2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm sukur almis 2403 40 haftada dogarsa 3 olur dediler ama simdide kafasi kzcukmus virusmu var diye kan aldilar hafatya prof. 1 saat bakacak dua edin agladim cok
Allah esirgesin kuzum , stres yapma inşallah iyidir yavrunn.
Bak kilo da almıyor diyorlardı , minnak büyümeye başlamış , kafa yapısı çoğu zaman genetikten de olabiliyor büyüklüğü veya küçüklüğü...
İyidir inşallah , içini ferah tut...

Yarın benimde kontrol var bakalım beni neler bekliyor :KK43: 39+1
Hayrli
Haberlerle gel Can'ım :)
Kızlar forumda bi biz kaldık sanki :KK43::) dimi ...
Doğuran gidiyor arada bir merhaba diyorlar sağolsunlar marttaşlarımız.
Bizde öyle olacağız sanırım , koşturmacalar , süt geldi gelmediler , uyku durumları hohoyytt inşallah...
@_kvrckmom_ D Deli_manya dilfeza dilfeza
Varmı başka anımsayamadım
Haa birde F Fatmae20
Valla oyle yaa biz kaldık bakalım neler bekliyor bizi yarin kontrol var neler olacak acaba yaa heyecanlıyım :dua::KK17:
F Fatmae20 canim üzülme dur bakalim bak kilo almis kafasi da insaallah genlerdendir .. Me gelirse Rabbimden bu dunya İmtahan Dunyasi
Kimse dort dörtlük yasayacağız diye vaad etmedi şimdiden stres yasama dur bakalım Mevla'm Gorelim neyler neylerse guzel eyler ..:dua:

Hayrli
Haberlerle gel Can'ım :)

Valla oyle yaa biz kaldık bakalım neler bekliyor bizi yarin kontrol var neler olacak acaba yaa heyecanlıyım :dua::KK17:
F Fatmae20 canim üzülme dur bakalim bak kilo almis kafasi da insaallah genlerdendir .. Me gelirse Rabbimden bu dunya İmtahan Dunyasi
Kimse dort dörtlük yasayacağız diye vaad etmedi şimdiden stres yasama dur bakalım Mevla'm Gorelim neyler neylerse guzel eyler ..:dua:
Amin kizlar saolunn ama.elimden gelmioo dua ediom.cokk ins iyidir yaa
A Albeni7 ins cnm yaa Allah buyuk ya ona siginiomm duramiom ama

Sen daha önce ayrıntılı ultrasona girmişmiydn canım. 20-24 hafta arasnda bakılıyor ya.
Eğer girdiysen ,sorun olsa o zamandan belli olurdu canım yaaa. Hiçbirimizin garantisi yok tabiki , rabbim ne takdir ettyse o. Allah esirgesin inşallah , haftaya hayırlısyla rahatlayacaksın güzrl.haberler alınca...

Sen daha önce ayrıntılı ultrasona girmişmiydn canım. 20-24 hafta arasnda bakılıyor ya.
Eğer girdiysen ,sorun olsa o zamandan belli olurdu canım yaaa. Hiçbirimizin garantisi yok tabiki , rabbim ne takdir ettyse o. Allah esirgesin inşallah , haftaya hayırlısyla rahatlayacaksın güzrl.haberler alınca...
Burda hollandada mecbur 20 haftalikken girdim tr de 3 aylikken ini test yaptim burda yine para verdim kan verdim hersey bakildiii irda 20 haftalikken buyuk usg de evet hersey kalbi delik olsa cikiordu beyni su olsa cikiordu hersey cikiooo biliom sukur sorum yoktuu
Belki kilosuu az ondan öle
Kucuk kardesim 37 haftalikken dogdu 240p gr kafasi 33cm dedi annem

