• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
o bende de var ya kız derse çok üzülürmüyüm acaba diye korkuyorum. erkek derse sevinçten ağlarım kesinde :KK35: Rabbim hayırlısını versin ama gerçekten sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. benim ilk bebişim olacak ama neden okadar dertleniyorum bilmiyorum :KK70:
Benim 2. Cocuk evde bi tane daha boxerla dolasan birini bu bunye nasil kaldirsin :olamaz::olamaz:

Bende ilk hamileligimde tek cocukla kalirim diyordum. Sonra oglum kardes kardes die tutturmaya baslayinca fikrim degisti. Belki seninde degisir :)
Ben şimdiden o defteri kapattım ya :)
Çocuğum isterse de olmuyor derim diyorum :D
Büyük konuşmayayım ama yapamıcam galiba.
Hamileliği hiç sevmedim Allah affetsin.
Nasıl korunacağımı araştırıyorum şimdiden.

Merhaba kızlar, bugün sabah ikili taramam vardı. Her şey çok normal dedi. Kesenin konumu, plasenta vs. Cinsiyeti de kız dedi.”bacak arası boştu” dedim “ben ona göre değerlendirmedim” dedi. Yüzde kaç kız dedim 99 dedi. Ben yanılmam diye de iddia etti. Çok sevindim, kız istiyorduk :)
pinkstrap pinkstrap doğru bildin, kız bebekmiş bendeki :)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Canım
Sen hangi dr gidiyodun

Çocuğum isterse de olmuyor derim diyorum :KK70:
Canım valla nasip bende çok büyük konuşmuştum allah korusun ikinciyi asla diyordum spiral taktırdım hatta ama spiralle hamile kaldım düşün işte şimdi tüplerimi bağlatıcam. Hamilelik çok zor gerçekten Benim 10. Haftadan sonra mide bulantılarım had safhaya ulaşıyor. Hiç kendimde değilim yine..

A
Çocuğum isterse de olmuyor derim diyorum :KK70:
Ayni benim cumleler :-):-) bide benim dogumda cok zor oldu. Hatta bida dogurmicam die hic kiyafer falan birakmadim hep dagittim. Sonuc 2. Ye hamileyim hemde bile isteye ki ilk gebeligimde bulanti kusma cok agir gecmisti

Sp
Canım valla nasip bende çok büyük konuşmuştum allah korusun ikinciyi asla diyordum spiral taktırdım hatta ama spiralle hamile kaldım düşün işte şimdi tüplerimi bağlatıcam. Hamilelik çok zor gerçekten Benim 10. Haftadan sonra mide bulantılarım had safhaya ulaşıyor. Hiç kendimde değilim yine..
Spiralle kalan cok duyuyorum. Pek guvenli degil sanirim

Spirale de güvenemicem o zaman :(
Benim de bağlarlar mı acaba sezeryan olursam sorarım doktora. O zaman adet olmaya devam ediyo muyuz?
Hala bulantılarım var geçen haftaya kadar çok çok daha kötüydüm
Sana da geçmiş olsun :(
Bugün 11+0 benim ve çok canım sıkılıyo bu duruma
Sağlıklı günlerimi çok özledim

Ben de eksiye hic yanasmadim tatli ve tuzlu istiyordu canim. Tuzlu da bulantidan dolayi cekiyordu sanirim :) 12+2de erkek oldugunu ogrendik. Hatta benim hep meyve cekiyordu 13haftada 10kilo falan ayva yemisimdir :) erkek bebekte bulanti olmaz cok diyorlardi da benim 7.haftadan bu haftaya kadar her gun iki uctu. Bu hafta iki gunde bire dustu :) bu arada ense kalinligi da 1cm cikti ikili test yaptirmadim ben doktorum aldirmayi dusunmuyorsan gerek yok dedi ense kalinligi gayet guzel dedi ben de zaten yaptirmayi dusunmuyordum.

Spirale de güvenemicem o zaman :KK43:
Benim de bağlarlar mı acaba sezeryan olursam sorarım doktora. O zaman adet olmaya devam ediyo muyuz?
Hala bulantılarım var geçen haftaya kadar çok çok daha kötüydüm
Sana da geçmiş olsun :KK43:
Bugün 11+0 benim ve çok canım sıkılıyo bu duruma
Sağlıklı günlerimi çok özledim
Çok nadir olurmuş aslında ben biraz tepinmiştim takılırken sanırım iyi takılmadı doktor uyarmıştı takarken çok zorladın beni demişti. Adet tabi oluyorsun canım. Ama senin daha ilk çocuk bağlatma bence ne olacağı belli olmaz allah korusun. Benim bağlatma sebebim birazda Akdeniz ateşi taşıyıcısım. Bir hamilelik daha yaşamam doğru değil.

:KK70: demeee öyle demee
Sıfır çocuk diyodum bi tanesini yapmaya ikna oldum :)
Ama iki çocuğun sorumluğu, bakımı, benim altından kalkmak istediğim bişey değil ya.. zaten yaşım da geçiyor benden pas :KK70:
Ya ben de geçen seneye kadar illa çocuk yapayım kafasından değildim. Şimdi 2-3 tane olsa yok demem herhalde, ikizi çok istiyordum beceremiyorum :)
Bağlatmak gibi dönüşü olmayan şeylere gitme hemen istersen, hayatın insana neler getireceği belli olmuyor. Arkadaşım 2 sene koltuk altına implant taktırdı tam korumamıdır bilmiyorum ama çift koruma yaparsın, o kadar korumaya da hamile kalırsan Azmi’ne hayran kal bırak doğsun :)

P_20180427_132721_1.jpg

pinkstrap pinkstrap bana da cinsiyet tahmini yapar mısın? :))) Benim bir tahminim var bakalım aynı mı :)))

Çok nadir olurmuş aslında ben biraz tepinmiştim takılırken sanırım iyi takılmadı doktor uyarmıştı takarken çok zorladın beni demişti. Adet tabi oluyorsun canım. Ama senin daha ilk çocuk bağlatma bence ne olacağı belli olmaz allah korusun. Benim bağlatma sebebim birazda Akdeniz ateşi taşıyıcısım. Bir hamilelik daha yaşamam doğru değil.
Merhaba akdeniz atesi mi anemisi mi? Fmf mi var yani?

Cinsiyet öğrenenler sağlıkla alın ins kucağınıza.tüpleri bağlatmak doğal yolla hamilelik engelleyici ama tup bebek yapilabiliyor;)spiralle hamile kalanı bende çok duydum zaten bana doğal yolla hamile kalmak imkansız gibi gelirken birde korunurken hamile kalmak tuhaf geliyor yapamıyorum ya:))

Back