Kızlar yazamamışım size. Dünden önceki gün kızım aniden kusmaya başladı. 7kere fışkırır şekilde... Hemen doktora gittik, serum takıldı, su kaybı olmuş, 200gr vermiş. Hala öğürüyordu o yüzden bulantı için filan bir şeyler verildi tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı. Bir ton ilaç vermiş geceki doktor, antibiyotik 600lük (kızım daha 7 kilo bile değil), asist, rinfant gibi...
Biz ertesi gün bir de kendi doktoruna götürdük. Doktor kontrolünde diyet açmayı deniyordum iki haftadır, bir önceki gün yoğrut çorbası içmiştim, o ağır gelmiş. Bir de nezle durumu vardı.. Alerjik bronşit olmuş kuzucuk. Neyse kendi doktorumuz çok güzel ilgilendi sağolsun. O ilaçları da kullanmaya gerek olmadığını, çok ağır olduklarını, bebeğin durumuyla ilgisi olmadığını söyledi. Zaten daha vermemiştim.
Dün iki kere çok az kustu ama ara ara öğürüyordu hala. Bugün elhamdulillah çok daha iyi.
Diyet açma sürecinde çok sıkı takip edip tetkikte beklemek gerekiyormuş, aklınızda olsun arkadaşlar.. Çok şükür biz çok kısa sürede müdahale ettik ama ona rağmen yarım saat içinde 7 kere kustu. Artık arabada son kustuğunda bayılır gibi oldu. Eli kolu düştü, gözleri kapandı.. Aklım çıktı.. Allah tüm kuzucukları korusun..
Oyle tabi canim iyiki varda goturebiliyoruz. Allah korusun dikkat edin ailede havale gecmisi var ise. Insallah bidaha olmazAmin, çok sağol canım ❤ Evet haklısın da işte yine de Allah razı olsun o onlarsız da olmuyor. En azından serum verildi, kusması durduruldu. Allah esirgesin
Ben de bebekken 15kere böyle kusmuş, üstüne havale geçirmişim. Bir kere havale geçirdikten sonra da aynı yıl içinde toplam 5 kere havale geçirmişim..
Allah korusun melekelerimizi çok geçmiş olsun canımKızlar yazamamışım size. Dünden önceki gün kızım aniden kusmaya başladı. 7kere fışkırır şekilde... Hemen doktora gittik, serum takıldı, su kaybı olmuş, 200gr vermiş. Hala öğürüyordu o yüzden bulantı için filan bir şeyler verildi tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı. Bir ton ilaç vermiş geceki doktor, antibiyotik 600lük (kızım daha 7 kilo bile değil), asist, rinfant gibi...
Biz ertesi gün bir de kendi doktoruna götürdük. Doktor kontrolünde diyet açmayı deniyordum iki haftadır, bir önceki gün yoğrut çorbası içmiştim, o ağır gelmiş. Bir de nezle durumu vardı.. Alerjik bronşit olmuş kuzucuk. Neyse kendi doktorumuz çok güzel ilgilendi sağolsun. O ilaçları da kullanmaya gerek olmadığını, çok ağır olduklarını, bebeğin durumuyla ilgisi olmadığını söyledi. Zaten daha vermemiştim.
Dün iki kere çok az kustu ama ara ara öğürüyordu hala. Bugün elhamdulillah çok daha iyi.
Diyet açma sürecinde çok sıkı takip edip tetkikte beklemek gerekiyormuş, aklınızda olsun arkadaşlar.. Çok şükür biz çok kısa sürede müdahale ettik ama ona rağmen yarım saat içinde 7 kere kustu. Artık arabada son kustuğunda bayılır gibi oldu. Eli kolu düştü, gözleri kapandı.. Aklım çıktı.. Allah tüm kuzucukları korusun..
