• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eşim de diyor ki cinsiyet yazın 2727 ye yollayın :)
Hahah :-) ah keşke olsa öyle bir şey :-)

Benim eşim de şimdi diyor Haydar olmayacaksa Bilge Tonyukuk olsun. Ben daha söyleyemiyorum :-) bezdirme stratejisi uyguluyor bence:confused:

Bu da erkek herhalde, bana göre bu ay çok az kız doğacak :)
Sanırım ben psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum da, o çok azlık kısma sanırsam benim adımı yazabilirsiniz, he kızlar kim önce davranırsa ona verirm kızımı sonra kavga etmeyin :dondurma::-):-)

Eşimle kavga ettik baya büyük bir kavgaydı. Saat 15:00dan beri ağlıyorum. Arada duruyorum bi daha ağlıyorum. Annemi babamı arayıp randevumun nasıl geçtiğini bile anlatamadım içimde kaldı. Çok çaresiz hissediyorum. En mutlu günümde böyle olmamalıydı.

Eşimle kavga ettik baya büyük bir kavgaydı. Saat 15:00dan beri ağlıyorum. Arada duruyorum bi daha ağlıyorum. Annemi babamı arayıp randevumun nasıl geçtiğini bile anlatamadım içimde kaldı. Çok çaresiz hissediyorum. En mutlu günümde böyle olmamalıydı.
Tatlım hormonlar sardı 4 bir yanını umarım çözersiniz sorunu ama biraz sakin ol kuzuna yazık hissediyor biliyosun demi?

Tatlım hormonlar sardı 4 bir yanını umarım çözersiniz sorunu ama biraz sakin ol kuzuna yazık hissediyor biliyosun demi?
Eşime bunu söyledim etkileniyor dedim susmadı susmadıkça sinirim bozuldu. Korkuyorum zaten ona bi şey olursa diye.

Eşime bunu söyledim etkileniyor dedim susmadı susmadıkça sinirim bozuldu. Korkuyorum zaten ona bi şey olursa diye.
Tatlım erkekler anlamıyor halimizden yrn hiçbişey olmamis gibi davranır bosver sen annesin takma nasıl olsa geçecek de telkin et kendini

Tatlım erkekler anlamıyor halimizden yrn hiçbişey olmamis gibi davranır bosver sen annesin takma nasıl olsa geçecek de telkin et kendini
Yok özür vs diledi de kavga anında ağır konuştuk baya unutamıyor insan çok zoruma gitti. Bakalım. Anneme mutlu mutlu haber verecektim ultrason görüntüsü atacaktım olmadı.

Canım sakin ol, o kadar büyük mü ki sorun yoksa hamileliğin verdiği gerginlikte mi var? Gerçi ne olursa olsun eşinin şuan seni idare olması lazım

Yok özür vs diledi de kavga anında ağır konuştuk baya unutamıyor insan çok zoruma gitti. Bakalım. Anneme mutlu mutlu haber verecektim ultrason görüntüsü atacaktım olmadı.
Bugunu yaşanmamış saysak olurmu? Yrn at dr dan yeni gelmişsin gibi keyfli uyan

Canım sakin ol, o kadar büyük mü ki sorun yoksa hamileliğin verdiği gerginlikte mi var? Gerçi ne olursa olsun eşinin şuan seni idare olması lazım
Yok benle alakası yoktu bugün. Zaten ondan zoruma gitti boş bir konuyu büyüttü de büyüttü benim cümlelerimi tersten anladı. Ben haksızlığa gelemem. Savunmaya geçtim o da geçti savunmaya. Bir de kavgada ben ortamı terketmek isterim sakinlemek için ısrarla üstüme gelir defalarca dedim öyle çözülmez sorun diye. Ama yok büyüdü de büyüdü. Eve de götürmedi. Arabada kavga ettik.

Back