• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Şimdi aradım sevgi hanım oradayız hala canım şehir dışından dönünce gidicem. Doğum ücretleri hakkında bi bilgin var mı? Arıyorum ama kadın doguma da baglanmiyor sinir oldum :KK43:
Onu bilemem ben doğum yapalı 5buçuk yıl olmuş o zaman için 350 gibi bişey vermiştik çok zaman gecti ama yine fazla pahalı değildir Konukoğlu...bir arkadaşım 1 buçuk yıl önce dogum yapmıştı ona da sorarım fikrin olur

El ayak ağız hastalığı mı acaba...eğer oysa ilacı falan yok yiyip içip yatıp iyileşecek...ama salgın bi boğaz enfeksiyonu var oysa penisilin iğne yapıyorlar o olmadan iyileşmiyor...portakal suyu falan sıksan şurup kaşığıyla bari içirsen ya kandırarak ya zorla falan ilaç içirir gibi
O mu acaba bi kere şüphelenmişlerdi ondan penisilin benim alerjim var oglumunda olabilir sorup yatırabilirim portakal suyu içiyor sabahları seviyi pipetle içerdi ama şuan ağzına birşey durmuyo çok tuhaf birşey ilk defa bu kadar kötü oldu ve hatırlarsanız esimin babası sen annene götürüyorsun orda hasta oluyo falan derdi hep şimdi onlardayken hastalandı adam bi tuhaf ayrıca biz doktora gittiğimiz gün kuru siyah uzun vermiş hemde baya çok yıkamadan ondan mikrop kaptı sanırım ve bunu bana yeni soyluyo sürekli de oğlumla oynar çocuk anlamiyo elini ağzına falan duruyo burnuna kaç defa dedim yıla diye ellerini öyle olduğunda bilmiyorum ya çünkü grip gibi değil oksuruyo akıntısı yok alerjisi değil tıkanıp değil çünkü ciğerleri temizmis mikrop kaptı kesin ve bu nasıl gecer:(( benimde burnum kanıyo şuan anlamadim

Sen de çok iyi bi annesin canım benim sıkma canını elinden geleni yaptığına eminim inşallah bi an önce iyi olacak miniş :KK200::KK200::KK200:
Inşallah canim inşallah ama dediğim gibi ilk defa bu kadar kötü oluyo alerjisi var normalde onda bile böyle olmuyordu mikrop kaptı bebegim kesin:(

saol canım ya şifa yı hic aramiýim ozaman..ben pendik bölgeye gidiyorum oraya da haftada 1 perinatolog geliyomus ama daha kendi hastaneme sormadim..arkadasim Umut'da dogum yapmisti ondan fikir alayim bakayim memnun kaldiysa 300ler artik ucuz gelmeye basladi kulaga:KK48:500 falan denilince....

Arkadaşın umut tan memnun kalmış mı banada bilgi verir misin
Bide bölge hastanesi ne kadarmış öğrenince paylaşırsan sevinirim.

Ben beceremiyorum galiba anne olmayı:KK43:

Hiç öyle şey olur mu kendini yıpratma ben bebişim 6 aylikken çok küçükken yaşadım senin gibi çok kötü oldum yapamıyorum diye ama ben hastanedeydim ve doktorlar hep yanımdaydı ben ağlarken iyileşiyor hastanede 1 gün kalsın diyorlar o gece hooop başa donuyordu o zaman 2 kere hastanede yattık 1 hafta arayla oğlum 6 aylıkken ilkinde 1 hafta 2cisinde 1 ay hemde aynı hastalıktan doktor gözetiminde bile iyileşmedi bir türlü en sonunda pendik remedy hospital da nail erbek e gittik bi güzel azar yedik oğlumun bağışıklığını mahfettigimiz için yakın isen tavsiye ederim
Sen nerede oturuyorsun bi göstermekten zarar gelmez Hatta bana senin durumundaki gibi inatçı ateşi olmadığı sürece doktora götürme boşa ilaç kullanma demisti

