- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.161
Kızlar bende dogurmadim cumartesi sezeryan olucam insallah hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah esirgesin kuzum , stres yapma inşallah iyidir yavrunn.Cnm sukur almis 2403 40 haftada dogarsa 3 olur dediler ama simdide kafasi kzcukmus virusmu var diye kan aldilar hafatya prof. 1 saat bakacak dua edin agladim cok
HayrliYarın benimde kontrol var bakalım beni neler bekliyor 39+1
Valla oyle yaa biz kaldık bakalım neler bekliyor bizi yarin kontrol var neler olacak acaba yaa heyecanlıyımKızlar forumda bi biz kaldık sanki :) dimi ...
Doğuran gidiyor arada bir merhaba diyorlar sağolsunlar marttaşlarımız.
Bizde öyle olacağız sanırım , koşturmacalar , süt geldi gelmediler , uyku durumları hohoyytt inşallah...
@_kvrckmom_ D Deli_manya dilfeza
Varmı başka anımsayamadım
Haa birde F Fatmae20
Amin kizlar saolunn ama.elimden gelmioo dua ediom.cokk ins iyidir yaaHayrli
Haberlerle gel Can'ım :)
Valla oyle yaa biz kaldık bakalım neler bekliyor bizi yarin kontrol var neler olacak acaba yaa heyecanlıyım
F Fatmae20 canim üzülme dur bakalim bak kilo almis kafasi da insaallah genlerdendir .. Me gelirse Rabbimden bu dunya İmtahan Dunyasi
Kimse dort dörtlük yasayacağız diye vaad etmedi şimdiden stres yasama dur bakalım Mevla'm Gorelim neyler neylerse guzel eyler ..
Sen daha önce ayrıntılı ultrasona girmişmiydn canım. 20-24 hafta arasnda bakılıyor ya.
Burda hollandada mecbur 20 haftalikken girdim tr de 3 aylikken ini test yaptim burda yine para verdim kan verdim hersey bakildiii irda 20 haftalikken buyuk usg de evet hersey kalbi delik olsa cikiordu beyni su olsa cikiordu hersey cikiooo biliom sukur sorum yoktuuSen daha önce ayrıntılı ultrasona girmişmiydn canım. 20-24 hafta arasnda bakılıyor ya.
Eğer girdiysen ,sorun olsa o zamandan belli olurdu canım yaaa. Hiçbirimizin garantisi yok tabiki , rabbim ne takdir ettyse o. Allah esirgesin inşallah , haftaya hayırlısyla rahatlayacaksın güzrl.haberler alınca...
O zaman iyidir inşallah kuzum , O kadar usg ve teste bakılmış...Burda hollandada mecbur 20 haftalikken girdim tr de 3 aylikken ini test yaptim burda yine para verdim kan verdim hersey bakildiii irda 20 haftalikken buyuk usg de evet hersey kalbi delik olsa cikiordu beyni su olsa cikiordu hersey cikiooo biliom sukur sorum yoktuu
Belki kilosuu az ondan öle
Kucuk kardesim 37 haftalikken dogdu 240p gr kafasi 33cm dedi annem
bende de ayni durum başta ve sonda var canim iltihap akti ordan indi doktora da ben soylemedim bol bol pansuman yaptim ve ilaclarimi kullandim gecti ama sen yine de doktoruna soyle istersen. o iltihaapsa eger dışa akmazsa içe akma ihtimali oluyor ve o da sıkıntı olur diye biliyorum
Ins cnm ya ins carsamba ariyacam bakalim.kanda virus varmi diye bekleyemem haftaya kadar yoksaO zaman iyidir inşallah kuzum , O kadar usg ve teste bakılmış...
bak demekki ailenden de gelen genlerle alakalı olabilir. Annenin veya babanın ailelerinde olsa bile olabilir , büyük kafa ve küçük kafa. Sizinkide öyledir inşallah kuzum. Ya şafi de bolca ...
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah ..
Bilmiyorumki canım , bizim mart annelerinde varmıydı. Hatırlayanlar olursa yazar mutlaka.Ins cnm ya ins carsamba ariyacam bakalim.kanda virus varmi diye bekleyemem haftaya kadar yoksa
Böle olan varmi buyuk kafssi yada kucuk ama sorun olmadi
Tm cnm bakacam ins dua edin sizde bana ben Rabbime siginiomm Allah buyukBilmiyorumki canım , bizim mart annelerinde varmıydı. Hatırlayanlar olursa yazar mutlaka.
