2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kaç kıloyla hamıle kaldınız.ben ılk gebelıgımde 11 kılo almıştım.ama hıc dıkkat etmedım.3.5 kıll Doğum yapmıştım.54 ıle başladım 65 ile bıtırdım.ama Doğum kılomun sadece 5 kolisini verebıldım.suan 60 kıloyum 2.gebelikte.inş az kılo ıle bıtırırım .bu sefer dıkkat edicem

Kayıt yaptırdım bende canım, 20.haftada alı yapılıyor. Sonra 1 doz daha var onuda hemşire söylüyor zaten. Tetanos hem anne hemde bebek için koruyucu. Özellikle yenidoğan tetanosuna karşı.
Kafam karisti ama dr umu aradim, o da ben kendi hamileligimde de yaptirmadim, bu tarz asilarin bilinmeyen yan etkileri olabiliyor ama sen bilirsin dedi.

Cok tesekkur ederim canim. Onlar iyi olsun da, ne olsa yaptiririz :)

Canim ben de senin durumundayim 5arti ucte sadece 3mm bos kese gordum gunde 1mm buyuse senin haftanda ancak seninki kadar olur normal dedi ama ben de cok tedirginim cunku cevremdekilere gore az ama normal dedi sonucta bekluyecez artik

Hım canim ekmek yemeyeceğiz galiba birde sadece faydalı şeyler yiyeceğiz bende kilo almak istemiyorum bence doğumdan sonra aylarca uğraşmaktansa şimdi önlemimizi alsak cok daha iyi olmaz mi ..sadece bebeğe faydalı şeyler yemek yapabiliriz bence..

Kızlar günaydınn. Aranızda daha önce yaşayan varsa yardım lütfen 7 8 saatlik otobüs yolculuğunun zararı olur mu. Aklıma çok takıldı.@maralgozlu ben de erken gitmeyi düşünmüyorum ama merak da ediyorum ne durumda diye.

kızlar merhaba. Progesteron hormonunu ölçtüren var mı aranızda . Ben cuma günü ölçtürdüm tam 5 hafta 1 günlükken betahcg 14350 çıktı ama progesteron 17 doktor biraz düşük dedi ama ne kanamam var nede sancı ilaç verdi progestan ama araştırdığım kadarı ile bebek üzerinde yan etkileri olabiliyormuş o yüzden kullanmak istemedim. Var mı aranızda böyle bir şey yaşayan?

Canim ben de senin durumundayim 5arti ucte sadece 3mm bos kese gordum gunde 1mm buyuse senin haftanda ancak seninki kadar olur normal dedi ama ben de cok tedirginim cunku cevremdekilere gore az ama normal dedi sonucta bekluyecez artik
canım seninle aynı gündeyiz hemen hemen. Sen ölçtürdün mü hiç progesteron hormonunu?

evet 12 saate seyahat ettim 6 haftalıkken sıkıntı olmadı belim ağrıdı sadece tesislerde her mola verildiğinde inip yürüdüm

Canım gelinimiz hamile aynı zamanda arkadaşım iki farklı doktor ikiside aynı şeyi söylemiş iki saatte bir on dakka yürü oyle yolculuğa devam et

ilaç yazdı mı peki? benim de hcg yüksek keseyi gördüm ama ikiz olacak kadar yüksek değil sanırım. progesteron 17 çıktı. ilaç verdi ama kullanmasam mı diyorum 20 olsa daha iyi olur dedi çünkü. tedbir amaçlı ilaç yazıyorum dedi.

Ben 12 saat yolculuk yapmıştım (doktorum 2 saatte bir 15 dk mola tavsiye etmişti)

Benim var. Belim ağrıyor ama henüz o kadar aşırı değil ama hamileligim ilerleyince nolur bilemiyorum çok rahatsız edici bir durum bide erkek çocuğu bele vurur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
İlk çocuğum erkek ve kabus gibi bı hamilelik geçirdim bel ağrısı yüzünden

Benim var. Belim ağrıyor ama henüz o kadar aşırı değil ama hamileligim ilerleyince nolur bilemiyorum çok rahatsız edici bir durum bide erkek çocuğu bele vurur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
İlk çocuğum erkek ve kabus gibi bı hamilelik geçirdim bel ağrısı yüzünden

Oyy kuzumm.benimki emmiyo Allah tan . Kesiceksiniz o zaman sütten heralde
Evet zaten zamanı gelmişti ama büyükler çok sıcaklarda kesersen hasta olur deyince baharı bekleyeyim dedim doktorda 4aya kadar emzirebilirsin dedi ama canım çok acıyor artık ilk günler gibi bakalım yavaş kesicem artık

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım.6 haftalıkken progesteronum >60 çıkmasına rağmen crinone jel kullanıyorum.12 hafta olana kadar kullanacağım sanırım.bir zararı olsa drlar vermez için rahat olsun.ben 10 hazirandan beri kullanıyorum.

Kafam karisti ama dr umu aradim, o da ben kendi hamileligimde de yaptirmadim, bu tarz asilarin bilinmeyen yan etkileri olabiliyor ama sen bilirsin dedi.
Hiç duymamıştım canım. Yan etkileri oluyo mu bilmiyorum ama aşısız olup doğum sırasında kullanılan araçlardan dolayı tetanos olma olasılığınıda atlamamak gerek. Bu sorunu yaşayanlar var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…