• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar yazamamışım size. Dünden önceki gün kızım aniden kusmaya başladı. 7kere fışkırır şekilde... Hemen doktora gittik, serum takıldı, su kaybı olmuş, 200gr vermiş. Hala öğürüyordu o yüzden bulantı için filan bir şeyler verildi tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı. Bir ton ilaç vermiş geceki doktor, antibiyotik 600lük (kızım daha 7 kilo bile değil), asist, rinfant gibi...

Biz ertesi gün bir de kendi doktoruna götürdük. Doktor kontrolünde diyet açmayı deniyordum iki haftadır, bir önceki gün yoğrut çorbası içmiştim, o ağır gelmiş. Bir de nezle durumu vardı.. Alerjik bronşit olmuş kuzucuk. Neyse kendi doktorumuz çok güzel ilgilendi sağolsun. O ilaçları da kullanmaya gerek olmadığını, çok ağır olduklarını, bebeğin durumuyla ilgisi olmadığını söyledi. Zaten daha vermemiştim.

Dün iki kere çok az kustu ama ara ara öğürüyordu hala. Bugün elhamdulillah çok daha iyi.

Diyet açma sürecinde çok sıkı takip edip tetkikte beklemek gerekiyormuş, aklınızda olsun arkadaşlar.. Çok şükür biz çok kısa sürede müdahale ettik ama ona rağmen yarım saat içinde 7 kere kustu. Artık arabada son kustuğunda bayılır gibi oldu. Eli kolu düştü, gözleri kapandı.. Aklım çıktı.. Allah tüm kuzucukları korusun..

Geçmiş olsun canım

Amin, çok sağol canım ❤ Evet haklısın da işte yine de Allah razı olsun o onlarsız da olmuyor. En azından serum verildi, kusması durduruldu. Allah esirgesin

Ben de bebekken 15kere böyle kusmuş, üstüne havale geçirmişim. Bir kere havale geçirdikten sonra da aynı yıl içinde toplam 5 kere havale geçirmişim..
Oyle tabi canim iyiki varda goturebiliyoruz. Allah korusun dikkat edin ailede havale gecmisi var ise. Insallah bidaha olmaz

Kızlar yazamamışım size. Dünden önceki gün kızım aniden kusmaya başladı. 7kere fışkırır şekilde... Hemen doktora gittik, serum takıldı, su kaybı olmuş, 200gr vermiş. Hala öğürüyordu o yüzden bulantı için filan bir şeyler verildi tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı. Bir ton ilaç vermiş geceki doktor, antibiyotik 600lük (kızım daha 7 kilo bile değil), asist, rinfant gibi...

Biz ertesi gün bir de kendi doktoruna götürdük. Doktor kontrolünde diyet açmayı deniyordum iki haftadır, bir önceki gün yoğrut çorbası içmiştim, o ağır gelmiş. Bir de nezle durumu vardı.. Alerjik bronşit olmuş kuzucuk. Neyse kendi doktorumuz çok güzel ilgilendi sağolsun. O ilaçları da kullanmaya gerek olmadığını, çok ağır olduklarını, bebeğin durumuyla ilgisi olmadığını söyledi. Zaten daha vermemiştim.

Dün iki kere çok az kustu ama ara ara öğürüyordu hala. Bugün elhamdulillah çok daha iyi.

Diyet açma sürecinde çok sıkı takip edip tetkikte beklemek gerekiyormuş, aklınızda olsun arkadaşlar.. Çok şükür biz çok kısa sürede müdahale ettik ama ona rağmen yarım saat içinde 7 kere kustu. Artık arabada son kustuğunda bayılır gibi oldu. Eli kolu düştü, gözleri kapandı.. Aklım çıktı.. Allah tüm kuzucukları korusun..
Allah korusun melekelerimizi çok geçmiş olsun canım

Oyle tabi canim iyiki varda goturebiliyoruz. Allah korusun dikkat edin ailede havale gecmisi var ise. Insallah bidaha olmaz
Evet canım var, üstelik babam da 3kere havale geçirmiş. Genetikte de var yani. Allah korusun
Allah korusun melekelerimizi çok geçmiş olsun canım
Amin teşekkür ederim canım ❤️
Çok teşekkürler canım ❤️

Yaa Allah korumuş canım şükür erkenden müdahale edilmiş Rabbim korusun tüm kuzuları. Inşallah tekrarı olmaz ilk ve son kez yaşanmış olsun. Bilgilendirdigin de iyi oldu bizde de süt ve süt ürünlerine alerji var doktor kontrolünde yapmak gerekiyor söylediğiniz gibi.