Ama kadınlar kulübnde aratırsan ben daha önce çok okudum bu ve buna benzer durumlar daha çok bilgi alabilirsin canım.
Ja kizlar sukur kilosu iyu 2403gr. 3kg dogar dediler ama busefer kafasi kucuk virus varmi diye benden kan aldilar varsa hasta olma ihtimali varmis meleyimim kafasi 30cm yardim edin
Saol cnm dua edin insaAllah ben Allaha diginiom.imtihan dunyasiii faniii yapacak sy yok ne diyeyimCnm üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktur. Ark. Ma da öyle demişlerdi. Hemde 25. Haftada falandı galiba. Bebeğim duruşu vs. Hepsi etkilio bu ölçümleri. 3-4 dr gezdi en son herşey normal diyince biri içi rahatlamıştı. Ki şuan senin Bebeğin dönmştr büyük ihtimal duruş poZisyonndn olablr inşallaj korkma bişey yoktur. Bol bol dua edelm. Benm oğluşmn da beyninde su damarnda genişleme vardı. Çok korktm düşünceler düşünceler öyleyse böyleyse diye çok şükür şuan herşey yolunda gibi. Hamilelktekndn daha küçük damar. İnşallah sennde öyle bir ölçüm hatasıdr.Alah yardmcn olsn cnm
İnş kendiliğinden sanci başlar ve gelir.. gelmezse de doktoruna güven. Vardır bi bildiklerii elbette..Güzel temennilern için teşekkürler canm.inşalalah iyi olur.Sanrm artk eskisi gibi beklemiyolrmş ya bnm ablmnda 42 de doğurduğunu biliyorm ama nasip baklm belki knsi gelir
Eğer öyleyse haklisin. Ben de doktoruma aynı şekilde çok güvendiğim için senin gibi düşünüyorum Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah
Kızlar forumda bi biz kaldık sanki :) dimi ...
Doğuran gidiyor arada bir merhaba diyorlar sağolsunlar marttaşlarımız.
Bizde öyle olacağız sanırım , koşturmacalar , süt geldi gelmediler , uyku durumları hohoyytt inşallah...
@_kvrckmom_ D Deli_manya dilfeza
Varmı başka anımsayamadım
Haa birde F Fatmae20
İnşallah temennim o.Güveniyoz bakalm Allah büyüktür canm.Allah hepimzn yardmcısı olsunİnş kendiliğinden sanci başlar ve gelir.. gelmezse de doktoruna güven. Vardır bi bildiklerii elbette..
Saol cnm dua edin insaAllah ben Allaha diginiom.imtihan dunyasiii faniii yapacak sy yok ne diyeyim
Bizim nazlı minnak gelemiyormuş cnm telrar çatı yaptı bugün bana ne açılma var ne sancı artık nırmal sıkıntılı senin için dedi 3500 gr geçmiş çünkü bnm çatıda pek geniş değilmiş. Karar senin dedi. Ve sezeryana karar verdik spinal olucam. Muhtemrlen çarşamba günü alcak. KArışık duygular içindeyim bi garip oldum böyle birden..bluer canım ne yaptın bugündü kontrolün sanki ? Napıyormuş nazlı minnak ??
Hayırlısı olsun canım , zorlamanın alemi yok nasılsa.Bizim nazlı minnak gelemiyormuş cnm telrar çatı yaptı bugün bana ne açılma var ne sancı artık nırmal sıkıntılı senin için dedi 3500 gr geçmiş çünkü bnm çatıda pek geniş değilmiş. Karar senin dedi. Ve sezeryana karar verdik spinal olucam. Muhtemrlen çarşamba günü alcak. KArışık duygular içindeyim bi garip oldum böyle birden..
içteydi şişlik bakalim benimde bu hafta kontrolum var doktor ne dicek bende merak ediyorum haber vermedim diye kizar mi ki diye düşünüyormSeninde içte mydi şişlik cnm. Antibiyotikli bi krem vermşti onu sürüyrm. 4. Gün kontrole gitmştm o zaman da vardı galiba ama bu kadar değildi. İlkinde de şişlik vardı hatta dışardan da vardı bşey olmamştı. İnşallah bunda da olmaz. Ben yine de yarın dr ma msj yazaym. Kontrole çağırır belki.