2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar 3lu test sonucum tr 21 riski 522-1 çıktı nasıl sizce

Doktorun ne dedi ya da gösterebildin mi bilmiyorum ama ama emin ol bebiş sağlıklı.sonucun iyi de çıkmış zaten
2li taraman da sorun yoktuysa bunu yaptırmasaydım
Kafa karıştırıp can sıkıyor bu testler
İyi çıkmış sonucun merak etme

18 haftada 350 gram 19 cm boyu var kizcemin masallah gobusluymus de doktor amcamiz oyle dedi :) yalniz iki uc gundur hareketlerini net hissediyorum 25inde detayli ultrasona giricez bakalim sizler detayli ultrasonu yaptirdiniz mi ?
Ben de 26sında gidicem detaylıya...en son geçen hafta gitmiştim çok uzun geliyor arası

18 haftada 350 gram 19 cm boyu var kizcemin masallah gobusluymus de doktor amcamiz oyle dedi :) yalniz iki uc gundur hareketlerini net hissediyorum 25inde detayli ultrasona giricez bakalim sizler detayli ultrasonu yaptirdiniz mi ?
Ben de 26sında gidicem detaylıya...en son geçen hafta gitmiştim çok uzun geliyor arası

Yok canım doktora pazartesi gostericem içim.rahat çok şükür ikili testi yaptırmamıştim ben aslında bununda yaptirmicsksin devlette yapalım dediler yaptırdım ultrason ölçümleri çok iyi şükür Allah'a

Ben koydum da senin layık görmen kaldı deseydin.bosver ödün verme kendinden alışsın

Canim masallah masallah. 18 haftalik olduguna eminmisiniz siz normalde 18. Haftada 200 gram olmasi lazim bende tablo.var hep oraya bakiyorum hafta hafta

Canım boşver takma hiç kafana bir isim bul ruyamda gördüm de bişey deneyler o zaman. Çocuğu taşıyan biziz doğuran biziz eziyeti çeken biziz isim koymakta bizim hakkımız
Evet öyle ama oğlumu söylüyorlar neymiş ona ben isim koymuşum tabiki ben koyucam doğumda ölüyordum az kalsın yine tehlikeli insan onun hatrına der şaka yapıolar güya ama doğum zamanı ciddiye bindirirler kesin napicam ya sinirlerim bozuldu artik

Ben koydum da senin layık görmen kaldı deseydin.bosver ödün verme kendinden alışsın
Vermedim zaten onlar zannediyo he he tamam koyucam dicegimi eski ben olsam öylede yapardım ama artik yapmam eyvallahim yok iyilik yaptım da ne oldu sanki şakayla karışık diyolar bende hiç tamam demedim şaka da olsa oğlunuz söz veriyo ben vermiyorum ben koymuyorum diyorum hep anlasınlar artik

Boşver canım ne derlerse desinler iki söylenir sonra unuturlar sen koy istediğini boşver

Boşver canım ne derlerse desinler iki söylenir sonra unuturlar sen koy istediğini boşver
Öyle de unutmuyorlar valla kaynanam zaten beni günahı kadar sevmez nasıl der benim adımı köy aklım almiyo bunu herkes şaka gibi güle oynaya soyluyo sinirlerim bozuluyo inat gibi yani bende inada bindirdim yoksa zaten ben bekarken gül koycam derdim hep ama insanda istek falan kalmadı

Bugün ilk doğumu yapan doktora gittim kanama olayını o biliyo ilkinde hayatımı kurtardı hala daha kabus gibi uykuda ağlıyorum kaç ay kaburgalarımı hissetmedim dikiş yerim sızlar hala ama bu sefer olmayacak olursada müdahalem yine aynı olur ama en azından kan bularak girmez operasyona dedi inşallah olmayacak çok korkuyorum bide kaynanam bu zamana kadar demediği şeyleri soyluyo doğumla ilgili benin ailemle ilgili eşime sırf adini koymuyorum dedim diye çok ilginç kadin ya Allahım sabır ver yalvaririm sabir ver ağlamak istemiyorum(

Şimdi eşime söyledim niye emrivaki yapıyorsun koymayınca ismini üzülecek falan diye koyma istemiyorsan dedi ama morali bozuldu üzüldü sürat asiyo çok mu önemli yani dedim hayır diyo koymayacaksan koyma uzatmayalim falan dedi ama çok üzüldü belli ya ben kimseyi üzmek istemiyorum ama koymak ta istemiyorum ya napicam ben napicam

Eşine söylemişsin o da tamam demiş üsteleme tamam diyorsa tamamdır dikkatini hala aynı konuda tutma...gül neşelen iyi davran sonra da istediğin ismi sıkıştır alttan alttan

Eşine söylemişsin o da tamam demiş üsteleme tamam diyorsa tamamdır dikkatini hala aynı konuda tutma...gül neşelen iyi davran sonra da istediğin ismi sıkıştır alttan alttan
Evet ama o morali bozulunca hiç konuşmaz birsy yokmuş gibi davraniyo kitap okuyo sürekli okur gerçi istediğim isim bile yok hiç zevk bırakmadılar ki kimse kırılmasın diye sadece gül mu taksam acaba ama bu seferde biz istedik oldu diyecekler ve hiç istemiyorum gorumceminde adı güllü kadin bi hayırlı olsun bile demedi konuşmuyoruz şuan öyle cat pat konuşmaya başladık valla çok büyük ikilemeyim ne yapicam ki ömrüm biter onlar bu konuyu unutmaz ben koysam da sürekli söylerler oglumdsds diyolar hala çünkü.

Bişey olmaz söyler söylet susarlar unuturlar...neler unutulmuyor ki...biraz rahat ol geniş ol...tamam dediyse boşver üsteleme bir süre bu konuyu acma sonra güzel bi ismi söylersin rüyamda gördüm çok istiyorum vs biraz da duygu sömürüsüyle karışık...annenin adını istemiyorum diye değil de şunu istiyorum diye girersen daha makûl olur

Inşallah canim bakalım inşallah dediğin gibi olur burdaki arkadaşları seni de dertlerimle üzüyorum hakkınızı helal edin

Inşallah canim bakalım inşallah dediğin gibi olur burdaki arkadaşları seni de dertlerimle üzüyorum hakkınızı helal edin
canim doguma daha cok var bence bi süre bu konuyu hic açma..güncelligini yitirsin..hatır gönül isiyle olacak sey degil zaten bir ömür boyu kızına seslenecegın isim sonuçta..​

canim doguma daha cok var bence bi süre bu konuyu hic açma..güncelligini yitirsin..hatır gönül isiyle olacak sey degil zaten bir ömür boyu kızına seslenecegın isim sonuçta..​
Evet aynen öyle aklımdan bu çıkmıyo zaten şimdi üzülüyorlar diye sırf ismini koymak istemiyorum canim inşallah unutulur eşim biraz üzüldü morali bozuldu ciddi ciddi söyleyince ben ama alışır oda napim ki bi ömür boyu sevmedigim bi işim olacağına biraz küssünler illaki unuturlar dimi

Bencede böyle devam et sustukça karşı tarafın sesi daha yükselir. Saygı çerçevesinde ve sende gülerek kızmamış gibi de diceni

Canim masallah masallah. 18 haftalik olduguna eminmisiniz siz normalde 18. Haftada 200 gram olmasi lazim bende tablo.var hep oraya bakiyorum hafta hafta
Evet canim aynen oyle :) ultrasona gore 18 haftadayiz zaten ama gobüs 19 gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…