Hiç öyle şey olur mu kendini yıpratma ben bebişim 6 aylikken çok küçükken yaşadım senin gibi çok kötü oldum yapamıyorum diye ama ben hastanedeydim ve doktorlar hep yanımdaydı ben ağlarken iyileşiyor hastanede 1 gün kalsın diyorlar o gece hooop başa donuyordu o zaman 2 kere hastanede yattık 1 hafta arayla oğlum 6 aylıkken ilkinde 1 hafta 2cisinde 1 ay hemde aynı hastalıktan doktor gözetiminde bile iyileşmedi bir türlü en sonunda pendik remedy hospital da nail erbek e gittik bi güzel azar yedik oğlumun bağışıklığını mahfettigimiz için yakın isen tavsiye ederim
Sen nerede oturuyorsun bi göstermekten zarar gelmez Hatta bana senin durumundaki gibi inatçı ateşi olmadığı sürece doktora götürme boşa ilaç kullanma demisti
Evet ama gerçekten yapacak birşey olmayınca üzüntüden mahvoluyorum yapın sayılır ama bilmiyorum birşey yapabilir mi ne olduğunu bile bilmiyoruz doğru duzgun grip dedi ama hiç bi gribinde böyle olmadik biz

Evet ama gerçekten yapacak birşey olmayınca üzüntüden mahvoluyorum yapın sayılır ama bilmiyorum birşey yapabilir mi ne olduğunu bile bilmiyoruz doğru duzgun grip dedi ama hiç bi gribinde böyle olmadik biz
Canım benin oğlum 5buçuk yaşında ve yaklaşık 3 yildır antibiyotik kullanmadık ateşlense 1 kaşık peditusla ateşi düşer burnu akar geçer giderdi hastalık bikac hafta önce cumartesi geceden başladı ertesi gün 6ya kadar 39u geçiyor suya sokuyorum ediyorum zorla 37.5e düşüyor 1-2 saat geçmeden hooop yine 39 küsürlerde ve daha bu yaşına kadar böyle hastalık görmedik çok sağlamdır bünyesi...pis bi boğaz enfeksiyonu var bulaşıcı kreşte herkes 1 hafta 10 gün yattı ben o cmt akşam çocuk doktoruna götürdüm iğne yaptılar antibiyotik de verdi çocuk kurtuldu garibim...biz daha acil bilmeyiz ateşini kendim düşürürüm yedirir içirir iyileştiririm bu yaşa kadar aldığı antibiyotik sayılıdır ama bu kepaze salgın mahfetti çocuğumu Allah tan iyi bir doktora rastladık da kolayca kurtulduk

Ha bu arada el ayak ağız hastalığını da oğlum biz Kilis teyken geçirmişti ateş vs oldu ama bu kadar dirençli olmadı ve eğer oysa bir süre sonra tırnaklar yarı yerinden ucuna doğru çürüyüp dökülmeye başlıyor öyle olursa korkma yani acımıyor sonra düzeliyor zamanla

Canım benin oğlum 5buçuk yaşında ve yaklaşık 3 yildır antibiyotik kullanmadık ateşlense 1 kaşık peditusla ateşi düşer burnu akar geçer giderdi hastalık bikac hafta önce cumartesi geceden başladı ertesi gün 6ya kadar 39u geçiyor suya sokuyorum ediyorum zorla 37.5e düşüyor 1-2 saat geçmeden hooop yine 39 küsürlerde ve daha bu yaşına kadar böyle hastalık görmedik çok sağlamdır bünyesi...pis bi boğaz enfeksiyonu var bulaşıcı kreşte herkes 1 hafta 10 gün yattı ben o cmt akşam çocuk doktoruna götürdüm iğne yaptılar antibiyotik de verdi çocuk kurtuldu garibim...biz daha acil bilmeyiz ateşini kendim düşürürüm yedirir içirir iyileştiririm bu yaşa kadar aldığı antibiyotik sayılıdır ama bu kepaze salgın mahfetti çocuğumu Allah tan iyi bir doktora rastladık da kolayca kurtulduk
Çok geçmiş olsun canim yok bizde 17 aydır hiç kullanmadık iğne olmuştu iki defa antibiyotik zaten hastalığı alerjisi grip olursada bu kadar çıkmazdı ağzı hiç yara olmamıştı bebekken bile anlamadım valla bende Akcayda yazın iste vucunda döküntüler oldu tere karşı alerjisi varmış sıcaktan olmuş vücudu çok alerjen benimde öyle kurdeşen dökmüştüm evlendikten sonra hala da kaşıntısı var geçmedi