Burda hollandada mecbur 20 haftalikken girdim tr de 3 aylikken ini test yaptim burda yine para verdim kan verdim hersey bakildiii irda 20 haftalikken buyuk usg de evet hersey kalbi delik olsa cikiordu beyni su olsa cikiordu hersey cikiooo biliom sukur sorum yoktuu
Belki kilosuu az ondan öle
Kucuk kardesim 37 haftalikken dogdu 240p gr kafasi 33cm dedi annem
O zaman iyidir inşallah kuzum , O kadar usg ve teste bakılmış...
bak demekki ailenden de gelen genlerle alakalı olabilir. Annenin veya babanın ailelerinde olsa bile olabilir , büyük kafa ve küçük kafa. Sizinkide öyledir inşallah kuzum. Ya şafi de bolca ...
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah ..

bende de ayni durum başta ve sonda var canim iltihap akti ordan indi doktora da ben soylemedim bol bol pansuman yaptim ve ilaclarimi kullandim gecti ama sen yine de doktoruna soyle istersen. o iltihaapsa eger dışa akmazsa içe akma ihtimali oluyor ve o da sıkıntı olur diye biliyorum

Seninde içte mydi şişlik cnm. Antibiyotikli bi krem vermşti onu sürüyrm. 4. Gün kontrole gitmştm o zaman da vardı galiba ama bu kadar değildi. İlkinde de şişlik vardı hatta dışardan da vardı bşey olmamştı. İnşallah bunda da olmaz. Ben yine de yarın dr ma msj yazaym. Kontrole çağırır belki.

O zaman iyidir inşallah kuzum , O kadar usg ve teste bakılmış...
bak demekki ailenden de gelen genlerle alakalı olabilir. Annenin veya babanın ailelerinde olsa bile olabilir , büyük kafa ve küçük kafa. Sizinkide öyledir inşallah kuzum. Ya şafi de bolca ...
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah ..
Ins cnm ya ins carsamba ariyacam bakalim.kanda virus varmi diye bekleyemem haftaya kadar yoksa

Böle olan varmi buyuk kafssi yada kucuk ama sorun olmadi

Ins cnm ya ins carsamba ariyacam bakalim.kanda virus varmi diye bekleyemem haftaya kadar yoksa

Böle olan varmi buyuk kafssi yada kucuk ama sorun olmadi
Bilmiyorumki canım , bizim mart annelerinde varmıydı. Hatırlayanlar olursa yazar mutlaka.
Ama kadınlar kulübnde aratırsan ben daha önce çok okudum bu ve buna benzer durumlar daha çok bilgi alabilirsin canım.

Bilmiyorumki canım , bizim mart annelerinde varmıydı. Hatırlayanlar olursa yazar mutlaka.
Ama kadınlar kulübnde aratırsan ben daha önce çok okudum bu ve buna benzer durumlar daha çok bilgi alabilirsin canım.
Tm cnm bakacam ins dua edin sizde bana ben Rabbime siginiomm Allah buyuk

Ja kizlar sukur kilosu iyu 2403gr. 3kg dogar dediler ama busefer kafasi kucuk virus varmi diye benden kan aldilar varsa hasta olma ihtimali varmis meleyimim kafasi 30cm yardim edin

Cnm üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktur. Ark. Ma da öyle demişlerdi. Hemde 25. Haftada falandı galiba. Bebeğim duruşu vs. Hepsi etkilio bu ölçümleri. 3-4 dr gezdi en son herşey normal diyince biri içi rahatlamıştı. Ki şuan senin Bebeğin dönmştr büyük ihtimal duruş poZisyonndn olablr inşallaj korkma bişey yoktur. Bol bol dua edelm. Benm oğluşmn da beyninde su damarnda genişleme vardı. Çok korktm düşünceler düşünceler öyleyse böyleyse diye çok şükür şuan herşey yolunda gibi. Hamilelktekndn daha küçük damar. İnşallah sennde öyle bir ölçüm hatasıdr.Alah yardmcn olsn cnm

Cnm üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktur. Ark. Ma da öyle demişlerdi. Hemde 25. Haftada falandı galiba. Bebeğim duruşu vs. Hepsi etkilio bu ölçümleri. 3-4 dr gezdi en son herşey normal diyince biri içi rahatlamıştı. Ki şuan senin Bebeğin dönmştr büyük ihtimal duruş poZisyonndn olablr inşallaj korkma bişey yoktur. Bol bol dua edelm. Benm oğluşmn da beyninde su damarnda genişleme vardı. Çok korktm düşünceler düşünceler öyleyse böyleyse diye çok şükür şuan herşey yolunda gibi. Hamilelktekndn daha küçük damar. İnşallah sennde öyle bir ölçüm hatasıdr.Alah yardmcn olsn cnm
Saol cnm dua edin insaAllah ben Allaha diginiom.imtihan dunyasiii faniii yapacak sy yok ne diyeyim

