2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar merhaba birşey sorucam sizde de uçuk çıkan var mı yüzünde benim hiç geçmiyor sürekli sivilce ve uçuk ergenlikte bile hiç sivilcem yoktu ya bide sağlık ocağında kan Veriyorum 2 haftada bi bugün yine verdim mahvetti kadin beni alamadı neyse ordaki aile doktorum beni yaniyo uçuk önemli dedi virüslü olabiliyormuş yarın randevum var sorucam bakalim

Teşekkürler canım...Az önce ulaştı eline gayet güzel malı.Fiyatı da bayağı uygun
Tavsiye ederim.
Zaten beğenmezsen iadesi de var

Teşekkürler canim cevabın için birazdan bende sipariş veriyorum @geminiwoman Sen ben bir örnek bildiririz artık
Bende memnuniyetimi bildiririm

Maşallah sübhanallah canım doktorunun ağzından bal damlamış. Darısı bizim başımıza inşallah.

Benimde yüzüm ergen gibi sivilce kızarıklık eksik olmuyo .
Iki haftada bir n kani veriyosun
merak ettim n dicek dr

Benimde yüzüm ergen gibi sivilce kızarıklık eksik olmuyo .
Iki haftada bir n kani veriyosun
merak ettim n dicek dr
Uçuk var mı peki bide genital bölgede öyle mi( tshhormonum yüksek onun için düşüyor mu diye bakıyoruz ama dusmuyo en başından beri kusturuyo titreme halsizlik sinirlilik ayrıca kilo da alamıyorum dizideyim hala düşsün artik bende normale doneyim

Yok canım benimki daha hafif sadece yüzümde kızarıklık falan oluyo .
Ins. Gecer canım

Kızlar iyi geceler. Ankarada ayrıntılı ultrason için perinatolog önerisi olan var mi. Doktorum radyoloji uzmanına yaptırma perinatolog olsun dedi

Kızlar ben prensesimi iki gündür hissediyorum.
Bi yerde toplanıp yukarı cikunti yapiyor sanki geriniyor gibi dışardan bariz belli oluyo top gibi kabariyor karnım

Kızlar hamile yastığı diktircem ama ölçülerini nasıl versem bilemedim.
Sosis modeli olanlardan hafif egimli. Resim atamıyorum buraya
Kullanan bilen varsa yardımcı olabilir misiniz

amin canım inşallah

Kızlar 3lu test sonucum tr 21 riski 522-1 çıktı nasıl sizce

uçuk degil de ara ara sivilce cikiyor yanaklarimda..özellikle kız cocukta cilt bozuluyormus biraz öyle duydum
Evet annemde oyle olmus mesela. Ama suan icin bende bi sikinti yok. Hatta arkadaslarim guzellestin diyolar kiz olduguna inanmiyolar :) belkide hamileligin son donemlerine dogru cirkinlesiriz.

Kızlar kızımı gördüm maşallah çok güzeldi 17+2 dedi yarın 18 olacaktı normalde anlamadım bide çok saçma ama şu isim konusu ya takmışlar gülistan gülistan esim de diyo ama şaka olrak o baslatiyo zaten akşam ciddi ciddi dicem ya anlamıyorlar kaynanaya dedim koymicam dedim darıldı odasından çıkmıyo bende sana layık gormedim zaten dedi ismimi

Canım boşver takma hiç kafana bir isim bul ruyamda gördüm de bişey deneyler o zaman. Çocuğu taşıyan biziz doğuran biziz eziyeti çeken biziz isim koymakta bizim hakkımız

18 haftada 350 gram 19 cm boyu var kizcemin masallah gobusluymus de doktor amcamiz oyle dedi :) yalniz iki uc gundur hareketlerini net hissediyorum 25inde detayli ultrasona giricez bakalim sizler detayli ultrasonu yaptirdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…