2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Yani banada renk farketmezdi yani ama siyah iyi ya ssurekli elinde kir gostermiyor bi atip yikiyon ilk gunki gibi tertemiz oluyor .yanliz saticida komikmis varmi zorla taktirankar ya benimki normal vantalarimi 5 dk tutmaz dusun yani
Ya bizim çanta taşımayla ilgili komik bir anımız var :KK48:

Kpssye bir girdiğimde çantamı eşime bırakmıştım (o zaman nişanlıydık) pembe süslü de bir çanta, sınav çıkışı gezecektik :KK48: Bi çıktım sınavdan, benim çanta gri bir poşette. Meğer eşimin de aksi gibi kendi evine gitmesi gerekmiş ben sınavdayken (onların evine yakın bir kampüse düşmüştüm şansa) Elinde o minnoş pembe çantayla metroya binmek zorunda kalmış :bicak: millet nasıl baktıysa artık elinde taşımamak için çantayı evde bi mağaza poşetine koymuş da öyle dönmüş yanıma :-)

Kpssye bir girdiğimde çantamı eşime bırakmıştım (o zaman nişanlıydık) pembe süslü de bir çanta, sınav çıkışı gezecektik :KK48: Bi çıktım sınavdan, benim çanta gri bir poşette. Meğer eşimin de aksi gibi kendi evine gitmesi gerekmiş ben sınavdayken (onların evine yakın bir kampüse düşmüştüm şansa) Elinde o minnoş pembe çantayla metroya binmek zorunda kalmış :bicak: millet nasıl baktıysa artık elinde taşımamak için çantayı evde bi mağaza poşetine koymuş da öyle dönmüş yanıma :-)
Kızmak mümkün mü ki :KK70:

Merhaba kızlar dün e bebekteydim. Emzik fiyatları cok yüksek geldi bana. Önerebileceğiniz uygun ve kullanışlı marka nedir

Yazik adama kiz kimbilir nasil bakmislardir

IMG_20181010_115942.jpg
IMG_20181010_120015.jpg
IMG_20181010_120119.jpg
IMG_20181010_115842.jpg

Yusuf paşa ve Betül prensesin son süsleri de hazır :KK68:

aydingelini aydingelini canım yapınca etiketleyin demiştin :)

Bizde isme sonunda karar verebildik. Yagızda anlastik dün aksam :KK48: bende kapi Süsünün malzemelerini almistim zaten bugunde artik yaparim insallah magnet icin isim etiketlerimizi de siparis verebilirim geriye draje seker icin sise bulup almak kaldi bide yasinlerimiz kaldı :bicak:

Agiz tadiyla dağıtmak, yemek nasip olsun inşallah canım benjm :)
Çok teşekkür ederim canımın içi :KK200::KK200::KK200:

Bu arada pijama takımı aldık internetten, onlar da geldi. Harikalarmış, biroliçgiyim den aldık bone markalı... R ruyam28 canım çok teşekkürler bu siteyi tavsiye ettiğin için. Sayende %20civarı bir indirimle almış olduk beğendiğimiz modeli :KK48:

Bizde isme sonunda karar verebildik. Yagızda anlastik dün aksam :KK48: bende kapi Süsünün malzemelerini almistim zaten bugunde artik yaparim insallah magnet icin isim etiketlerimizi de siparis verebilirim geriye draje seker icin sise bulup almak kaldi bide yasinlerimiz kaldı :bicak:
Ooo ilerde de Yağız bir delikanlı olacak desene canım :-) ismiyle yaşasın inşallah :KK36:

X