2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bence degerinde bi tuhaflik var cnm. Daha yuksek olmasi lazim yolk sac gorundugune gore. Ben pazartesi 5+3 idim degerim 20 binlrdeydi yolk sac gorundu. 4 bin olamaz bence yanlislik yapilmis gibi ama.bilmedim.
Bilmiyorum canım.banada çok az geldi.şimdi doktorun hemşiresi aradı.başka tahlillerimde çıkmış onları söylemek için.hocanın ilettiklerini size iletiyorum gebelikle ilgili değeriniz normal dedi kapattı.

Hiç rahat değilim canım.dün kese göründü ama bugün değerim düşmeye mi başladı acaba diye çok tedirginim.ama merkezim çok rahat gelin iki gün sonra bi daha bakalım demiyorlar.17 temmuza kalp atışına gelin dediler.
Kuzum ama ters bişey olsa söylemezler mi bir de öyle düşün yada başka test yatırabileceğim bir klinik varsa için rahat etsin oraya git ama lütfen üzme kendini

Bilmiyorum canım.banada çok az geldi.şimdi doktorun hemşiresi aradı.başka tahlillerimde çıkmış onları söylemek için.hocanın ilettiklerini size iletiyorum gebelikle ilgili değeriniz normal dedi kapattı.
Cnm degerlerinde sknti yok yolc sac gorunmus ne guzel. Yarin tkrar yaptirirsin

Mrb arkadaşlar 4+6 günlük hamileyim, bugün kan değerime baktırdım 915 çıktı çok şükür düzenli katlıyor değerim, karnımdan da baktı herşey yolunda dedi doktorum,

sanırım kese 14 binlerde görünüyomuş merakla ve heyecanla beklemedeyim ☺

Keseyi gören arkadaşlar hangi değerdeyken gördünüz acaba ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim merkezim ilk üç ölçümü iki gün arayla yaptıktan sonra bir hafta sonra gelin ölçelim dediler.yani geçen çarşamba değerim 600 çıkmıştı.bir hafta sonra gelin keseye bakalım dediler dün gittim 5+3 günlüktü ve kese yolc sac göründü.tekrar bhcg alalım dediler ama dün verdiğim kanda sekreter hatası yüzünden hcg hariç bir sürü test bakılmış.bugün bir daha verdim değerim 4087 çıkmış.merkezden aradılar herşey yolunda diye.ama ben çok tedirginim geçen haftadan bu güne hesaplayınca% 60 lık artış var ama 5+3 günlük gebelik için 4087 normal mi sizce.iki gün sonra başka yerde bi daha tekrarlamalımıyım acaba.bu arada progesteronum >60 diye çıkmış.
Kese ve yolksac gorunmus artik bhcg olcumune gerek yok bence rahat olun ben ilk hamileliğimde sadece 1 kere olcturdum o da hamile oldugumu ogrendigim gundu bunda da 1 kere olcturdum gecen persenbeydi değerim 273 idi bir daha da ölçtürtmedim şehir dışında olduğum için doktoruma da gidemedim insallah önümüzdeki salı gideceğim rahat olun ve doktorunuza güvenin

Selam arkadaslar. Dün aldıgim guzel haberle ben de mart annesi oluyorum. Sonucum 34 cikti cumartesi artıs olursa icim biraz rahatlayacak tabi. Buradaki herkesi tebrik ederim. Birlikte güzel bir sürec geciririz umarım:)
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize :)

Bende geçen cuma öğrendim 88 di pazar akşamı 228 olmuştu çok şükür inşallah senin de 2 ye katlar canım

Yediklerine içtiklerine dikkat et canım ani hareketlerden kaçın :KK66:

Mrb arkadaşlar 4+6 günlük hamileyim, bugün kan değerime baktırdım 915 çıktı çok şükür düzenli katlıyor değerim, karnımdan da baktı herşey yolunda dedi doktorum,

sanırım kese 14 binlerde görünüyomuş merakla ve heyecanla beklemedeyim ☺

Keseyi gören arkadaşlar hangi değerdeyken gördünüz acaba ??
14 bin cok yuksek 1500 2000 de görünuyor

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize :)

Bende geçen cuma öğrendim 88 di pazar akşamı 228 olmuştu çok şükür inşallah senin de 2 ye katlar canım

Yediklerine içtiklerine dikkat et canım ani hareketlerden kaçın :KK66:
Çok teşekkur ederim canim. Umarim benim de ikiye katlar. Allah isteyen herkese versin insallah. Sana da hayirli olsun..

Kese ve yolksac gorunmus artik bhcg olcumune gerek yok bence rahat olun ben ilk hamileliğimde sadece 1 kere olcturdum o da hamile oldugumu ogrendigim gundu bunda da 1 kere olcturdum gecen persenbeydi değerim 273 idi bir daha da ölçtürtmedim şehir dışında olduğum için doktoruma da gidemedim insallah önümüzdeki salı gideceğim rahat olun ve doktorunuza güvenin
Canım normal gebelik değil tüp bebek olunca insan çok tedirgin oluyor.bitürlü rahatlıyamıyorum.iki gün sonra ölçtüreyimmi dedim doktorum da hayır ayon 17 de kalp atışı için gel dedi.umarım sizinde sorunsuz ilerler gebeliğiniz.

Canım normal gebelik değil tüp bebek olunca insan çok tedirgin oluyor.bitürlü rahatlıyamıyorum.iki gün sonra ölçtüreyimmi dedim doktorum da hayır ayon 17 de kalp atışı için gel dedi.umarım sizinde sorunsuz ilerler gebeliğiniz.
Seni anlıyorum canım ama inan olumsuz bi sey gorseydi cagirirdi doktorun ilk gebeligimde ben de her seye cok stres yapardim sonra fark ettimki hic tadini cikaramamisim hamileliğin.senin suanda her sey olmasi gerektigi gibi ilerliyor once kesen ve yolk sac görülmüs sirada bebek ve kalp atislari var.tabi anormal bir agri kanama hissedersen hemen gidersin ama gene de icim rahat etsin diyorsan gidip tekrar ölctur ama izmir sıcağında da kendini yorma derim.

Merhaba arkadaslar. Az Önce idrar testinde silik bi ikinci cizgi cıktı. Ama gecen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için sevinemedim açıkçası. Dua edin normal gebelik olsun ve hep beraber sağ salim kucağımıza alalım.

Merhaba arkadaslar. Az Önce idrar testinde silik bi ikinci cizgi cıktı. Ama gecen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için sevinemedim açıkçası. Dua edin normal gebelik olsun ve hep beraber sağ salim kucağımıza alalım.
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Seni anlıyorum canım ama inan olumsuz bi sey gorseydi cagirirdi doktorun ilk gebeligimde ben de her seye cok stres yapardim sonra fark ettimki hic tadini cikaramamisim hamileliğin.senin suanda her sey olmasi gerektigi gibi ilerliyor once kesen ve yolk sac görülmüs sirada bebek ve kalp atislari var.tabi anormal bir agri kanama hissedersen hemen gidersin ama gene de icim rahat etsin diyorsan gidip tekrar ölctur ama izmir sıcağında da kendini yorma derim.
İnşallah canım dediğin gibi olur herşey yolunda gider.bende paniklediğimle kalırım.

Kizlar benimde sat 4 haziran 1temmuzda idrar testi yaptim pozitif çıktı silik bir cizgi vardi ama ben emindim. Tatildeyiz memleketimde devlet hastanesinden bugune randevu alabildim burada özel yok sabirsizlikla bekledim kan tahlilimde bhcg 831 çıktı çok şükür 2. Bebişim geliyor ...

X