2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O da tam günündeymiş yani de, sen tolere edeceğin dönemde değilsin işte.

Hayırlı haberle gel inşallah. Ben de yarın gitcem herkes öğrendi ben kaldım tahminde bulun diye sıkıştırayım :) Benim daha 9. Hafta mümkün değil bilmesi de

Gittim geldim. Bebek gayet iyimiş, suyun herşeyim iyimiş. Folikasit ve vitaminim bitmişti. Gerek yok tekrar yazmaya dedi. Kan ilacı, d vitamini ve balıkyağı yazdı. Balıkyağı ne alaka anlamadım ama sormadım da. Bulantıların geçtikten sonra kullan bunları, acelesi yok dedi. Cinsiyetle ilgili herhangi bir ipucu vermedi. Henü çok küçük dedi. 11+2 günlük. 3 hafta sonra çağırdı. Kalp atışı gayet iyi dedi. Kaç atıyo dedim. 160 dır diye politik bi cevap verdi. Neyse bekleyip görcem.
İkili testi söyledi, yaptırmıycam dedim. Bi sorun görünmüyo şuanlık dedi. Bizden haberler böyle.

Peki ense kalınlığını ölçmedi mi canim? Benim de yaşım 33 ben de biraz tedirginim aslında yaştan dolayı kizimda 29dum ama.oranim çok iyi çıkmıştı şimdi farklı olacak

Maşallah. Çok güzel bir şey. Allah daim etsin :)
Amin cümlemizinkini, kavgalarda tuzu biberi ya, olur arada iniş çıkış, en sevdiğin çeker sadece seni , eşin de öyle düşündüğü için fazla rahat sanırım, amaç yaralamak değildir, İnsan sevdiğini yaralamak istemez zaten.

İyi hadi çok şükür dedim ya erken daha cinsiyete, Ben doktora resmen yalvarıyorum kessin vitamini diye, çok önemli al mutlaka diyo

Sizinkiler iyi özür diliyomuş kızlar. Benimki hayatta özür bile dilemez. 8 senedir hiç özür dilediğini bilmem. Anca küser. Gerçi o huyundan azda olsa vazgeçirdim ama.
İlerde yavaş yavaş özürde diletirsin yaparsın biz kadınların elinde zaten dimi ama :)

Çok doğru. İnşallah tekrarı olmaz. Olsa da böyle olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…