Bişey yoktur Allahin izniyle. Ultrason da her zaman doğru çıkmıyor. Bugün var dedikleri yarın olmayabilir. . Sen içini ferah tut.. sen üzülürsen bebeğin de etkilenir .. kafanı dağıtacak yerlere git. Düşünmemeye çalış. .

Eğer öyleyse haklisin. Ben de doktoruma aynı şekilde çok güvendiğim için senin gibi düşünüyorum Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah

İnşallah hemiz içinde tşk ederm.

Kızlar forumda bi biz kaldık sanki :KK43::) dimi ...
Doğuran gidiyor arada bir merhaba diyorlar sağolsunlar marttaşlarımız.
Bizde öyle olacağız sanırım , koşturmacalar , süt geldi gelmediler , uyku durumları hohoyytt inşallah...
@_kvrckmom_ D Deli_manya dilfeza dilfeza
Varmı başka anımsayamadım
Haa birde F Fatmae20

Tabi kimse yok canım yakında bizde gideriz burası da nolur bilmem :KK66:
İnş kendiliğinden sanci başlar ve gelir.. gelmezse de doktoruna güven. Vardır bi bildiklerii elbette..
İnşallah temennim o.Güveniyoz bakalm Allah büyüktür canm.Allah hepimzn yardmcısı olsun

Saol cnm dua edin insaAllah ben Allaha diginiom.imtihan dunyasiii faniii yapacak sy yok ne diyeyim

Aynen cnm öyle. Bu arada bizimde kafası büyük diolardı. Bana şuan küçük bile gelio. Haftasına göre genel olarak büyük doğdu elhamdulillah ama kafasında anormal bi büyüklk yok çok şükür. Dualrmz sizinle inşallah hayırlı haberleni beklyrz

bluer bluer canım ne yaptın bugündü kontrolün sanki ? Napıyormuş nazlı minnak ??
Bizim nazlı minnak gelemiyormuş cnm telrar çatı yaptı bugün bana ne açılma var ne sancı artık nırmal sıkıntılı senin için dedi:KK43: 3500 gr geçmiş çünkü bnm çatıda pek geniş değilmiş. Karar senin dedi. Ve sezeryana karar verdik:KK43: spinal olucam. Muhtemrlen çarşamba günü alcak. KArışık duygular içindeyim bi garip oldum böyle birden..

Bizim nazlı minnak gelemiyormuş cnm telrar çatı yaptı bugün bana ne açılma var ne sancı artık nırmal sıkıntılı senin için dedi:KK43: 3500 gr geçmiş çünkü bnm çatıda pek geniş değilmiş. Karar senin dedi. Ve sezeryana karar verdik:KK43: spinal olucam. Muhtemrlen çarşamba günü alcak. KArışık duygular içindeyim bi garip oldum böyle birden..
Hayırlısı olsun canım , zorlamanın alemi yok nasılsa.
Durdukçada hem kilosu hem riskleri artacak , hem çatında çok müsait değilmiş. Böylesi belki daha iyi olır ikiniz içinde...
Rabbim hayırla kurtarsın inşallah.

Seninde içte mydi şişlik cnm. Antibiyotikli bi krem vermşti onu sürüyrm. 4. Gün kontrole gitmştm o zaman da vardı galiba ama bu kadar değildi. İlkinde de şişlik vardı hatta dışardan da vardı bşey olmamştı. İnşallah bunda da olmaz. Ben yine de yarın dr ma msj yazaym. Kontrole çağırır belki.
içteydi şişlik bakalim benimde bu hafta kontrolum var doktor ne dicek bende merak ediyorum haber vermedim diye kizar mi ki diye düşünüyorm

X