2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Geçmiş olsun canım

Oyle tabi canim iyiki varda goturebiliyoruz. Allah korusun dikkat edin ailede havale gecmisi var ise. Insallah bidaha olmaz

Allah korusun melekelerimizi çok geçmiş olsun canım

Oyle tabi canim iyiki varda goturebiliyoruz. Allah korusun dikkat edin ailede havale gecmisi var ise. Insallah bidaha olmaz
Evet canım var, üstelik babam da 3kere havale geçirmiş. Genetikte de var yani. Allah korusun
Allah korusun melekelerimizi çok geçmiş olsun canım
Amin teşekkür ederim canım
Çok teşekkürler canım

Yaa Allah korumuş canım şükür erkenden müdahale edilmiş Rabbim korusun tüm kuzuları. Inşallah tekrarı olmaz ilk ve son kez yaşanmış olsun. Bilgilendirdigin de iyi oldu bizde de süt ve süt ürünlerine alerji var doktor kontrolünde yapmak gerekiyor söylediğiniz gibi.

Bu arada kızlar oioi markasında %50 indirim var online satış sitesinde, ebebek mağazalarında ve ebebek mobil uygulamasında, oioi markasını satan diğer sitelerde. Haberiniz olsun ben ek gıdaya dair her şeyi aldım

Amin, inşallah sizin diyet açmanız sorunsuz gider canım
LezzetliCipetpet canim cok gecmis olsun allah bidha yasatmasin
Amin Allah razı olsun canım

Evet biz de instagramdaki hesabınıbilenannede gördük canım, eksiklerimizi hemen aldık ablamla

Oioinin vakumlu tabagini bebelerin cikardigi yazio yorumlarda oglanda kullanmadim.vakumlu tabak neyin de daha once kullanan varmiki.o.markayi

Oioinin vakumlu tabagini bebelerin cikardigi yazio yorumlarda oglanda kullanmadim.vakumlu tabak neyin de daha once kullanan varmiki.o.markayi
Evet çoğu yorum hatta hepsi öyle demis ben daha çok slikon olup sağlık yönünden düşünerek aldım tabak yapışmayıversin dedim kasesini de aldım hatta vakumu için düşünen bir daha düşünsün cidden çıkarıyormuş bebisler

Ben de öncelikle sağlıklı diye almıştım ama şu an için benim kız çıkaramıyor tabağı, biraz güçlenince çıkarabilir belki ama o zaman kadar da yemek yemeğe alışırlar belki

Kizar son zamanarda memeye cok fazla duskunluk basladi kızımda hiç çekmesem bırakmıyor 1saat 2 saat öyle emerek uyumak istiyor ama uyurkende çıkarınca çok şiddetli ağlamalar gece gunduz farketmiyor cok halsiz olmaya basladim sanirim bu durumla alakali ne yapacagimi hiç bilmiyorum

Oioi nin kasiklarini da kimse begenmio kizlar agzi bayagi buyukmus bnde kasiklarini almak istemistim yorumlaru okuyunca vazgectm uyku arkadasi almistim dha onceden gelen oyuncak o kadar kucuk ki hic beklentimi karsilamadi simdi tabaklarida duyunca almak istemedim

Birumuttur yasamak Ben de silikon önlükle vakumlu tabağını aldım sadece. Kaşığı konusunda ki yorumlara katılıyorum. Görünce aynı şeyi söylemiştim. Vakumlu tabağını da şimdilerde çıkartamaz gibi geliyor ama ilerde kesin çıkartır

Evet canım, daha hazır değilmiş kuzucuk.. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…