• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok benle alakası yoktu bugün. Zaten ondan zoruma gitti boş bir konuyu büyüttü de büyüttü benim cümlelerimi tersten anladı. Ben haksızlığa gelemem. Savunmaya geçtim o da geçti savunmaya. Bir de kavgada ben ortamı terketmek isterim sakinlemek için ısrarla üstüme gelir defalarca dedim öyle çözülmez sorun diye. Ama yok büyüdü de büyüdü. Eve de götürmedi. Arabada kavga ettik.
O da tam günündeymiş yani de, sen tolere edeceğin dönemde değilsin işte.

O da tam günündeymiş yani de, sen tolere edeceğin dönemde değilsin işte.
Öyle oldu maalesef. Hayırlısı ağlaya ağlaya mahvoldum ama sizinle konuşunca rahatladım. Kimseyle konuşamamakta kötü. İyiki varsın, varsınız gerçekten.

Hayırlı haberle gel inşallah. Ben de yarın gitcem herkes öğrendi ben kaldım tahminde bulun diye sıkıştırayım :) Benim daha 9. Hafta mümkün değil bilmesi de

Gittim geldim. Bebek gayet iyimiş, suyun herşeyim iyimiş. Folikasit ve vitaminim bitmişti. Gerek yok tekrar yazmaya dedi. Kan ilacı, d vitamini ve balıkyağı yazdı. Balıkyağı ne alaka anlamadım ama sormadım da. Bulantıların geçtikten sonra kullan bunları, acelesi yok dedi. Cinsiyetle ilgili herhangi bir ipucu vermedi. Henü çok küçük dedi. 11+2 günlük. 3 hafta sonra çağırdı. Kalp atışı gayet iyi dedi. Kaç atıyo dedim. 160 dır diye politik bi cevap verdi. Neyse bekleyip görcem.
İkili testi söyledi, yaptırmıycam dedim. Bi sorun görünmüyo şuanlık dedi. Bizden haberler böyle.

Sürpriz sürpriz sürpriz !!! Öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Hoca 2li tarama yapmadı (yaş 36 oldugu için sonuç illa ki olumsuz çıkar dedi) Aynı gün genetik bölümünden konsültasyon istedi( onlar da onaylarsa 1 ay sonraki muayenede amniyosentez yapalım dedi)
Genetik bölümündeki doktor da onayladı (2li test, 3lü test sizde yaşınızdan dolayı olumsuz çıkacaktır en temizi, vakit kaybetmeden amniyosentez yapmak dedi)
Sonuç olarak 2li test yok , 1 ay sonra amniyosentez var :O
Onun dışında bebişim çok iyi, kese arkası kanamam da sonlanmış, elleri ayakları agzı burnu her yeri net görülüyor. ..

Hakkımızda hayırlısı!
Peki ense kalınlığını ölçmedi mi canim? Benim de yaşım 33 ben de biraz tedirginim aslında yaştan dolayı kizimda 29dum ama.oranim çok iyi çıkmıştı şimdi farklı olacak

Maşallah. Çok güzel bir şey. Allah daim etsin :)
Amin cümlemizinkini, kavgalarda tuzu biberi ya, olur arada iniş çıkış, en sevdiğin çeker sadece seni , eşin de öyle düşündüğü için fazla rahat sanırım, amaç yaralamak değildir, İnsan sevdiğini yaralamak istemez zaten.

Gittim geldim. Bebek gayet iyimiş, suyun herşeyim iyimiş. Folikasit ve vitaminim bitmişti. Gerek yok tekrar yazmaya dedi. Kan ilacı, d vitamini ve balıkyağı yazdı. Balıkyağı ne alaka anlamadım ama sormadım da. Bulantıların geçtikten sonra kullan bunları, acelesi yok dedi. Cinsiyetle ilgili herhangi bir ipucu vermedi. Henü çok küçük dedi. 11+2 günlük. 3 hafta sonra çağırdı. Kalp atışı gayet iyi dedi. Kaç atıyo dedim. 160 dır diye politik bi cevap verdi. Neyse bekleyip görcem.
İkili testi söyledi, yaptırmıycam dedim. Bi sorun görünmüyo şuanlık dedi. Bizden haberler böyle.
İyi hadi çok şükür dedim ya erken daha cinsiyete, Ben doktora resmen yalvarıyorum kessin vitamini diye, çok önemli al mutlaka diyo:KK12:

Sizinkiler iyi özür diliyomuş kızlar. Benimki hayatta özür bile dilemez. 8 senedir hiç özür dilediğini bilmem. Anca küser. Gerçi o huyundan azda olsa vazgeçirdim ama.
İlerde yavaş yavaş özürde diletirsin yaparsın biz kadınların elinde zaten dimi ama :)

Amin cümlemizinkini, kavgalarda tuzu biberi ya, olur arada iniş çıkış, en sevdiğin çeker sadece seni , eşin de öyle düşündüğü için fazla rahat sanırım, amaç yaralamak değildir, İnsan sevdiğini yaralamak istemez zaten.
Çok doğru. İnşallah tekrarı olmaz. Olsa da böyle olmasın :)

Back