2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet kuru kuru oldu saçları. mat cansız şekilsiz. iğrenç

Yaa o kasar cokk mu? Hic sevmiyorum su asi faslini. Hepsini cok kotu atlaytik biz cunku. En son aşımız da atesten altinci hasralik oldu kuzum daha yeni toparlıyor. 6 .ay cokmus
valla 2. ay aşısı huysuzluk ağrı yapmıştı bizde.
bi de bu ilk kez ateş yaptı.
2gün sürdü huysuzluğu da

tabi senin de diyetin var, işin 2 kat zor ama inşallah hiç alerji vs olmadan devam edersiniz :)
hayırlı olsun ek gıdanız

bizi yoğurtla başlattı, probiyotik yoğurt mayası ile mayalamıştım onu çok sevdi

Çok teşekkür ederim cvp yazdığın için çok geçmiş olsun. Benim kızın ara ara olmuştu devam etmemişti. İnşallah sizin de etmez. Tekrardan geçmiş olsun

Evet canım biz 4aylık hipp in pirinç unlu mamasıyla başladık. Geçen hafta da patates haşlayıp anne sütüyle hazırlayıp verdim. Ondan önce elma suyu, bir parça muz mamasına koyduğum oldu. Biraz kafama göre verdim yani sütüm yokken mecbur tatlandırdım mamayı filan. Bugünden sonra doktorumuzun dediği gibi düzenli çorbaya başlıyoruz inşallah

Daha önce sleepy dendiğimde külot şeklinde pişik olmuştu, bu sefer sleepy natural denedim, çok şükür pişik olmadı. Prima losyonlu diye aslında sleepye geçmek istiyorum ama bakalım devam ederse primadan devam edeceğim gibi

Senin İnci prensesine de maşallah nasıl güzel yemiş öyle kendinden çok önlük yemiş çok güzel kızın maşallah annesi

Çok tatlı bu minnoş yaa ben de yogurttan umutluyum, sebzelerden sonra yogurda gecerim belki

Ben de doktorumun ek gıdayla ilgili anlattıklarını yazayım.
Ne kadar yediği önemli değil, önemli olan yeme becerisi kazanabilmesi
Mutfakta pişen yiyecekler olmalı kaşık mama kavanoz mama olmayacak biz ne yiyorsak ona alıştırma şeklinde olacak sadece alerji yapan yiyecekler ,şeker, tuz ,salça verilmeyecek
İlk ay sadece püre
2.ay püre + çorba
3.ay püre yok , çorba + onun parmağı büyüklüğünde katı lokmalıklar
İlk ay 1 öğün, 2.ay 2 öğün, 3.ay 3 öğün şeklinde olacak. Öğünün miktarını bebek belirleyecek zorlamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…