• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sürpriz sürpriz sürpriz !!! Öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Hoca 2li tarama yapmadı (yaş 36 oldugu için sonuç illa ki olumsuz çıkar dedi) Aynı gün genetik bölümünden konsültasyon istedi( onlar da onaylarsa 1 ay sonraki muayenede amniyosentez yapalım dedi)
Genetik bölümündeki doktor da onayladı (2li test, 3lü test sizde yaşınızdan dolayı olumsuz çıkacaktır en temizi, vakit kaybetmeden amniyosentez yapmak dedi)
Sonuç olarak 2li test yok , 1 ay sonra amniyosentez var :O
Onun dışında bebişim çok iyi, kese arkası kanamam da sonlanmış, elleri ayakları agzı burnu her yeri net görülüyor. ..

Hakkımızda hayırlısı!
Oy maşallah kuzuya :KK200: çok şükür her şey yolundaymış canım. Bir ay sonraki amniyosentez de temiz çıkar inşallah
Fotoğrafınız var mı annesi :anneadayı:

2018-04-26 22.19.27.jpg
Oy maşallah kuzuya :KK200: çok şükür her şey yolundaymış canım. Bir ay sonraki amniyosentez de temiz çıkar inşallah

Cep telefonundan çok uğraştım , buyur teyzesi :KK51: Kız mı erkek mi sence bu bebiş?:KK66::nazar::nazar::nazar:
2018-04-26 22.19.27.jpg

Ya ama öyle canlanıyor gözümde :-) düşünüyorum düşünüyorum evladım diyemiyorum Haydar ismiyle :-)

Hz Ali'nin lakabıymış. Cesur, yiğit demekmiş. Ben Yiğit koyalım o zaman dedim ama yok yanaşmadı, orta yol bulamadık henüz :KK48: ben çok güçlü duramam. Israrla, güzel sözle kabul ettirmeye çok alışkın. O yüzden bu isimde de kanıma girmeye çalışıyor ama bakalım sonumuz ne olacak :KK48:

Diğer dediği erkek isimlerini aklımda bile tutamıyorum. Orta Asya'dan, Eski Türkçe filan. Kitap okumayı çok sever, tarihteki cesur komutan isimlerini filan söylüyor. Bu ismi de Hz Ali'yi de çok beğendiği için istiyor zaten :KK48:

Ahmet çok güzel isim canım, yanına da neredeyse her isim yakışır :KK36:
Sanki kız ismi seçmek daha zor gelitor bana niyeyse :KK48:
teşekkür ederim canım :) aynen valla daha zor kız olduğu için daha güzel daha masum bir isim arıyorsun farklı olsun istiyorum ben mesala :D

Back