- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
Özürünü de dilemiş git sarıl uyu :)Çok doğru. İnşallah tekrarı olmaz. Olsa da böyle olmasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özürünü de dilemiş git sarıl uyu :)Çok doğru. İnşallah tekrarı olmaz. Olsa da böyle olmasın :)
Bu yazından kendime de pay çıkardım çok doğru cidden daha güzel bir bakış açısı :)Amin cümlemizinkini, kavgalarda tuzu biberi ya, olur arada iniş çıkış, en sevdiğin çeker sadece seni , eşin de öyle düşündüğü için fazla rahat sanırım, amaç yaralamak değildir, İnsan sevdiğini yaralamak istemez zaten.
Yani canım sonuçta sizi seven eşlerinizden bahsediyoruz, hem artık bir sıfatları daha olacak çocuğunuzun babası diye :)Bu yazından kendime de pay çıkardım çok doğru cidden daha güzel bir bakış açısı :)
Aayy benimde eşim kova ama Allahım korusun ya tüm kötü huylarını toplarmı bi insann..Demibende kovayim bakalım napacaz
Valla benimki de kırar darma duman eder insanı ve asla özür dilemez. Hatasınıda kabul etmez. Haksız olsada. Biz kavga dahi edemeyiz adam akıllı hemen kırar insanı. Bişeye surat yapsam benden fazla yapar. Hatta bikeresinde büyük bi hatasını yakaladım nişanlıyken, 20 gün bir kez konuşmadık. Nişanı atıyorum diye annesini aradım anca ozaman aradı. Ondada bişey yokmuş gibiSizinkiler iyi özür diliyomuş kızlar. Benimki hayatta özür bile dilemez. 8 senedir hiç özür dilediğini bilmem. Anca küser. Gerçi o huyundan azda olsa vazgeçirdim ama.
Yok belki yarın :) o uyudu zaten. Bu arada muşmula yedim zararlı mı acaba?Özürünü de dilemiş git sarıl uyu :)
Evet ya, eşime çok inat yaparım ben hep sevmediği halde bu huyumu törpülicem artık. Çok teşekkülerYani canım sonuçta sizi seven eşlerinizden bahsediyoruz, hem artık bir sıfatları daha olacak çocuğunuzun babası diye :)
Düşük yapmamak için muşmula yiyin diyen proflar var, tam tersi görüşler de var.Yok belki yarın :) o uyudu zaten. Bu arada muşmula yedim zararlı mı acaba?
2 tane yemiştim korktum yemiyim daha. Çok teşekkürler :)Düşük yapmamak için muşmula yiyin diyen proflar var, tam tersi görüşler de var.
Rica ederim birşey olmaz ya korkma, sende bak istersen internetten ona göre yersin2 tane yemiştim korktum yemiyim daha. Çok teşekkürler :)
Canım bide erkekler haklıda olsa haksızda olsa yanında akraba varsa daha bi erkek kesiliyolarYok benle alakası yoktu bugün. Zaten ondan zoruma gitti boş bir konuyu büyüttü de büyüttü benim cümlelerimi tersten anladı. Ben haksızlığa gelemem. Savunmaya geçtim o da geçti savunmaya. Bir de kavgada ben ortamı terketmek isterim sakinlemek için ısrarla üstüme gelir defalarca dedim öyle çözülmez sorun diye. Ama yok büyüdü de büyüdü. Eve de götürmedi. Arabada kavga ettik.
Şimdi kova zordur ama böle de bize kötü tüm huy deme bence:) özgür ruh olduğumuz için kabullenmek zor oluyor herşeyi gurur göbek adımız burnumuz düşse egilip almayiz:)) ama vicdanliyiz herseyin en iisini de biz biliriz :)))) cnm erkek çok taviz verirsen gerisi geliyor sınırlarını belirleye çeksin en başında sonra sorun yaşamıyorsun.Aayy benimde eşim kova ama Allahım korusun ya tüm kötü huylarını toplarmı bi insann..
Valla benimki de kırar darma duman eder insanı ve asla özür dilemez. Hatasınıda kabul etmez. Haksız olsada. Biz kavga dahi edemeyiz adam akıllı hemen kırar insanı. Bişeye surat yapsam benden fazla yapar. Hatta bikeresinde büyük bi hatasını yakaladım nişanlıyken, 20 gün bir kez konuşmadık. Nişanı atıyorum diye annesini aradım anca ozaman aradı. Ondada bişey yokmuş gibiama sanırım ben herşeyde çok alttan aldım vaktinde. Tepemde geziyo şuan
![]()
Yok canım yanlış anladın sizin burcunuza kötü demedim ben kendi eşim için burcunun ters özelliklerinin hepsini taşıyo anlamında dedim. Mesela fazlasıyla inatçı, fazlasıyla özgür ruhlu, ben surat yaparsam o benden fazla surat yapar. Hani birazı yok hep fazlası anlamında söyledim. Genelleme de yapmadım o yüzdenŞimdi kova zordur ama böle de bize kötü tüm huy deme bence:) özgür ruh olduğumuz için kabullenmek zor oluyor herşeyi gurur göbek adımız burnumuz düşse egilip almayiz:)) ama vicdanliyiz herseyin en iisini de biz biliriz :)))) cnm erkek çok taviz verirsen gerisi geliyor sınırlarını belirleye çeksin en başında sonra sorun yaşamıyorsun.
Güzel güzel çok tatlı şimdiden :))))Hem seninki de çok güzel,sağlıkla gelsin küçük kuşum![]()
Benim eşimde dilemez canım. Kırıcıdır üstelik kendini hep haklı görür. Son zamanlarda canımı çok sıkıyor başka başka şeyler düşündürüyor bana gerçekten iki çocuk demeyip her şeyi göze alabilirim ilerde hamilelikten mi bilmiyorum içimde bir şeyler kopuyor adam iyice anlayışsız oldu ne hamilelik dinliyor ne başka bir şey...Sizinkiler iyi özür diliyomuş kızlar. Benimki hayatta özür bile dilemez. 8 senedir hiç özür dilediğini bilmem. Anca küser. Gerçi o huyundan azda olsa vazgeçirdim ama.
Çok geçmiş olsun sen şimdi bunu doğuma kadar çekicenmi yokmuymuş başka yoluKızlar gece 1de yattım saat 3:30da uyandım, bir saattir sancı çekiyorum.. Ne zaman bitecek bu kistin sancıları yaa.. Rabbim sen şifa bekleyen her kuluna şifa ver..
Yarın da amcam gelecek Ankaradan. Anneme gideceğim. Bu şekilde nasıl duracağım bilmiyorum.
Doktor ağrın oldukça günde 2 taneye kadar parol içebilirsin demişti. Bir tane içtim ama bir saatte etki etmez mi? Yok yok. Acile mi gitsem ne yapsam bilmiyorum![]()
Hayır canım ölcmedi, yaş icin kriter 35, sen de rahat ol yani. Sana 2li yapılır sonucun da harika çıkar, kızında sorun olmaması ailede kromozomal bozukluk olmaması nedeniyle rahat olmalısın. Ben de resmen rahmime iğneyle girecekler sudan örnek alacaklar e yaşım da 36 ama Allahıma güveniyorum, temiz çıkacak. Ama daha 1 ay var şimdiden kasamam.Peki ense kalınlığını ölçmedi mi canim? Benim de yaşım 33 ben de biraz tedirginim aslında yaştan dolayı kizimda 29dum ama.oranim çok iyi çıkmıştı şimdi farklı olacak