Ha bu arada el ayak ağız hastalığını da oğlum biz Kilis teyken geçirmişti ateş vs oldu ama bu kadar dirençli olmadı ve eğer oysa bir süre sonra tırnaklar yarı yerinden ucuna doğru çürüyüp dökülmeye başlıyor öyle olursa korkma yani acımıyor sonra düzeliyor zamanla
Yok el ayak değil ondaki belirtiler yok ağzında var sadece ama kum döküyordu belki ondan yine bu kadar ateşi var yarın yine goturcem bakalim

Sağol sen çok iyi bir insansın özele götürüyorum zaten doğumdan beri gittiği doktorumuz ama iyi diyo evde iyi değil zayıfladı iyice biliyorum daha zor hastalar var farkındayım bizde zor şeyler atlattık Allaha şükür iyiyiz ama zormuş çok zor çocuklar hasta olmasin:KK43:
Cnm İst Avrupa yakasindaysan bir Dr oneriym acayip iyi bir Dr yigenine öyle oldu yemek yiyemiyidu çok kötüydü götürmesini yer kalmadı dr dermanimiz oldu

Cnm İst Avrupa yakasindaysan bir Dr oneriym acayip iyi bir Dr yigenine öyle oldu yemek yiyemiyidu çok kötüydü götürmesini yer kalmadı dr dermanimiz oldu
Anadolu taraftayım :( yarın gittiğim de birşey yapamazsa bende uzak falan dinlemeyip goturcem başka yere çünkü mama mama diye sürekli soyluyo ama yiyemiyo içim parçalanıyor ya dayanamıyorum artik:(

Anadolu taraftayım :KK43: yarın gittiğim de birşey yapamazsa bende uzak falan dinlemeyip goturcem başka yere çünkü mama mama diye sürekli soyluyo ama yiyemiyo içim parçalanıyor ya dayanamıyorum artik:KK43:
Ay cnm ya çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir

Kızlar bugün kontrole gittim doktor arayışındaydım araştırmalarım sonucu tavsiye üzerine bi doktor buldum tek kelimeyle doktorumu çok sevdim abartısız 40 dakika inciğine cıncığına baktı yavrumun tek tek anlattı bak kolunu çekiyor bak parmakları bak midesi bak gözleri ölçümleri sağlığı çok iyi çok şükür . Renkli de açtı gösterdi suratını çok memnun kaldım çok . Fakat bebeğin eşi rahme yapışık gibi görüyorum dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi :KK43: çok korkuyorum bu durumda kanama oluyormuş çok şükür benim Yok inşallah bir sıkıntı yoktur. Böyle bişe başına gelen var mı?

Merhaba kızlar bizde 18+5 iz Allah’ın izniyle 2. Prensesim olacak. Ayrıntılı ultrasona gideceğim daha doktorum bile sabit değil ilgili bilgili sevecen doktor arayışındayım tavsiyelerinizi alabilirim :KK200: ayrıntılıya hangi hastanede gidiyorsunuz İstanbul Avrupa yakası memnun kaldığını z varsa söylerseniz sevinirim ben şimdiye kadar aradıklarımda 400 den aşağı fiyat alamadım
Hayırlısı sağlık ile gelsin prenses.bende 300e gitcem ocaktan sonra 400 olucakmış ücret

Kızlar ben hastaneleri arıyorum detaylı için aman bana resmen komik rakamlar söylüyorlar. Eski doktorumun olduğu hastaneyi buldum, bana muayene ücretine ek 25 tl dedi herhalde yanlış anlamıştır dimi yani o kadar az olamaz
Benim gittim hastanede medikal prof ücreti 350 muayne ücreti +250 ayrıntılı ultrosan.
25tl saçma bi rakam özelde mi bu fiyat

Aynen canım o yüzden arastiriyorum ben de bakalım ayyy vallahi burda herkes cahil medical park ı bile aradım bana muayene ücreti 70 artı detaylı 30 toplamda 100 verirsiniz dedi, sevgi hastanesi diye bi yer de 25 demişti işte. En iyisi de medical park, valla herkes cahil delircem
Sen hangi sehirdesin canım ya merak ettim bide medical diyosun

Back