ordayken doktora gitmiştik bana düşük tehlikesi var diye progestan verdi Sevgi hanım dedi ki hayır bişeyin yok içmeyeceksin...bi arkadaşa bebekte sorun var va demişler ona gitti yok dedi benim de oglum 5buçuk yaşında o arkadaşın oglu 7 yaşında sapasağlam...4 kilo var bebek dedi tam 4 kiloydu oğlum...çatı dar kafası büyük dedi gerçekten kesilen yerden zor çıktı bizimkinin kafası...ben o hastaneyi o doktoru bulmusken niye bi tane daha doğurmamışım diye çok pişman oluyorum da...Kilis cehennem gibiydi artık nefes alamıyordum ki doğum yapayım...yalnız Sevgi hanım çoook yoğundur randevulu olsan bile bekliyorsun bazen mutlaka randevulu git...yine orda Ali Tahtacı var o da iyi bir doktordur arkadaşlar gitti

Fiyatları hizmete göre çok uygun bence çevre illerden oraya organ nakline falan gelen çoktur...kadın da harika maşallah...cumartesi akşamüstü ben Kilis ten gelene kadar o hastaneye gitmiş hazırlığını yapmıştı yemekli misafirim vardı iptal ettim yarın sabah kahvaltıya gelin dedim dedi...Allah razı olsun onu kapıda görünce canıma can geldi...

Aynı haftadayiz. cakmak erdem hastanesinde profesör perinatoloji bakiyor 350 TL . Randevu aldım. Belki çok erken oldu randevum ama.

Canım sen kartal civarındaydın değil mi
Okan üniversitesinde kuzenim çalışıyor o benim için sormuştu onun indirimiyle bile tuzluya geliyo
Umut hastanesine ben sordum haftasonu dışarıdan perinatolog geliyormuş cekime 363 tl demişti
Pendik sifa 300 tl ama radyolog çekiyor diğer bir kuzenim tüm kontrollerini orada yaptırmıştı oradan biliyorum
saol canım ya şifa yı hic aramiýim ozaman..ben pendik bölgeye gidiyorum oraya da haftada 1 perinatolog geliyomus ama daha kendi hastaneme sormadim..arkadasim Umut'da dogum yapmisti ondan fikir alayim bakayim memnun kaldiysa 300ler artik ucuz gelmeye basladi kulaga:KK48:500 falan denilince....

Canım ya çok teşekkür ederim ben hemen arastirayim esime de soyleyeyim oraya gideyim o zaman. Doktor bulmak çok zor inan ki çok sağol tired tired

Niye öyle diyorsun kuzum sen, saçmalama hamile hamile ugrasiyorsun diğer bebisinle. Çok güçlü bi annesin
Sürekli ağlıyorum şuan bile ağlıyorum oğlum iylesmiyo hiçbirşey yemiyo tek bi lokma bile süt bile icmiyo iki gündür çok daha kötü oldu doktorlar birşey yapmiyo hiç uyumuyo ağzı yara içinde ben daha ogluma bakamiyirum aylar sonra yeni bebek ben napicam sinirlerim çok bozuk hiç kendimde değilim

Sürekli ağlıyorum şuan bile ağlıyorum oğlum iylesmiyo hiçbirşey yemiyo tek bi lokma bile süt bile icmiyo iki gündür çok daha kötü oldu doktorlar birşey yapmiyo hiç uyumuyo ağzı yara içinde ben daha ogluma bakamiyirum aylar sonra yeni bebek ben napicam sinirlerim çok bozuk hiç kendimde değilim
Canım benim sakin ol, Allah beterinden saklasın oglununki gecici bi durum çok şükür. Çocuklar zaman zaman oluyor böyle, bi özel hastaneye götürseniz, belki yatırıp tedavi ederler? Ama inanki geçecek inşallah. Sen çok iyi bi annesin bunu unutma, ne hastaliklarla ugrasiyor insanlar şükret bak.Allah şifa versin kuzucuga bi an önce de evin altını üstüne getirip annesini yorsun :KK200:

Canım benim sakin ol, Allah beterinden saklasın oglununki gecici bi durum çok şükür. Çocuklar zaman zaman oluyor böyle, bi özel hastaneye götürseniz, belki yatırıp tedavi ederler? Ama inanki geçecek inşallah. Sen çok iyi bi annesin bunu unutma, ne hastaliklarla ugrasiyor insanlar şükret bak.Allah şifa versin kuzucuga bi an önce de evin altını üstüne getirip annesini yorsun :KK200:
Sağol sen çok iyi bir insansın özele götürüyorum zaten doğumdan beri gittiği doktorumuz ama iyi diyo evde iyi değil zayıfladı iyice biliyorum daha zor hastalar var farkındayım bizde zor şeyler atlattık Allaha şükür iyiyiz ama zormuş çok zor çocuklar hasta olmasin:(

Sağol sen çok iyi bir insansın özele götürüyorum zaten doğumdan beri gittiği doktorumuz ama iyi diyo evde iyi değil zayıfladı iyice biliyorum daha zor hastalar var farkındayım bizde zor şeyler atlattık Allaha şükür iyiyiz ama zormuş çok zor çocuklar hasta olmasin:KK43:
El ayak ağız hastalığı mı acaba...eğer oysa ilacı falan yok yiyip içip yatıp iyileşecek...ama salgın bi boğaz enfeksiyonu var oysa penisilin iğne yapıyorlar o olmadan iyileşmiyor...portakal suyu falan sıksan şurup kaşığıyla bari içirsen ya kandırarak ya zorla falan ilaç içirir gibi

Canım ya çok teşekkür ederim ben hemen arastirayim esime de soyleyeyim oraya gideyim o zaman. Doktor bulmak çok zor inan ki çok sağol tired tired
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var...her türlü tahlil tetkik hastanede yapılıyor başka yer aramana da gerek yok...ben doktorda tecrübe severim kadın yüzüme baksa teşhisi koyardı nerdeyse...yılların doktoru

Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var...her türlü tahlil tetkik hastanede yapılıyor başka yer aramana da gerek yok...ben doktorda tecrübe severim kadın yüzüme baksa teşhisi koyardı nerdeyse...yılların doktoru
Şimdi aradım sevgi hanım oradayız hala canım şehir dışından dönünce gidicem. Doğum ücretleri hakkında bi bilgin var mı? Arıyorum ama kadın doguma da baglanmiyor sinir oldum :(

Sağol sen çok iyi bir insansın özele götürüyorum zaten doğumdan beri gittiği doktorumuz ama iyi diyo evde iyi değil zayıfladı iyice biliyorum daha zor hastalar var farkındayım bizde zor şeyler atlattık Allaha şükür iyiyiz ama zormuş çok zor çocuklar hasta olmasin:KK43:
Sen de çok iyi bi annesin canım benim sıkma canını elinden geleni yaptığına eminim inşallah bi an önce iyi olacak miniş :KK200::KK200::KK200:

Back