Kızlar yazamamışım size. Dünden önceki gün kızım aniden kusmaya başladı. 7kere fışkırır şekilde... Hemen doktora gittik, serum takıldı, su kaybı olmuş, 200gr vermiş. Hala öğürüyordu o yüzden bulantı için filan bir şeyler verildi tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı. Bir ton ilaç vermiş geceki doktor, antibiyotik 600lük (kızım daha 7 kilo bile değil), asist, rinfant gibi...
Biz ertesi gün bir de kendi doktoruna götürdük. Doktor kontrolünde diyet açmayı deniyordum iki haftadır, bir önceki gün yoğrut çorbası içmiştim, o ağır gelmiş. Bir de nezle durumu vardı.. Alerjik bronşit olmuş kuzucuk. Neyse kendi doktorumuz çok güzel ilgilendi sağolsun. O ilaçları da kullanmaya gerek olmadığını, çok ağır olduklarını, bebeğin durumuyla ilgisi olmadığını söyledi. Zaten daha vermemiştim.
Dün iki kere çok az kustu ama ara ara öğürüyordu hala. Bugün elhamdulillah çok daha iyi.
Diyet açma sürecinde çok sıkı takip edip tetkikte beklemek gerekiyormuş, aklınızda olsun arkadaşlar.. Çok şükür biz çok kısa sürede müdahale ettik ama ona rağmen yarım saat içinde 7 kere kustu. Artık arabada son kustuğunda bayılır gibi oldu. Eli kolu düştü, gözleri kapandı.. Aklım çıktı.. Allah tüm kuzucukları korusun..
Geçmiş olsun canım