İleri aldım cnm kafam karışıyor artık çünkü her muayenede 4-5 gün ileri derken doktorda sistemden değiştirdi en son buna göre yapacağız işlemlerini falan dedi. Şeker yükleme aşı tahliller falan. Ama bir proğram hala son regl tarihimdeAnladım kuzum, sen gebelik haftanı ileri mi aldın hep öyle miydi :) bizim ogluşa da iki hafta önce cumartesi 270 gr boyu da 21 cm dedi doktor, kafatası ölçümü iki hafta önce çıktı, ben yine panik tabi, sizin doktor bu hızlı gelişimle ilgili bişi söyledi mi? Bizimki sorun olmaz iri olacak falan dedi
Problem değilmiş dimi ileri olması? Erken mi doğarmış o zaman, Ayy ne çok soru sordumİleri aldım cnm kafam karışıyor artık çünkü her muayenede 4-5 gün ileri derken doktorda sistemden değiştirdi en son buna göre yapacağız işlemlerini falan dedi. Şeker yükleme aşı tahliller falan. Ama bir proğram hala son regl tarihimde
Ay ben de öyle sordum hayır 18+4 benim çocuğum dedim yok 19+6 ölçümlerine göre erkek bebek normal ama böyle devam edeceğiz dedi. 3 hafta kadar büyük olabilirmiş ondan sonrası gebelik şekeri ve iri bebek riski oluyormuş yoktur inş birşey. Babası falan uzun ben iriyim bebek erkek ondandır sanırım cnm. ama bana 18 aralıkta detaylı ultrasonum var ne yapacağım o zaman dedim daha iyi 21-22 haftalar ideal ondan sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi. Ben yine araştırır başka doktora da sorarım aile hekimim ile görüşürüm aşı için falan. Ay maşallah sizinki baya büyükmüş kız sana ne dedi doktor.Problem değilmiş dimi ileri olması? Erken mi doğarmış o zaman, Ayy ne çok soru sordum
Ben de aile hekimine anlattım iri bebek olacak dedi, dayısı amcaları uzun, baba ve ben orta boyluyuz ama kemikliyiz biz de, cumartesi ben de gidicem ayrıntılı ultrasona inşallah sorun çıkmaz. Şeker yüklemesini 24. Haftada yapıcak benim doktorum, aşı tetanoz sanırım bahsettigin, benim aile hekimim 20. Haftada çağırmıştı ama abim de doktor yaptırma dedi, şimdi ateş falan yapar bağışıklığın zayıf zaten boşver gerek yok, onlar doğudaki hayatında hiç aşı görmemiş insanlar için yapılıyor doğumda tetanoz olmasınlar diye dedi, ben 2013 de okula gelen aşıcılardan olmuştum zaten 10 yıl idare edermiş o yüzden aşı olmayı düşünmüyorum. Aslında şeker yüklemesi de yaptırmayacaktım ama bebek önden gidiyor şeker olabilir diyorlar o yüzden onu yaptırıcamAy ben de öyle sordum hayır 18+4 benim çocuğum dedim yok 19+6 ölçümlerine göre erkek bebek normal ama böyle devam edeceğiz dedi. 3 hafta kadar büyük olabilirmiş ondan sonrası gebelik şekeri ve iri bebek riski oluyormuş yoktur inş birşey. Babası falan uzun ben iriyim bebek erkek ondandır sanırım cnm. ama bana 18 aralıkta detaylı ultrasonum var ne yapacağım o zaman dedim daha iyi 21-22 haftalar ideal ondan sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi. Ben yine araştırır başka doktora da sorarım aile hekimim ile görüşürüm aşı için falan.