Bu arada kızlar oioi markasında %50 indirim var online satış sitesinde, ebebek mağazalarında ve ebebek mobil uygulamasında, oioi markasını satan diğer sitelerde. Haberiniz olsun ben ek gıdaya dair her şeyi aldım 😍😍

Yaa Allah korumuş canım şükür erkenden müdahale edilmiş Rabbim korusun tüm kuzuları. Inşallah tekrarı olmaz ilk ve son kez yaşanmış olsun. Bilgilendirdigin de iyi oldu bizde de süt ve süt ürünlerine alerji var doktor kontrolünde yapmak gerekiyor söylediğiniz gibi.
Amin, inşallah sizin diyet açmanız sorunsuz gider canım ❤️
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canim cok gecmis olsun allah bidha yasatmasin
Amin Allah razı olsun canım ❤️

Bu arada kızlar oioi markasında %50 indirim var online satış sitesinde, ebebek mağazalarında ve ebebek mobil uygulamasında, oioi markasını satan diğer sitelerde. Haberiniz olsun ben ek gıdaya dair her şeyi aldım 😍😍
Evet biz de instagramdaki hesabınıbilenannede gördük canım, eksiklerimizi hemen aldık ablamla 🤭

Oioinin vakumlu tabagini bebelerin cikardigi yazio yorumlarda oglanda kullanmadim.vakumlu tabak neyin de daha once kullanan varmiki.o.markayi

Oioinin vakumlu tabagini bebelerin cikardigi yazio yorumlarda oglanda kullanmadim.vakumlu tabak neyin de daha once kullanan varmiki.o.markayi
Evet çoğu yorum hatta hepsi öyle demis ben daha çok slikon olup sağlık yönünden düşünerek aldım tabak yapışmayıversin dedim kasesini de aldım hatta 😅😂😂 vakumu için düşünen bir daha düşünsün cidden çıkarıyormuş bebisler 🙄

Ben de öncelikle sağlıklı diye almıştım ama şu an için benim kız çıkaramıyor tabağı, biraz güçlenince çıkarabilir belki ama o zaman kadar da yemek yemeğe alışırlar belki😆

Kizar son zamanarda memeye cok fazla duskunluk basladi kızımda hiç çekmesem bırakmıyor 1saat 2 saat öyle emerek uyumak istiyor ama uyurkende çıkarınca çok şiddetli ağlamalar gece gunduz farketmiyor cok halsiz olmaya basladim sanirim bu durumla alakali ne yapacagimi hiç bilmiyorum

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım. İnşallah atlatır hemen minik kuzun. Demek ki daha diyet yapman gerekecek:KK43:
Ben de oioi nin gereçlerini aldım. Çok beğeniyordum karşıdan ama ciddi pahalı geliyordu. Oh böyle mis gibi oldu.
Oioi nin kasiklarini da kimse begenmio kizlar agzi bayagi buyukmus bnde kasiklarini almak istemistim yorumlaru okuyunca vazgectm uyku arkadasi almistim dha onceden gelen oyuncak o kadar kucuk ki hic beklentimi karsilamadi simdi tabaklarida duyunca almak istemedim

Birumuttur yasamak Birumuttur yasamak Ben de silikon önlükle vakumlu tabağını aldım sadece. Kaşığı konusunda ki yorumlara katılıyorum. Görünce aynı şeyi söylemiştim. Vakumlu tabağını da şimdilerde çıkartamaz gibi geliyor ama ilerde kesin çıkartır

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım. İnşallah atlatır hemen minik kuzun. Demek ki daha diyet yapman gerekecek:KK43:
Ben de oioi nin gereçlerini aldım. Çok beğeniyordum karşıdan ama ciddi pahalı geliyordu. Oh böyle mis gibi oldu.
Evet canım, daha hazır değilmiş kuzucuk.. Çok teşekkür ederim 💕

Back