• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biraz alakasız olacak belki ama bişey sormak istiyorum oğlum emerken çok ısırıyor bide suratıma bakıp gülüyor. Canımı çok yakmaya başladı acaba bi çözümü varmı bunun?

Kesinlikle gülme veya ani tepki verme yoksa oyuna çevirir. Isırınca burnunu hafifçe sık nefes alamayınca bırakır zaten

aydingelini aydingelini benim bebeğim de bir hafta önce ishal ve ateşi oldu. 3 gün sürdü ve azalarak bitti. Doktor rotadan şüphelendi, salgın vaktiymiş ki biz ilk dozu olmuştuk. Doktor aşı olan bebeklerin de rota olabileceğini söyledi.
Gaita da herhangi bir belirti çıkmadı. Ateş 38 e çıkar ve düşüremezsem günde dolu dolu 5 bez değiştirirsem hastaneye gelmemi serum takviyesi yapacaklarını dedi. Bol bol emzirmemi söyledi, ishal kesici mamalardan da verebilceğimi söyledi. Maflor un üzerinde + olan damlasını yazdı. Kaka sayımız azaldı ateşimiz de yok 3 gündür. Bu durumun hemen sonrası yüzümüzde kozarıklık oldu doktora götürdüğümde ishalle bağlantılı olabiceğini söyledi, o da geçti şükür.
Bebeğiniz kaç aylık acaba ???

Biraz alakasız olacak belki ama bişey sormak istiyorum oğlum emerken çok ısırıyor bide suratıma bakıp gülüyor. Canımı çok yakmaya başladı acaba bi çözümü varmı bunun?
Vay bidiga bak sen 😂 disleri cikmis miydi seninkinin? Benimki de aybi seyi yapıyor, ama tek farkla daha disleri yok. Dissizken boyleyse cikinca canima okuyacak diyorum ben de

Vay bidiga bak sen 😂 disleri cikmis miydi seninkinin? Benimki de aybi seyi yapıyor, ama tek farkla daha disleri yok. Dissizken boyleyse cikinca canima okuyacak diyorum ben de
Bi anda 2 si birden çıktı hemde bende şok oldum :) valla acayip canını yakıyor ben bağırınca meme reddi yapar korkar diye okumuştum gülüyordum yanlış yapıyormuşum iyiki sormusum kesti artık çok şükür :) geç çıksın boşver saglik olsun yaa ama çok tatlı oluyorlar dişle :)

Kızlar bebeğim için ben evde yoğurt yapıyorum ama geçen gün marketten probiyotik yoğurt mayası aldım toz şeklinde maya günlük sütle denedim çok güzel oldu taş gibi hemde tadı daha yumuşak oldu oğluşum çok sevdi ama vermekte bir sakınca olur mu o kafama takıldı aranızda böyle yapıp kullanan var mı

Kızlar bebeğim için ben evde yoğurt yapıyorum ama geçen gün marketten probiyotik yoğurt mayası aldım toz şeklinde maya günlük sütle denedim çok güzel oldu taş gibi hemde tadı daha yumuşak oldu oğluşum çok sevdi ama vermekte bir sakınca olur mu o kafama takıldı aranızda böyle yapıp kullanan var mı
Ben başından beri hep öyle yapıyorum daha yararlı bişey de olmaz canım.birkaç hafta ondan elde ettiğim yoğurdu maya olarak kullanıyorum sonra tekrar toz ile mayalıyorum ki probiyotik oranı azalmasın.

Back