• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bulantı, kusmam sadece 1 gün oldu, diğer zamanlar çok rahattım, etrafımdaki herkes erkek diyordu, ellerim kurumadı hiç, tatlıyı çok severim ama bi değerlendirme yaparsak tuzlu şeyleri tükettim bu dönemde.
Offf benim tatlı istiyor:(( bakalım benden ne çıkacak:)

Benim de bugün kontrolüm vardı bu sorun görünmüyor bebekte dedi. Ense kalınlığı normal dedi ama bebek net görünmüyormuş daha fazla şu içmeliymişim. Ahh içtiğim sular midemde dursa. 2li tarama istemedim. cinsiyet belli değil. Öyle ışte. Çok şükür 12. Haftamızda bitti.

2 hafta içerisinde belli olur 14. Haftanmış zaten.
Evet mesela çok doktora gitmek istiyorum ama neden geldin filan diyecek zaten kız demişti o. Ayarlayabilenden önümüzdeki hafta belli başka doktora giderim. Pazar devlete gittim onlar cinsiyet söylemediler. İnsan merak ediyor işte

Evet mesela çok doktora gitmek istiyorum ama neden geldin filan diyecek zaten kız demişti o. Ayarlayabilenden önümüzdeki hafta belli başka doktora giderim. Pazar devlete gittim onlar cinsiyet söylemediler. İnsan merak ediyor işte
Cinsiyeti duymaktan korkan bi benmiyim. Sanki erkek diyecek ve tum heycan bitecekmis gibi geliyor. Tabi basim.gozum ustine erkek olursada. Allah saglil sihhat versin. Insanin yinede gonlu bi tarafa kayiyo

Benim gibi oglu olup kiz isteyen arkadaşlar baya var saanırım ins herkesin gonlune gore verir allah kız istiyene kiz erkek isteyene erkek ama oncelikle sagliklı tabiki benim esim 3 erkek kardes eltimin oglu var halasinin ogullari var kiz 3 tane var 2 dayisindan esimin biri amcasindan durum bole olunca benimde kizim olmicakmis gibi geliyo iki torunda erkek simdi hem benimki hem eltiminki bu kiz olsa super olur ama tabi hayirli evlat olsun oncelikle

Cinsiyeti duymaktan korkan bi benmiyim. Sanki erkek diyecek ve tum heycan bitecekmis gibi geliyor. Tabi basim.gozum ustine erkek olursada. Allah saglil sihhat versin. Insanin yinede gonlu bi tarafa kayiyo
o bende de var ya kız derse çok üzülürmüyüm acaba diye korkuyorum. erkek derse sevinçten ağlarım kesinde :KK35: Rabbim hayırlısını versin ama gerçekten sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. benim ilk bebişim olacak ama neden okadar dertleniyorum bilmiyorum :KK70:

Allah saglikli sıhhatli hayirlisini versin elbette oncelik bu ama bende dr erkek dese basta uzulurum gibi geliyor ilk bebegim ve kiz bebek delisiyim komsuda yolda falan gorsem icim gidiyor hepimizin hakkinda hayirlisi:)

Ben deeeee
Kız bebek olsun çok isterim
Başka çocuk düşünmüyorum o yüzden erkek olursa biraz şaşırabilirim

Hatırlar mı ki cinsiyet söylediğini, bir sürü hastaları var.
Devlette ultrason cihazı zaten çok kötü onlar ileri haftalarda anca görüyordur herhalde. Ben he devlet hastanesine gidemedim doktorum her hafta çağırdığı için ihtiyaç duymadım.

Back