- Emoji Skoru
- 5.470
- Puanlar
- 158
Çok sag ol çok tatlısın :) dediğini yapacağım.Bugunu yaşanmamış saysak olurmu? Yrn at dr dan yeni gelmişsin gibi keyfli uyan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sag ol çok tatlısın :) dediğini yapacağım.Bugunu yaşanmamış saysak olurmu? Yrn at dr dan yeni gelmişsin gibi keyfli uyan
Benim eşim de boğa burcu ve tartışma sırasında beni kırdığını hiç düşünmez sonradan hep akıllanır özür diler :/Ben de akrebim :) boğayla evliyim.
Sen balıkla mı evlisin :)Zor kadın zor erkek :)
Aynen hep ilk özürü o diler. Ama nadir kırar kırdı mı da tam kırar.Benim eşim de boğa burcu ve tartışma sırasında beni kırdığını hiç düşünmez sonradan hep akıllanır özür diler :/
O da tam günündeymiş yani de, sen tolere edeceğin dönemde değilsin işte.Yok benle alakası yoktu bugün. Zaten ondan zoruma gitti boş bir konuyu büyüttü de büyüttü benim cümlelerimi tersten anladı. Ben haksızlığa gelemem. Savunmaya geçtim o da geçti savunmaya. Bir de kavgada ben ortamı terketmek isterim sakinlemek için ısrarla üstüme gelir defalarca dedim öyle çözülmez sorun diye. Ama yok büyüdü de büyüdü. Eve de götürmedi. Arabada kavga ettik.
Aynen cidden bizde de hep öyle o özür diler hep haklı haksız :) demekki burçlarının tam taşıyorlar eşlerimizAynen hep ilk özürü o diler. Ama nadir kırar kırdı mı da tam kırar.
Öyle oldu maalesef. Hayırlısı ağlaya ağlaya mahvoldum ama sizinle konuşunca rahatladım. Kimseyle konuşamamakta kötü. İyiki varsın, varsınız gerçekten.O da tam günündeymiş yani de, sen tolere edeceğin dönemde değilsin işte.
Çok şükür :) Bizim burç uyumuzda “mükemmel uyum” yazıyor. Gerçekten eşim dışında bu kadar anlaşabildiğim insan olmadı.Sen balıkla mı evlisin :)
:) sen ne burcusun peki?Aynen cidden bizde de hep öyle o özür diler hep haklı haksız :) demekki burçlarının tam taşıyorlar eşlerimiz
Maşallah. Çok güzel bir şey. Allah daim etsin :)Çok şükür :) Bizim burç uyumuzda “mükemmel uyum” yazıyor. Gerçekten eşim dışında bu kadar anlaşabildiğim insan olmadı.
Benim yay:) sen ne burcusun peki?
Hayırlı haberle gel inşallah. Ben de yarın gitcem herkes öğrendi ben kaldım tahminde bulun diye sıkıştırayım :) Benim daha 9. Hafta mümkün değil bilmesi de
Peki ense kalınlığını ölçmedi mi canim? Benim de yaşım 33 ben de biraz tedirginim aslında yaştan dolayı kizimda 29dum ama.oranim çok iyi çıkmıştı şimdi farklı olacakSürpriz sürpriz sürpriz !!! Öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Hoca 2li tarama yapmadı (yaş 36 oldugu için sonuç illa ki olumsuz çıkar dedi) Aynı gün genetik bölümünden konsültasyon istedi( onlar da onaylarsa 1 ay sonraki muayenede amniyosentez yapalım dedi)
Genetik bölümündeki doktor da onayladı (2li test, 3lü test sizde yaşınızdan dolayı olumsuz çıkacaktır en temizi, vakit kaybetmeden amniyosentez yapmak dedi)
Sonuç olarak 2li test yok , 1 ay sonra amniyosentez var :O
Onun dışında bebişim çok iyi, kese arkası kanamam da sonlanmış, elleri ayakları agzı burnu her yeri net görülüyor. ..
Hakkımızda hayırlısı!
Amin cümlemizinkini, kavgalarda tuzu biberi ya, olur arada iniş çıkış, en sevdiğin çeker sadece seni , eşin de öyle düşündüğü için fazla rahat sanırım, amaç yaralamak değildir, İnsan sevdiğini yaralamak istemez zaten.Maşallah. Çok güzel bir şey. Allah daim etsin :)
İyi hadi çok şükür dedim ya erken daha cinsiyete, Ben doktora resmen yalvarıyorum kessin vitamini diye, çok önemli al mutlaka diyoGittim geldim. Bebek gayet iyimiş, suyun herşeyim iyimiş. Folikasit ve vitaminim bitmişti. Gerek yok tekrar yazmaya dedi. Kan ilacı, d vitamini ve balıkyağı yazdı. Balıkyağı ne alaka anlamadım ama sormadım da. Bulantıların geçtikten sonra kullan bunları, acelesi yok dedi. Cinsiyetle ilgili herhangi bir ipucu vermedi. Henü çok küçük dedi. 11+2 günlük. 3 hafta sonra çağırdı. Kalp atışı gayet iyi dedi. Kaç atıyo dedim. 160 dır diye politik bi cevap verdi. Neyse bekleyip görcem.
İkili testi söyledi, yaptırmıycam dedim. Bi sorun görünmüyo şuanlık dedi. Bizden haberler böyle.
Ay hadi maşallah :)Benim yay
Bebişim de yay olucak annesi gibi İnşallah :)
İlerde yavaş yavaş özürde diletirsin yaparsın biz kadınların elinde zaten dimi ama :)Sizinkiler iyi özür diliyomuş kızlar. Benimki hayatta özür bile dilemez. 8 senedir hiç özür dilediğini bilmem. Anca küser. Gerçi o huyundan azda olsa vazgeçirdim ama.
Çok doğru. İnşallah tekrarı olmaz. Olsa da böyle olmasın :)Amin cümlemizinkini, kavgalarda tuzu biberi ya, olur arada iniş çıkış, en sevdiğin çeker sadece seni , eşin de öyle düşündüğü için fazla rahat sanırım, amaç yaralamak değildir, İnsan sevdiğini yaralamak istemez zaten.