2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

:KK70:benim annemde cok farklı degil..dun gosterdim bunu aldım diyince niye koyu renk almadın diye söylendi durdu..bide fiyatıni duyunca şok gecirdi..Piyasayı bilmiyor tabi

Maalesef kaliteli seyler pahali canim. Ben hafif bisey dusunuyorum arabamiz yok cunku dolmus otobus indi bindi yolculuklar vs nerde hafif portatif sey varsa onu almayi dusunuyorum. Daha magazalari gezmedim denemedim. Ama renk konusu korkutuyo cidden kumasi silinebilen yikanabilen bir kumas mi peki leke tutmayangillerden mi?? Obur turlu yazik olur rengine

IMG_20180718_114058.jpg
IMG_20180718_114044.jpg
IMG_20180718_114028.jpg
IMG_20180718_114044.jpg
IMG_20180718_114028.jpg
ayy gene ikiser ikiser yuklemisim yaa bende dun muslin bakiyim diye gittiydim bunlari aldim

Kizimda son aya kalmisti icime de sinmemisti bu sefer tecrubeli oldugumdan erken basladim :) acelesi yok yani daha ne fikirler cikar onunuze :)
evet haklısın son zamana kalınca aceleye de gelır de bız ısıme karar veremedik daha onları halletmek ıyı olur haklısjn

Kizlar saka gibi trendyoldan chicconin puset ve bebek arabası takimini siparis etmistim.puseti gelmis bebek arabasini gondermemisler vallahi saka gibi.bu kadar talihsizlik olur.chicco dan sogudum valla.

Bu arada kizima bi koton battaniye aldim.biraz pahaliydi ama pelustan daha iyi olur diye düşündüm.uzun ömürlü kullanirim.
Screenshot_2018-07-18-16-07-45-1.png

Kizlar saka gibi trendyoldan chicconin puset ve bebek arabası takimini siparis etmistim.puseti gelmis bebek arabasini gondermemisler vallahi saka gibi.bu kadar talihsizlik olur.chicco dan sogudum valla.

Bu arada kizima bi koton battaniye aldim.biraz pahaliydi ama pelustan daha iyi olur diye düşündüm.uzun ömürlü kullanirim.
Eki Görüntüle 2170244

Aa cok guzelmis gule gule kullanin.trendyol satis sonrasi destekte cok iyi ve rahat firma hemen hallederler hic canini sıkma

Aa cok guzelmis gule gule kullanin.trendyol satis sonrasi destekte cok iyi ve rahat firma hemen hallederler hic canini sıkma
Cok sagol canim..Evet trendyol benim en cok guvendigim online alışveriş sitesi.ama keske şunu eksik gondermeden once arayıp bi haber verselerdi.musteri temsilcileriyle görüştüm.ellerinde ürün yokmus ondan eksik göndermişler.bunu iade edicem mecbur.ne guzel 1000 liraya buldum diye sevinmiştim oysaki. :/

canim ikinci el mi yoksa sifirmi ya abenim esimin esimin amcasinin kizinin boyle bi yatagi var organikmis ayy bende inat ettim ikinci el kullanmam yeni alicam diye :)
Bilmiyorumki tutumluanne.comda satiliyomus bi bak istersen...o kadar laf ettinse 2. El alma zaten:KK76:

kizlarr park yatak hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce mobilya besikmi park yatak mi odam olmadigi iciboda yapamiycam sallanir biseyde olsun istiyorum
Her çocuk farklı ama ben kendi tecrübem dayanarak söyleyeyim. Biz ilk kızımda kraftın park yatağını almıştık ayrıyetten odada yapmıştık. Odasında sallanır ahşap beşiği vardı. Tam 2.buçuk sene park yatakta yattı yatağında 1 kez bile yatmadı sonrada beşiği bozduk zaten.

Kusum kutulu cikolata adete gore degisiyodu 200 tanesine 250 verdik gibi hatirliyorim esim is yerinde dagitti cunku ama mint sekerlerin tanesi 4 tu galiba birwz pahali ama kutu ömurluk tabi şöyle magnet acacakta yaptirmistim 1tl bunlarEki Görüntüle 2169998 Eki Görüntüle 2169999 Eki Görüntüle 2170000 Eki Görüntüle 2170002
Masallah subhanallah magnetlerden kutulardan cok lidya göze carpiyo :nazar: rabbim nazarlardan saklasin ne kadar guzel tatli bi kiz Allah bagislasin:KK200:

Her çocuk farklı ama ben kendi tecrübem dayanarak söyleyeyim. Biz ilk kızımda kraftın park yatağını almıştık ayrıyetten odada yapmıştık. Odasında sallanır ahşap beşiği vardı. Tam 2.buçuk sene park yatakta yattı yatağında 1 kez bile yatmadı sonrada beşiği bozduk zaten.
birsz dha dusunup karar vericem artik

Ben de park yatakçıyım kızlar. Aldım bile hatta. 2,5 yaşına kadar falan yatarsa sonra tek kişilik büyük yatağa geçiririm diye düşünüyorum. Bu arada ilk çocuğu olanlar park yatakta joie markasını bir incelesinler bazı modellerde küçük bir anakucağı da dahil oluyor içine. ikisi bir arada oluyor, masrafından da kurtulmuş oluyorsunuz. Benim ilk çocuktan kalma tiny love anakucağım var onun için dahil olan modelleri düşünmedim.

Anladim teşekkürler. Babynest yerine reflü yatagi alsam daha kullanisli olur o zaman sanırım :KK64:

85D4F6CF-9F53-42C5-9397-EB4A5AE3373D.png

Cnm ben bunu aldım hem reflü yatağı hem babynest tarzı. Yarın gelir inşallah.

Eki Görüntüle 2169951 o değilde aşagida dosya yükle seçeneği varmış :KK48::olamaz::olamaz: ayyy onu yeni farkediyorum...buyrun bebek arabamız ve pusetimiz..oto sabitleyicisiyle birlikte

Güle güle kullanın cnm sağlıklı huzurlu günlerde inşallah. Modelini öğrenebilr miyim cnm. Ben de chicconun trio love modeline bakıyorum ama 3 lü onda port bebe de var ve o bana biraz gereksiz geliyor aslında çantada öyle. Tek hoşuma giden oto sabitleyicisi. Onu da tek satıyorlar ama bu sefer araba iskeletine olamama ihtimali var mı ki dedim.
05AF26A9-DAEA-4C16-87F9-96F2716A9CB3.png

Eki Görüntüle 2170244

Cnm belki stok sorunu ile alakalıdır. Yollama ihtimalleri yok muymuş. Ben de lcwden kot pantolon aldım yanına da şort ve pijama takımı almıştım. Kotu iptal etmişler diğerlerini kargolamışlar. Acil olan kottu diğerlerini öylesine almıştım. Kısmey değil ne yapalım. Birde battaniyeye bayıldım güle güle sağlıklı günlerde kullanır inşallah. Nerden aldın cnm.

X