B birdelimuallime Gecemiz kötü geçiyor derken nasıl kötü? Bizim 3.kötü gecemizdi. Salı günü ateşlendi, virütik boğaz enfeksiyonu dedi doktor,salı ve çarş gecemiz kötü geçti. Ama dün iyiydi,iyileşmişti,keyfi yerine gelmişti, atesi de yoktu ama gecemiz yine kötü geçti. Eşim alışkanlık mi oldu acaba diyor. Ama hem atak haftası, hem hasta olması,hem diş hazırlıklarından dolayı mi böyle oldu diye düşünüyorum inşallah geçici bir durumdur, çok yıprandık
Normalde ilk zamanlar saat kurarak emziriyordum, gece bıraksam deliksiz uyuyordu. Sonra saat kurmayı bıraktım 9da uyuyup gece 4 gibi bir kez emmeye kalkıp sabah da 8 9 gibi uyanıyordu.
3 gecedir 9da emerek uyuyor, yerine yatırınca ağlamaya başlıyor, bi daha alıp emziriyorum iyice dalmasını bekliyorum yavaşça yatırıyorum 11.30 gibi ağlayarak uyanıyor, pışpışla susmuyor, emziriyorum yerine yatırıyorum 12.30da bi daha uyanıyor, yine aynı şey,sonra 1.30da uyanıyor emzirip yerine koymak mümkün değil 4e kadar kucak,meme,ev içi gezmesi şeklinde uyanık zombi gibi dolaşıyoruz. Yerine koyunca etini koparıyolarmış gibi ağlıyor,komşular da rahatsız oluyor diye tedirgin oluyorum. En son artık memede tamamen derin uykuya dalınca yatırabiliyorum sabah 6da bi daha uyanıyor
Inşallah geçici bir durumdur, doğduğundan beri hiç uykusuzluk çekmemiştik,çok zormuş