- Emoji Skoru
- 16.884
- Puanlar
- 448
HahahEşim de diyor ki cinsiyet yazın 2727 ye yollayın :)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Benim eşim de şimdi diyor Haydar olmayacaksa Bilge Tonyukuk olsun. Ben daha söyleyemiyorum
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahEşim de diyor ki cinsiyet yazın 2727 ye yollayın :)
bu arada yorumun için çok tşk ederim arkadaşımBu da erkek herhalde, bana göre bu ay çok az kız doğacak :)
Sanırım ben psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum da, o çok azlık kısma sanırsam benim adımı yazabilirsiniz, he kızlar kim önce davranırsa ona verirm kızımı sonra kavga etmeyinBu da erkek herhalde, bana göre bu ay çok az kız doğacak :)
Ben normalde erkekçi değilimdir, düşün bu benim erkekçi olmadığım halim bir desana hep erkek ülkemizde erkek nüfusu az zaten olsun olsun hep erkek olsun bari biz güzel yetiştirelimde dünya güzelleşsin artık
KiZlar hep erkek diyoruzda tehlikenin farkindamisiniz acaba akrep doguracazBen normalde erkekçi değilimdir, düşün bu benim erkekçi olmadığım halim bir de![]()
Tatlım hormonlar sardı 4 bir yanını umarım çözersiniz sorunu ama biraz sakin ol kuzuna yazık hissediyor biliyosun demi?Eşimle kavga ettik baya büyük bir kavgaydı. Saat 15:00dan beri ağlıyorum. Arada duruyorum bi daha ağlıyorum. Annemi babamı arayıp randevumun nasıl geçtiğini bile anlatamadım içimde kaldı. Çok çaresiz hissediyorum. En mutlu günümde böyle olmamalıydı.
Ben akrep kadınıyım kendimden Gayet memnununKiZlar hep erkek diyoruzda tehlikenin farkindamisiniz acaba akrep doguracaz![]()
Sen akrep kadinisin ama akrep erkeği bereket tanrısı gibi gezecekler ilerdeBen akrep kadınıyım kendimden Gayet memnununBalık burcu bulsunlar gayet mutlu mesut yaşarlar :)
Eşime bunu söyledim etkileniyor dedim susmadı susmadıkça sinirim bozuldu. Korkuyorum zaten ona bi şey olursa diye.Tatlım hormonlar sardı 4 bir yanını umarım çözersiniz sorunu ama biraz sakin ol kuzuna yazık hissediyor biliyosun demi?
Sen akrep kadinisin ama akrep erkeği bereket tanrısı gibi gezecekler ilerde![]()
Tatlım erkekler anlamıyor halimizden yrn hiçbişey olmamis gibi davranır bosver sen annesin takma nasıl olsa geçecek de telkin et kendiniEşime bunu söyledim etkileniyor dedim susmadı susmadıkça sinirim bozuldu. Korkuyorum zaten ona bi şey olursa diye.
DemiBurçlarının olumsuzluklarından biz sorumlu değiliz :)
Yok özür vs diledi de kavga anında ağır konuştuk baya unutamıyor insan çok zoruma gitti. Bakalım. Anneme mutlu mutlu haber verecektim ultrason görüntüsü atacaktım olmadı.Tatlım erkekler anlamıyor halimizden yrn hiçbişey olmamis gibi davranır bosver sen annesin takma nasıl olsa geçecek de telkin et kendini
Ben de akrebim :) boğayla evliyim.Ben akrep kadınıyım kendimden Gayet memnununBalık burcu bulsunlar gayet mutlu mesut yaşarlar :)
Canım sakin ol, o kadar büyük mü ki sorun yoksa hamileliğin verdiği gerginlikte mi var? Gerçi ne olursa olsun eşinin şuan seni idare olması lazımEşimle kavga ettik baya büyük bir kavgaydı. Saat 15:00dan beri ağlıyorum. Arada duruyorum bi daha ağlıyorum. Annemi babamı arayıp randevumun nasıl geçtiğini bile anlatamadım içimde kaldı. Çok çaresiz hissediyorum. En mutlu günümde böyle olmamalıydı.
Bugunu yaşanmamış saysak olurmu? Yrn at dr dan yeni gelmişsin gibi keyfli uyanYok özür vs diledi de kavga anında ağır konuştuk baya unutamıyor insan çok zoruma gitti. Bakalım. Anneme mutlu mutlu haber verecektim ultrason görüntüsü atacaktım olmadı.
Zor kadın zor erkek :)Ben de akrebim :) boğayla evliyim.
Yok benle alakası yoktu bugün. Zaten ondan zoruma gitti boş bir konuyu büyüttü de büyüttü benim cümlelerimi tersten anladı. Ben haksızlığa gelemem. Savunmaya geçtim o da geçti savunmaya. Bir de kavgada ben ortamı terketmek isterim sakinlemek için ısrarla üstüme gelir defalarca dedim öyle çözülmez sorun diye. Ama yok büyüdü de büyüdü. Eve de götürmedi. Arabada kavga ettik.Canım sakin ol, o kadar büyük mü ki sorun yoksa hamileliğin verdiği gerginlikte mi var? Gerçi ne olursa olsun eşinin şuan seni idare olması lazım