• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.827
3.190
133
33
Merhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim. :halay:Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤

EvBoregi 1 mayıs 1. Gebelik
Happyending 1mayis 1.cocuk
Apekmimek 2 mayıs 2. Gebelik
Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
Dodine. 3 Mayıs 2. Gebelik 1. Çocuk. KIZ
Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
GILO 6 Mayıs 2. Çocuk
Zeeneepp 6 mayıs 1. Gebelik - ERKEK
Cikolatalimuffin 7 mayıs 1.gebelik
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
özge 11 mayıs 1. gebelik
Pocahantas01 12 mayıs 1. Gebelik
Pocahantas01 12 mayıs 1. gebelik
Aylin yigit. 13 mayıs 2. Gebelik
Ftmkya 13 mayıs 2. Gebelik
Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
Nilts 13 mayıs 1.gebelik
Aylin 13 mayıs 2.gebelik
Annona 13 mayıs 2. gebelik
Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
ZeynepBusee 16 mayıs 3. Gebelik
Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
Merve 17 mayis 1. gebelik
Tired 18 mayıs 2. Çocuk
Gokfer 20 Mayıs 1.gebelik
Mine_42. 25 mayıs 2. Gebelik
Beren20 25 mayıs 1. Gebelik
Nes1988mum 26 mayıs 1. Gebelik
Lamezi 27 mayıs 2.cocuk
Prenses 50. 28 mayıs 3. Çocuk

Son düzenleme:
Öğrenen bütün arkadaşlarımı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Selam iyi gecler ben adettim 10 gün geçmişti idrarla öğrendim hatta bozuk diye iki defa yapmıştım :KK48:ama ertesi gün yani 11 inci kanda çıktı inandım şükür :dua:ondan sonra kontorole gittim karından baktı ve minik fasulyemi gördük ama kese küçük dedi gelişime bakcaz dedi allah izin verirse bu perşembe kontorole gidecem ozamn 4 hafta 4 gündü şuan 5 hafta 2 gün rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş sende kontorole git ihmal etme kese 1500 üzerinde olunca gözüküyor çünkü :dua:

Selam iyi gecler ben adettim 10 gün geçmişti idrarla öğrendim hatta bozuk diye iki defa yapmıştım :KK48:ama ertesi gün yani 11 inci kanda çıktı inandım şükür :dua:ondan sonra kontorole gittim karından baktı ve minik fasulyemi gördük ama kese küçük dedi gelişime bakcaz dedi allah izin verirse bu perşembe kontorole gidecem ozamn 4 hafta 4 gündü şuan 5 hafta 2 gün rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş sende kontorole git ihmal etme kese 1500 üzerinde olunca gözüküyor çünkü :dua:
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş canım. Sen 1500 beta hcg de vajinal usg ilemi baktırdın canım yoksa karından usg ilemi gördü. Bir de benim iş biraz kötü bayram giriyor tam betam uygun hale geldiğinde araya. Mecbur bayramdan sonraki cumartesi gününü bekleyeceğim eşim çalıştığı için :(

Arkadaşlar Merhaba adetinize 13 gün kala testte cikiyormu. Ben adet geciktikten sonra testte çıkıyor diye biliyorum acaba farklı bir testmi var.bu arada bebisleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar Merhaba adetinize 13 gün kala testte cikiyormu. Ben adet geciktikten sonra testte çıkıyor diye biliyorum acaba farklı bir testmi var.bu arada bebisleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Amin canım allah razı olsun. Genelde çoğu kişide gecikmeden çıkmıyor. Ama benim bünyem neden böyle anlamadım erkenden çıkıyor. Hemde şu 4 tl lik dandirik testte çıkıyor. Sanırım regl biter bitmez yumurtluyorum canım ben.

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş canım. Sen 1500 beta hcg de vajinal usg ilemi baktırdın canım yoksa karından usg ilemi gördü. Bir de benim iş biraz kötü bayram giriyor tam betam uygun hale geldiğinde araya. Mecbur bayramdan sonraki cumartesi gününü bekleyeceğim eşim çalıştığı için :KK43:
Sağol canım hepimizinkini rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inş bana doktor karından baktı altan bakmadı ozmnn sen bekleycksin 1600 olunca değerin keseyi görecksinz ben analmadım adet geçince çıkar hamilelik ama sende çok erken çıkmış :dua:inş iyi haberler alırız ben yarın kontorole gidecem inş gelişme vardır da boş gebelik yaşmam :dua:

Sağol canım hepimizinkini rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inş bana doktor karından baktı altan bakmadı ozmnn sen bekleycksin 1600 olunca değerin keseyi görecksinz ben analmadım adet geçince çıkar hamilelik ama sende çok erken çıkmış :dua:inş iyi haberler alırız ben yarın kontorole gidecem inş gelişme vardır da boş gebelik yaşmam :dua:
Ben 3 hafta beklicem canım doktora gitmek için zaten 1 haftası bayram oyalanırım :) ozamanda 6 haftalık falan olucaz allahın izniyle. Giderim direk keseyi görür içim rahatlar. Gittinmi doktora kontrolün nasıl geçti canım?

Ben bugün hamile olduğumu öğrendim bata daha 3 gün var değerimin artması için dua edicem inşallah :)

Back