• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya ama öyle canlanıyor gözümde :-) düşünüyorum düşünüyorum evladım diyemiyorum Haydar ismiyle :-)

Hz Ali'nin lakabıymış. Cesur, yiğit demekmiş. Ben Yiğit koyalım o zaman dedim ama yok yanaşmadı, orta yol bulamadık henüz :KK48: ben çok güçlü duramam. Israrla, güzel sözle kabul ettirmeye çok alışkın. O yüzden bu isimde de kanıma girmeye çalışıyor ama bakalım sonumuz ne olacak :KK48:

Diğer dediği erkek isimlerini aklımda bile tutamıyorum. Orta Asya'dan, Eski Türkçe filan. Kitap okumayı çok sever, tarihteki cesur komutan isimlerini filan söylüyor. Bu ismi de Hz Ali'yi de çok beğendiği için istiyor zaten :KK48:

Ahmet çok güzel isim canım, yanına da neredeyse her isim yakışır :KK36:
Sanki kız ismi seçmek daha zor gelitor bana niyeyse :KK48:
ayyy gerçekten olaysın yaa :))) doğuma çok var belki ikna edersin o zamana kadar.

12. Haftaya gelip hala benim gibi çok Bulanıp kusan var mı ya artık bu hamileliğimde 9ay sürecek herhalde diye umutsuzluğa kapılmaya başladım resmen

Çok geçmiş olsun sen şimdi bunu doğuma kadar çekicenmi yokmuymuş başka yolu
10-12haftalarda progestanı kesince kist kendiliğinden kaybolur dedi doktorum. Progestan kisti beslermiş, ben de günde 600mg kullanıyorum mecburen... Neyse az kaldı, Allah'ın izniyle bir atlattık mı şu birkaç haftayı, gerisi kolay...

Bu arada sabah 7ye kadar sürdü sancı. Bir ara bulantıdan istifra ettim, mide boş olunca gerçi sadece canımı yaktı. Geçen de bir iki kere oldu böyle, gece 4 saat sürmüştü, yine öyle oldu. Neyse çok şükür şimdi daha iyiyim...

Kızlar iki haftadır bulantı kusma yoktu bugün gece uyanıp kustum ve sabah tekrar kustum. Regenesis diye vitamin ilacı verdi doktor en etkili buymuş üç gündür kullanıyorum sizce o yapmış olabilir mi içinde balık yağı var şu an her yerden balık kokusu geliyor sürekli öğürüyorum. 13.hafta içindeyim.

Peki ense kalınlığını ölçmedi mi canim? Benim de yaşım 33 ben de biraz tedirginim aslında yaştan dolayı kizimda 29dum ama.oranim çok iyi çıkmıştı şimdi farklı olacak
Canım sizin ense kalınlığı kaç çıktı,benim kızımda normaldi yaş 29du,şimdi 33üm ben de tedirginim,dün 13+2 gösterdi ultrason önde gidiyoruz ve ense kalınlığı 2.1 çıktı kafam çorba gibi oldu

Canım sizin ense kalınlığı kaç çıktı,benim kızımda normaldi yaş 29du,şimdi 33üm ben de tedirginim,dün 13+2 gösterdi ultrason önde gidiyoruz ve ense kalınlığı 2.1 çıktı kafam çorba gibi oldu
Canım merhaba açıkcası bende tedirginim oğlumda 32 yaşındaydım şimdi 34 o zaman 0.5 mi ne o kadar risksiz çıkmıştı hatta doktorlar bile yaşınıza göre risk nerdeyse yok demişlerdi şimdi ise çok korkuyorum açıkcası.

Canım merhaba açıkcası bende tedirginim oğlumda 32 yaşındaydım şimdi 34 o zaman 0.5 mi ne o kadar risksiz çıkmıştı hatta doktorlar bile yaşınıza göre risk nerdeyse yok demişlerdi şimdi ise çok korkuyorum açıkcası.
Allah hayırlı haberler aldırsın hepimize inşallah

3 e kadar normal olduğu söyleniyor bence 2.1 yüksek bi değer değil. Kendini strese sokma boş yere. Benim 1.6 cikti 12+4 te doktor normal dedi. Senin 13+2 gayet normal.

Merhaba kızlar, bugün sabah ikili taramam vardı. Her şey çok normal dedi. Kesenin konumu, plasenta vs. Cinsiyeti de kız dedi.”bacak arası boştu” dedim “ben ona göre değerlendirmedim” dedi. Yüzde kaç kız dedim 99 dedi. Ben yanılmam diye de iddia etti. Çok sevindim, kız istiyorduk :)
pinkstrap pinkstrap doğru bildin, kız bebekmiş bendeki :)

Merhaba kızlar, bugün sabah ikili taramam vardı. Her şey çok normal dedi. Kesenin konumu, plasenta vs. Cinsiyeti de kız dedi.”bacak arası boştu” dedim “ben ona göre değerlendirmedim” dedi. Yüzde kaç kız dedim 99 dedi. Ben yanılmam diye de iddia etti. Çok sevindim, kız istiyorduk :)
Canım hayırlı olsun çok sevindim:) canın ne istiyordu yani en çok ne yemeği seviyorsun tatlı tuzlu :)

Hayırlı olsun :)

Gmzünüz aydın çok sevindim :KK68:

Hayırlı olsun inşallah ben de küçük kızımı 11.haftada öğrendim dr bacak arası boş kız dedi hatta çok şaşırmıştım böyle bir tabire

Gunaydin kizlar eslerden dert yanilmis. Hamileligin ilk zamanlarinda esimle ciddi bir tartisma yasadik yaklasik bir ay konusmadim kendisiyle. Adam beni sevmiyorsun benle ilgilenmiyorsun die tribe girdi . Pardonda dedim hamile olan benim benim hormonlarim degisio sen hamile tribine giriosun. Yani demem o ki erkekler tuhaf yaratiklar cokda saaapmamak lazim. Bulantilar benimde devam ediyor serumsuz olmuo mecburen taktiriorim. Onun disinda hala tavuk gibi uyuyorum erkenden ne zaman gececek bu uyuklama.halleri.

12. Haftaya gelip hala benim gibi çok Bulanıp kusan var mı ya artık bu hamileliğimde 9ay sürecek herhalde diye umutsuzluğa kapılmaya başladım resmen
Bugün 2 saat içinde 2 kez kustum. Ben varım ama çok agır olmuyor her günüm.

Canım hayırlı olsun çok sevindim:) canın ne istiyordu yani en çok ne yemeği seviyorsun tatlı tuzlu :)
Bulantı, kusmam sadece 1 gün oldu, diğer zamanlar çok rahattım, etrafımdaki herkes erkek diyordu, ellerim kurumadı hiç, tatlıyı çok severim ama bi değerlendirme yaparsak tuzlu şeyleri tükettim bu dönemde.

Back