Kızlar günaydın dün alerji testimiz vardı kaç aydır süt ve süt ürünleri tüketmiyor çok dikkat ediyordum alerjisinin geçmiş olabileceği umudunu taşıdım ama sonuç olarak alerjiniz devam ediyor olsun artık ne yapalım çaresi çözümü var çok şükür geçici bir durum diye teselli ediyorum kendimi
bir de yer fıstığına alerjisi cıktı arada akşamları yiyordum çerez arada kizarmasinin sebebi oymuş sanırım.
Asıl sorum şu yumurta beyazına da çıktı alerji ama ben her sabah yumurta tüketirim hic öyle kızarma filan olmadı genelde tüm çocuklarda oluyor dimi beyazına karşı hassasiyet 1 yaşından önce verilmiyor hatta. Bugün yiyip bi gözlemleyeceğim cildi temiz Allahtan çerez de yemiyorum kac zamandır bir bakicam benden geçecek mi ne olacak.
Biz alerji ile günleri geçiriyoruz diğer taraftan büyümeye devam ediyoruz, desteksiz oturmaya başladı benim tosbik ama saga sola devrilip gidiyo arada
bababbbababa diye sesler çıkarıp gün boyu çığırıyo evin içinde, yüzleri ayırt etmeye başladı bu aralar misafirliğe gittiğimiz her evde deli gibi ağlayıp sadece babasıyla beni istiyo, kendi evimizden başka bir eve adım attığımız an farklı bir yer olduğunu anlayıp ağlamaya başlıyo. Dün akşam kayinvalidemlere gittik 1 saat aralıksız ağladı yavrum kayınvalidem inatla çocuğu kucağımdan alıp alıştırmaya çalışıyor kendine öyle olmaz anne o işler ver çocuğu bi sakinlesin dedim bozuldu ama napim yani beni istiyo diye sinir oldu
siz bi çocuğu dışarı çıkarmıyorsunuz bize daha sık getirin deyip durdu yabani gibi davrandı oğluma. Normal değil mi bu şekilde yapması bebeğimin yabancı kavramını öğrenmeye başladı demek ki ne güzel ben seviniyordum millet bana acıyan gözlerle bakıyo