Merhaba.ben pişik olduğunda 1gün sudocrem, 1 gün hematen 1 gün paraten şeklinde değiştirerek kullanıyorum genelde geçiyor. Normalde koruyucu kremler de de devamlı aynı kremi kullanmamak , arada da kremsiz bırakmak gerekiyorMuş. Birde eğer güvenilir bir yerden sarıkantoron yağı varsa kullanabilirsin ama Dr a sor önce.Merhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir ugramiyordum minigim malesef boyunlari koltukalti pisik oldu doktorumuz mustelayi onerdi fakat hala ayni coresetin diye bir lrem verdi ama ayni yani minigim hassaa bir cilde sahip beyaz tenli sizler nelr kullaniyprsunuz pisik kremi dahil??
Ben de mustela kullanıyorum ama o krem için genelde koruyucu pişiği önleyici deniliyor yani oluşan pişiği geçirmiyormuş. Ben pişik olduğunda sudocrem kullanıyordum içeriği zararlı denilince desitin iyi diye duydum onu alacağım bakalım nasıl olacakMerhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir ugramiyordum minigim malesef boyunlari koltukalti pisik oldu doktorumuz mustelayi onerdi fakat hala ayni coresetin diye bir lrem verdi ama ayni yani minigim hassaa bir cilde sahip beyaz tenli sizler nelr kullaniyprsunuz pisik kremi dahil??
Aynen mustella önleyici.pişik olunca kar zarar hesabı yapıp, kısa süreli kimyasal da olsa kullanıyorum ben.ama dediğiniz gibi pişik yokken bunları kullanmamak lazımBen de mustela kullanıyorum ama o krem için genelde koruyucu pişiği önleyici deniliyor yani oluşan pişiği geçirmiyormuş. Ben pişik olduğunda sudocrem kullanıyordum içeriği zararlı denilince desitin iyi diye duydum onu alacağım bakalım nasıl olacak
Havuç bazı bebeklere alerji yapabiliyor canım, bir müddet verme istersen. Ekim topiginde birkaç şikayet olmuştu havuçtanKizlar merhaba kizima havuc kabak patates puresi verdim yalniz havuclar dışkısında oylr belliki sindirememis yavrum ve dışkısında siyah ip gibi parcalar var doktoruma yolladim takip edelim dedi sizce neden olabilir bilgisi olan varmi
Bende nemlendiriyorum kremlerle doktorumuz bize hergun sicak suyla yikamami önerdi sampuansiz sadece suyla. Ama bu havalarda pek mumkun olmuyor. Sag yuzunde vardi 1 aydir. Simdi o gecti boynunun altindan cikti. Kortizonlu kremimiz var cok azarsa onu sürüyorum cunkü kasimayi ögrendi eliyle kasiyacagim diye daha beter yara yapiyor benimki. Cok sıkıldim bu durumdan. Ek gidaya gectik alerji yapabilecek herseyden uzak tutuyorum daha kötü olmasin diye.Aynen canim bizim de oyle. Yexiklerime dikkat ediyorum , surekli nemlendiriyorum bebegimin cildini, kiyafetlerinin icerigi, gunes, sampuani vs herseyine dikat ediyorum. Su aralar cok sukur yok sikintimiz pek, Ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum.
Alerjen gıdalardan hariç ne veriyorsunuz bebişe acaba bizim de ek gıdaya başlamamış lazım ama alerjik bir bebek olduğu için ne ile başlayacağımı bilemiyorumBende nemlendiriyorum kremlerle doktorumuz bize hergun sicak suyla yikamami önerdi sampuansiz sadece suyla. Ama bu havalarda pek mumkun olmuyor. Sag yuzunde vardi 1 aydir. Simdi o gecti boynunun altindan cikti. Kortizonlu kremimiz var cok azarsa onu sürüyorum cunkü kasimayi ögrendi eliyle kasiyacagim diye daha beter yara yapiyor benimki. Cok sıkıldim bu durumdan. Ek gidaya gectik alerji yapabilecek herseyden uzak tutuyorum daha kötü olmasin diye.
