Teşekkürler canım...Az önce ulaştı eline gayet güzel malı.Fiyatı da bayağı uygun
Tavsiye ederim.
Zaten beğenmezsen iadesi de var
Kizlar selam. Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gittik gorduk kizimizi cok sukur herseyi normal dedi doktorumuz. 2 haftada 140 gram almis 360 gram olmus :) 22 cm de boyu var dedi. Haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi. Midesine bakti su icmis bu bize yemek borusunun gelistigini gosteriyo dedi. Idrar yapmis buda bobreklerinin varligini kanitliyo bunlar onemli seyler dedi. Kesenin suyu yeterli miktarda rahim agzi kapali dusuk riskimiz yok dedi cok sukur. Detayli usg icin 15 gun icinde yaptirmanj istiyorum bizim hastanemizde 3 tane perinatolog var disarda yaptirirsan perinatologdan istiyorum muhakkak dedi. Simdi arastirma icindeyiz bakalim :) ama cok mutluyum kizimi gordugum icin artik hareketlerinide net.olarak hissediyorum cok degisik.bi duygu :) cok oynayinca yeter kiZ diyorum oynamayinca niye oynamiyo diyorum psikopat bi anneyim sanirim :)
Benimde yüzüm ergen gibi sivilce kızarıklık eksik olmuyo .Kızlar merhaba birşey sorucam sizde de uçuk çıkan var mı yüzünde benim hiç geçmiyor sürekli sivilce ve uçuk ergenlikte bile hiç sivilcem yoktu yabide sağlık ocağında kan Veriyorum 2 haftada bi bugün yine verdim mahvetti kadin beni alamadı neyse ordaki aile doktorum beni yaniyo uçuk önemli dedi virüslü olabiliyormuş yarın randevum var sorucam bakalim
Uçuk var mı peki bide genital bölgede öyle miBenimde yüzüm ergen gibi sivilce kızarıklık eksik olmuyo .
Iki haftada bir n kani veriyosun
merak ettim n dicek dr
Yok canım benimki daha hafif sadece yüzümde kızarıklık falan oluyo .Uçuk var mı peki bide genital bölgede öyle mi( tshhormonum yüksek onun için düşüyor mu diye bakıyoruz ama dusmuyo en başından beri kusturuyo titreme halsizlik sinirlilik ayrıca kilo da alamıyorum dizideyim hala düşsün artik bende normale doneyim
Insallah canimYok canım benimki daha hafif sadece yüzümde kızarıklık falan oluyo .
Ins. Gecer canım
aydan biri ye gidicem ben. Baya iyi bi doktor.Kızlar iyi geceler. Ankarada ayrıntılı ultrason için perinatolog önerisi olan var mi. Doktorum radyoloji uzmanına yaptırma perinatolog olsun dedi
Sizinle benim doktor aynıydı yanılmıyorsam koruda Ahmet bey. Acaba daha uygun fiyata başka bir doktor varmı diye merak ettimaydan biri ye gidicem ben. Baya iyi bi doktor.
Pazartesiye Aydan hocadan aldım randevuyu. Hadi hayırlısı bakalımSizinle benim doktor aynıydı yanılmıyorsam koruda Ahmet bey. Acaba daha uygun fiyata başka bir doktor varmı diye merak ettim
uçuk degil de ara ara sivilce cikiyor yanaklarimda..özellikle kız cocukta cilt bozuluyormus biraz öyle duydum
amin canım inşallahBenim ikili testim riskli cıkmıştı o yüzden prenatal test yaptırmıştım, onun sonucu çok iyi geldiği için üçlü ve dörtlüye gerek görmedi doktorum.Ayrıntılıya da girdim biraz amniyon sıvısını fazla gördüler başka problem yok şükür, haftasonu açlık ve tokluk şekeri ölçtürmem gerekiyor, şeker yüklemesi için erkenmiş, hamilelik şekerinden şüpheleniyorlar, amniyon sıvı takibi yapılacak iki haftada bir, diğer bebeğimi de sıvısı azaldığı için kaybetmiştim. Allah hepimizin bebegini korusun, sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet annemde oyle olmus mesela. Ama suan icin bende bi sikinti yok. Hatta arkadaslarim guzellestin diyolar kiz olduguna inanmiyolar :) belkide hamileligin son donemlerine dogru cirkinlesiriz.uçuk degil de ara ara sivilce cikiyor yanaklarimda..özellikle kız cocukta cilt bozuluyormus biraz öyle duydum
Canım boşver takma hiç kafana bir isim bul ruyamda gördüm de bişey deneyler o zaman. Çocuğu taşıyan biziz doğuran biziz eziyeti çeken biziz isim koymakta bizim hakkımızKızlar kızımı gördüm maşallah çok güzeldi 17+2 dedi yarın 18 olacaktı normalde anlamadım bide çok saçma ama şu isim konusu ya takmışlar gülistan gülistan esim de diyo ama şaka olrak o baslatiyo zaten akşam ciddi ciddi dicem ya anlamıyorlar kaynanaya dedim koymicam dedim darıldı odasından çıkmıyo bende sana layık gormedim zaten dedi ismimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?