Evet canım var, üstelik babam da 3kere havale geçirmiş. Genetikte de var yani. Allah korusunOyle tabi canim iyiki varda goturebiliyoruz. Allah korusun dikkat edin ailede havale gecmisi var ise. Insallah bidaha olmaz
Amin teşekkür ederim canımAllah korusun melekelerimizi çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler canımLezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım
Yaa Allah korumuş canım şükür erkenden müdahale edilmiş Rabbim korusun tüm kuzuları. Inşallah tekrarı olmaz ilk ve son kez yaşanmış olsun. Bilgilendirdigin de iyi oldu bizde de süt ve süt ürünlerine alerji var doktor kontrolünde yapmak gerekiyor söylediğiniz gibi.Kızlar yazamamışım size. Dünden önceki gün kızım aniden kusmaya başladı. 7kere fışkırır şekilde... Hemen doktora gittik, serum takıldı, su kaybı olmuş, 200gr vermiş. Hala öğürüyordu o yüzden bulantı için filan bir şeyler verildi tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı. Bir ton ilaç vermiş geceki doktor, antibiyotik 600lük (kızım daha 7 kilo bile değil), asist, rinfant gibi...
Amin, inşallah sizin diyet açmanız sorunsuz gider canımYaa Allah korumuş canım şükür erkenden müdahale edilmiş Rabbim korusun tüm kuzuları. Inşallah tekrarı olmaz ilk ve son kez yaşanmış olsun. Bilgilendirdigin de iyi oldu bizde de süt ve süt ürünlerine alerji var doktor kontrolünde yapmak gerekiyor söylediğiniz gibi.
Amin Allah razı olsun canımLezzetliCipetpet canim cok gecmis olsun allah bidha yasatmasin
Evet biz de instagramdaki hesabınıbilenannede gördük canım, eksiklerimizi hemen aldık ablamlaBu arada kızlar oioi markasında %50 indirim var online satış sitesinde, ebebek mağazalarında ve ebebek mobil uygulamasında, oioi markasını satan diğer sitelerde. Haberiniz olsun ben ek gıdaya dair her şeyi aldım
Evet çoğu yorum hatta hepsi öyle demis ben daha çok slikon olup sağlık yönünden düşünerek aldım tabak yapışmayıversin dedim kasesini de aldım hattaOioinin vakumlu tabagini bebelerin cikardigi yazio yorumlarda oglanda kullanmadim.vakumlu tabak neyin de daha once kullanan varmiki.o.markayi
Ben de öncelikle sağlıklı diye almıştım ama şu an için benim kız çıkaramıyor tabağı, biraz güçlenince çıkarabilir belki ama o zaman kadar da yemek yemeğe alışırlar belkiOioinin vakumlu tabagini bebelerin cikardigi yazio yorumlarda oglanda kullanmadim.vakumlu tabak neyin de daha once kullanan varmiki.o.markayi
Oioi nin kasiklarini da kimse begenmio kizlar agzi bayagi buyukmus bnde kasiklarini almak istemistim yorumlaru okuyunca vazgectm uyku arkadasi almistim dha onceden gelen oyuncak o kadar kucuk ki hic beklentimi karsilamadi simdi tabaklarida duyunca almak istemedimLezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım. İnşallah atlatır hemen minik kuzun. Demek ki daha diyet yapman gerekecek
Ben de oioi nin gereçlerini aldım. Çok beğeniyordum karşıdan ama ciddi pahalı geliyordu. Oh böyle mis gibi oldu.
Evet canım, daha hazır değilmiş kuzucuk.. Çok teşekkür ederimLezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım. İnşallah atlatır hemen minik kuzun. Demek ki daha diyet yapman gerekecek
Ben de oioi nin gereçlerini aldım. Çok beğeniyordum karşıdan ama ciddi pahalı geliyordu. Oh böyle mis gibi oldu.
Canim cok gecmis olsun son olsun insallah.bir daha yasatmasin rabbim.Evet canım, daha hazır değilmiş kuzucuk.. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?