2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

kızlar hastanede nasıl bir sey dağıtacaksınız .cıkolata dağıtacağım ve bırde hedıyelık bırsey ama ne?

hastane kapı süsü nerden yaptırabılırım onu var mı yaptırdığınız bıryer?

bırde mevlutte ne dağıtacaksınız ona da fıkır verın.
Birde boyle sticker yaptirdim 50 tane.karton mavi kucucuk posetler aldim onlarin icinde dagitcz hediyelikleri.posetlerin ustunede bunlari yapistircam
Screenshot_20180717-164303_Chrome.jpg

Birde boyle sticker yaptirdim 50 tane.karton mavi kucucuk posetler aldim onlarin icinde dagitcz hediyelikleri.posetlerin ustunede bunlari yapistircamEki Görüntüle 2169879
Yaa ne guzel seyler bulmussun her zamanki gibi:KK200: bende daha erken diye bakmıyorum bile simdi tatil görünümlü bi kapanda gibiyim :bicak:evime gidince insallah bende baslim herkes erken desede:deli::dondurma: ama tabi önce isim olayini cozmek lazim:KK34:

Yaa ne guzel seyler bulmussun her zamanki gibi:KK200: bende daha erken diye bakmıyorum bile simdi tatil görünümlü bi kapanda gibiyim :bicak:evime gidince insallah bende baslim herkes erken desede:deli::dondurma: ama tabi önce isim olayini cozmek lazim:KK34:
Aynen isim olayı bana da dert resmen ne magnet yatırabiliyorum ne isimli battaniye filan her şey ismi bekliyor :KK70:

Aynen isim olayı bana da dert resmen ne magnet yatırabiliyorum ne isimli battaniye filan her şey ismi bekliyor :KK70:
Sizinkide mi erkek erkeklere genelde isim bulmak zor oluyo:KK34: aslinda benim aklimda yusuf egmen yada göktug var ama karar veremiyorum babasida iki ismide beğenmedi yani bi nevi varlık icinde yokluk çekiyoruz:KK70::KK6:

Ay fotoğraf paylaşamıyorum telefondan ayol...Nasil oluyor bu iş yaaa..cücüğüme bebek arabası aldım hemde başka model bakarken bambaşka bi marka bide cesarete bak bej rengi..cok uslu olup kirletmeyecek ya :halay:

Ay fotoğraf paylaşamıyorum telefondan ayol...Nasil oluyor bu iş yaaa..cücüğüme bebek arabası aldım hemde başka model bakarken bambaşka bi marka bide cesarete bak bej rengi..cok uslu olup kirletmeyecek ya :halay:
Guzel gunlerde Saglikla binsinde insallah o sen bol bol yıkarsın annesi artik uslu olmazsa :KK70: resmide canim kamerayla resimi cektikten sonra telefondan ekran goruntusu olarak al o sekilde boyut küçülür ve paylasabilirsin

Guzel gunlerde Saglikla binsinde insallah o sen bol bol yıkarsın annesi artik uslu olmazsa :KK70: resmide canim kamerayla resimi cektikten sonra telefondan ekran goruntusu olarak al o sekilde boyut küçülür ve paylasabilirsin
Amin inşallah cok tesekkur ederim..Ya boyut küçültucemde resim url si soruyo, medya soruyor resim seç diye çıkmıyor, hayır yani teknoloji özürlude degilim ama neyse uğraşayım biraz daha..cok tesekkurler

bende besik bakmaya gitmistim gecen ay 800 olan besik bu ay 950 olmuss yaainternette aynisini 500 kusure gordumama internetten alinirmi bilemedim :)

Evet isimden kesinlikle emin olmalisin.son 20 gun bile yaptirrisin genelde cogu 20 25 gunde teslim ediliyo daha neleeer bulunur kafanda netlestirince :)
Bunlarida lidyanin 1 yas partisi icin yaptirmistim fikir olsun
Screenshot_20180717-194127_Instagram.jpg
Screenshot_20180717-194215_Instagram.jpg

Evet isimden kesinlikle emin olmalisin.son 20 gun bile yaptirrisin genelde cogu 20 25 gunde teslim ediliyo daha neleeer bulunur kafanda netlestirince :)
Bunlarida lidyanin 1 yas partisi icin yaptirmistim fikir olsunEki Görüntüle 2169953 Eki Görüntüle 2169956
Aa hastane icin isimli cikolata yerine o Şekerden yaptirmak daha degisik olur sanki cikolata cok basitleşti diye fikir arıyordum zaten ne kadar acaba onun tanesi:KK49: bu arada anahtarliklara bayildim oda guzel fikir oldu:KK68:

Eki Görüntüle 2169951 o değilde aşagida dosya yükle seçeneği varmış :KK48::olamaz::olamaz: ayyy onu yeni farkediyorum...buyrun bebek arabamız ve pusetimiz..oto sabitleyicisiyle birlikte
Bugün gördüm ama incelemedim. Chicconun trio love mı ne öyle bir adı olmalı. İnglesina triology’ nin birebir aynısı görünüyor. Güle oynaya kullanın :)

896FF3B6-3665-4E64-B119-FF86DAFE162C.jpeg
283BC880-6FDB-4ED2-9871-054D8A73E118.jpeg
Ben de bugün ikea ya gittim. Park yatağımız var o yüzden beşik almayacağım. Oda yapmayı da henüz düşünmüyorum. Eşimin iş kıyafetleri olsun kışlık montlarımız olsun sığmıyoruz. Gardırop ve şifonyer baktık hem minik çakılımızın işini görecek hem bizim. Geçen ay internette 1.400 olan gardırop 1.600 olmuş :KK43: şifonyer de 1.100 lira. Kararsız kaldım, araştırmalarım sürecek. Bebek reyonunda da çok güzel şeyler vardı.

Ayy cok guzelmis gule gule kullanin canim fiyati ne kadar di canim biz hala arastirmalardayiz:işsiz:
cok teşekkurler..bu model Inglesinanın kopyası canım, ben onu arastirırken bu çıktı karşima..chiccodan aldım araba, puset, çantası, ayak ortüsü hepsi 2200 tl..dik kapanıyor ben özellikle ondan istemiştim

Ayy cok guzelmis gule gule kullanin canim fiyati ne kadar di canim biz hala arastirmalardayiz:işsiz:
cok teşekkurler..bu model Inglesinanın kopyası canım, ben onu arastirırken bu çıktı karşima..chiccodan aldım araba, puset, çantası, ayak ortüsü hepsi 2200 tl..dik kapanıyor ben özellikle ondan istemiştim

X