Ay cnm ben aşı olduğumu hatırlamıyorum bile ben yaptırayım değil mi? Şeker ben de istemiyordum ama yaptırmam lazım galiba risk alamayız bebiş için tehlikeli. İnş sorun çıkmaz cnm, doğumda zorlanmayalım da bebişler kocaman olursa. Sağlıkla gelsin inşallah.Ben de aile hekimine anlattım iri bebek olacak dedi, dayısı amcaları uzun, baba ve ben orta boyluyuz ama kemikliyiz biz de, cumartesi ben de gidicem ayrıntılı ultrasona inşallah sorun çıkmaz. Şeker yüklemesini 24. Haftada yapıcak benim doktorum, aşı tetanoz sanırım bahsettigin, benim aile hekimim 20. Haftada çağırmıştı ama abim de doktor yaptırma dedi, şimdi ateş falan yapar bağışıklığın zayıf zaten boşver gerek yok, onlar doğudaki hayatında hiç aşı görmemiş insanlar için yapılıyor doğumda tetanoz olmasınlar diye dedi, ben 2013 de okula gelen aşıcılardan olmuştum zaten 10 yıl idare edermiş o yüzden aşı olmayı düşünmüyorum. Aslında şeker yüklemesi de yaptırmayacaktım ama bebek önden gidiyor şeker olabilir diyorlar o yüzden onu yaptırıcam
Hiç hatırlamıyorsan yaptır kuzum ya da kadın Dogumcuna danış bakalım belki gerek görmez, yani doğumda kullanılan malzemeler ile tetanoz olma riskimiz nedir ki şu zamandaAy cnm ben aşı olduğumu hatırlamıyorum bile ben yaptırayım değil mi? Şeker ben de istemiyordum ama yaptırmam lazım galiba risk alamayız bebiş için tehlikeli. İnş sorun çıkmaz cnm, doğumda zorlanmayalım da bebişler kocaman olursa. Sağlıkla gelsin inşallah.
Mandalina portakal sıkip iç bol bol birde zencefil çayı yap çatlaklar için bişey diyemiyorum benim dudak kenarlarında uçuk çıktı zor yemek yiyorumAy kizlar yardim edin bana. Gece ateslenmisim sabah kalktim dudaklarim catlamis. Asiri derecede hapsiriyorum. Oksurukte basladi.. burnumda akiyo. Hafiften bogaz sizisida var. Napiyim ben nasil engelleyebilirim hasta olmayi
Maşallah canım çok cici görünüyorsunCanm ben zaten kilo aldimgobegmde cikti ozellikle yemeklerden sonra bi yere sigdiramyrm :)
Aslında istanbul daha pahalıdır ama fiyat çok iyi.Anladım ben İstanbul Sultangazi'deyim canım sanırım kontrole gittiğim hastanede geçen sene 170mis bir arkadaşımdan öğrendim
Yeter canım bu halinle maşaallah iyi yapmışsın bide kusmalar hala devammi sende yaEvet ama oda gül koyalım bari diyo oda annesini kiramiyo galiba sabahtan beri çok kusuyorum ya ne yesem kat kat cikiyo anlamadım esimin halasini yatırmıştım aksama oturmaya kek revanı sarma yaptım patates salatası borekte yapicam yeter heralde dimi
Bizimki de 2 hafta önden gidiyor canım.doktora sordum sıkıntı yok dedi.genetik olarak birinizi seçecekti babayı seçmiş dedi:) (babası biraz iri de)Anladım kuzum, sen gebelik haftanı ileri mi aldın hep öyle miydi :) bizim ogluşa da iki hafta önce cumartesi 270 gr boyu da 21 cm dedi doktor, kafatası ölçümü iki hafta önce çıktı, ben yine panik tabi, sizin doktor bu hızlı gelişimle ilgili bişi söyledi mi? Bizimki sorun olmaz iri olacak falan dedi
Sadece doğum için değil canım.hamilelikte tetanoz olursak bebek için de sıkıntı oluyor diye biliyorum.o yüzden aşı yaptırmak lazım benceHiç hatırlamıyorsan yaptır kuzum ya da kadın Dogumcuna danış bakalım belki gerek görmez, yani doğumda kullanılan malzemeler ile tetanoz olma riskimiz nedir ki şu zamanda
Aynen devam ya mahvoldum boğazım yaniyoYeter canım bu halinle maşaallah iyi yapmışsın bide kusmalar hala devammi sende ya
Ben hala giremiyorum mutfağa
Bende oglum da özelde yatırmıştım 500 kusurdu ikili test bile 380 civarıydı özel birz pahalı oluyo ama mecburen yine aynı doktora gidicemAyrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum
Yardıma geldi ama ....Aynen devam ya mahvoldum boğazım yaniyokaynana bide yardıma geldi sözde çay yaptım içti yatak odama gitti yattı şimdi kalktı üstün e yemekte yaptım yediler
Ben olduğum için 2013 de madem on yıl geçerliymiş olmayayım dedim, olmayanlar olsun tabi kuzum allah korusun dünyanın binbir türlü hali varSadece doğum için değil canım.hamilelikte tetanoz olursak bebek için de sıkıntı oluyor diye biliyorum.o yüzden aşı yaptırmak lazım bence
Yatak odana mı yattıAynen devam ya mahvoldum boğazım yaniyokaynana bide yardıma geldi sözde çay yaptım içti yatak odama gitti yattı şimdi kalktı üstün e yemekte yaptım yediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?