- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 37
Oh gule gule dagit :)bende 11 cm aldim canim su hurma ve magnet acacak dagiticam bence yeterli gelir 100 adet aldim :)
benim annemde cok farklı degil..dun gosterdim bunu aldım diyince niye koyu renk almadın diye söylendi durdu..bide fiyatıni duyunca şok gecirdi..Piyasayı bilmiyor tabi
evet haklısın son zamana kalınca aceleye de gelır de bız ısıme karar veremedik daha onları halletmek ıyı olur haklısjnKizimda son aya kalmisti icime de sinmemisti bu sefer tecrubeli oldugumdan erken basladim :) acelesi yok yani daha ne fikirler cikar onunuze :)
canim hangi site burasi bende insaarin fazla fazla almasini angelemek icin boyle cantalar almak istiyorum 40 adet icinfiyati 25 liraysa cok iyiymis bende alayim:)
güle güle giysin yerim senin cicilerini:)))Eki Görüntüle 2170118 Eki Görüntüle 2170119 Eki Görüntüle 2170120 Eki Görüntüle 2170119 Eki Görüntüle 2170120 ayy gene ikiser ikiser yuklemisim yaa bende dun muslin bakiyim diye gittiydim bunlari aldim
sagolkuzumm burdaki insanlar onada alim bunada alim yapiyorlar y yuzden bende cikarir bitaneveririm paketten :) her gelenede vermem boyleliklegüle güle giysin yerim senin cicilerini:)))
Kizlar saka gibi trendyoldan chicconin puset ve bebek arabası takimini siparis etmistim.puseti gelmis bebek arabasini gondermemisler vallahi saka gibi.bu kadar talihsizlik olur.chicco dan sogudum valla.
Bu arada kizima bi koton battaniye aldim.biraz pahaliydi ama pelustan daha iyi olur diye düşündüm.uzun ömürlü kullanirim.
Eki Görüntüle 2170244
Cok sagol canim..Evet trendyol benim en cok guvendigim online alışveriş sitesi.ama keske şunu eksik gondermeden once arayıp bi haber verselerdi.musteri temsilcileriyle görüştüm.ellerinde ürün yokmus ondan eksik göndermişler.bunu iade edicem mecbur.ne guzel 1000 liraya buldum diye sevinmiştim oysaki. :/Aa cok guzelmis gule gule kullanin.trendyol satis sonrasi destekte cok iyi ve rahat firma hemen hallederler hic canini sıkma
canim ikinci el mi yoksa sifirmi ya abenim esimin esimin amcasinin kizinin boyle bi yatagi var organikmis ayy bende inat ettim ikinci el kullanmam yeni alicam diye :)
Bilmiyorumki tutumluanne.comda satiliyomus bi bak istersen...o kadar laf ettinse 2. El alma zatencanim ikinci el mi yoksa sifirmi ya abenim esimin esimin amcasinin kizinin boyle bi yatagi var organikmis ayy bende inat ettim ikinci el kullanmam yeni alicam diye :)
aynenn kuzumm bana cok israr edilince inat ettiydim kullanmicam cocuguma yeni alcam diye :)Bilmiyorumki tutumluanne.comda satiliyomus bi bak istersen...o kadar laf ettinse 2. El alma zaten
Her çocuk farklı ama ben kendi tecrübem dayanarak söyleyeyim. Biz ilk kızımda kraftın park yatağını almıştık ayrıyetten odada yapmıştık. Odasında sallanır ahşap beşiği vardı. Tam 2.buçuk sene park yatakta yattı yatağında 1 kez bile yatmadı sonrada beşiği bozduk zaten.kizlarr park yatak hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce mobilya besikmi park yatak mi odam olmadigi iciboda yapamiycam sallanir biseyde olsun istiyorum
Masallah subhanallah magnetlerden kutulardan cok lidya göze carpiyoKusum kutulu cikolata adete gore degisiyodu 200 tanesine 250 verdik gibi hatirliyorim esim is yerinde dagitti cunku ama mint sekerlerin tanesi 4 tu galiba birwz pahali ama kutu ömurluk tabi şöyle magnet acacakta yaptirmistim 1tl bunlarEki Görüntüle 2169998 Eki Görüntüle 2169999 Eki Görüntüle 2170000 Eki Görüntüle 2170002
birsz dha dusunup karar vericem artikHer çocuk farklı ama ben kendi tecrübem dayanarak söyleyeyim. Biz ilk kızımda kraftın park yatağını almıştık ayrıyetten odada yapmıştık. Odasında sallanır ahşap beşiği vardı. Tam 2.buçuk sene park yatakta yattı yatağında 1 kez bile yatmadı sonrada beşiği bozduk zaten.
Anladim teşekkürler. Babynest yerine reflü yatagi alsam daha kullanisli olur o zaman sanırım
Eki Görüntüle 2169951 o değilde aşagida dosya yükle seçeneği varmışayyy onu yeni farkediyorum...buyrun bebek arabamız ve pusetimiz..oto sabitleyicisiyle birlikte
Kizlar saka gibi trendyoldan chicconin puset ve bebek arabası takimini siparis etmistim.puseti gelmis bebek arabasini gondermemisler vallahi saka gibi.bu kadar talihsizlik olur.chicco dan sogudum valla.
Bu arada kizima bi koton battaniye aldim.biraz pahaliydi ama pelustan daha iyi olur diye düşündüm.uzun ömürlü kullanirim.
Eki Görüntüle 2170244