Tek dışkısında boyle bisey olmasi tuhaf deilmi ama alerjiolsa vicutta kizariklik dokuntude olmasi gerekmiomu yalnismi biliorm ablaHavuç bazı bebeklere alerji yapabiliyor canım, bir müddet verme istersen. Ekim topiginde birkaç şikayet olmuştu havuçtan
Alerji konusuna hakim değilim ama önce kakada beliriyor sanırım. Kan ilacının etkisi de olabilir tabii. En iyi doktoru değerlendirir yine de. İnşallah alerji değildir ❤Tek dışkısında boyle bisey olmasi tuhaf deilmi ama alerjiolsa vicutta kizariklik dokuntude olmasi gerekmiomu yalnismi biliorm abla
Siyah ip genelde muz verince oluyor canım. Benimkinin de diskisindan cikiyor püre görünümünde havuç falan onun anormal olduğunu zannetmiyorum.Kizlar merhaba kizima havuc kabak patates puresi verdim yalniz havuclar dışkısında oylr belliki sindirememis yavrum ve dışkısında siyah ip gibi parcalar var doktoruma yolladim takip edelim dedi sizce neden olabilir bilgisi olan varmi
3 gun kurali ile hepsini tek tek.denedinmi yoksa direkt havuc kabak patatesmi verdinKizlar merhaba kizima havuc kabak patates puresi verdim yalniz havuclar dışkısında oylr belliki sindirememis yavrum ve dışkısında siyah ip gibi parcalar var doktoruma yolladim takip edelim dedi sizce neden olabilir bilgisi olan varmi
Denedim canim ama havucu sewmedi ve yemedi bnde bu sekilde karisik verdim8
3 gun kurali ile hepsini tek tek.denedinmi yoksa direkt havuc kabak patatesmi verdin
Bir yiyecegi reddettiginde 10 gun kadar bekleyip sonra tekrar sunabilirsin. Bence biraz bekle tekrar gozlemle. Kaka ayni sekildemi olacak havucta yani once kakanin duzelmesini beklle sonra tekrar dene. Sindirimemesi normal zaten suan ne yedirsek oldugu gibi cikiyor sindirim yokDenedim canim ama havucu sewmedi ve yemedi bnde bu sekilde karisik verdim
Dha once denemistim 1 hafta ara verdim gene denedim yok yemedi havucu dili ile itmisti ilk bska ikincide puskurttu en son bu sekilde verdim oda parca parca oldu diskisindaBir yiyecegi reddettiginde 10 gun kadar bekleyip sonra tekrar sunabilirsin. Bence biraz bekle tekrar gozlemle. Kaka ayni sekildemi olacak havucta yani once kakanin duzelmesini beklle sonra tekrar dene. Sindirimemesi normal zaten suan ne yedirsek oldugu gibi cikiyor sindirim yok
Bazen bebekler alerji yapan urunleri yemeyi reddedebiliyormus. Belkide alerji yapmis olabilir. Onun disinda alerji belirtisi sadece cillte dokuntu yada kizariklik.degildir. kaka kusma hatta terleme bile alerji belirtisi olabiliyor. Sadece iyi gozlemlemek.gerekiyorDha once denemistim 1 hafta ara verdim gene denedim yok yemedi havucu dili ile itmisti ilk bska ikincide puskurttu en son bu sekilde verdim oda parca parca oldu diskisinda
Bnm kizim cok aşırı terlio kafasi sirti doktorumuz testlere bakilacak bu ay ama ailesel die dusunuorum dedi ilk defa kakasi bu sekilde oldu siyah parca ve havuc parcalari bide corba yapip vereyim diorm bakalim o zmn ne olacak 1 hafta dha ara verip yeniden deneyecegimBazen bebekler alerji yapan urunleri yemeyi reddedebiliyormus. Belkide alerji yapmis olabilir. Onun disinda alerji belirtisi sadece cillte dokuntu yada kizariklik.degildir. kaka kusma hatta terleme bile alerji belirtisi olabiliyor. Sadece iyi gozlemlemek.gerekiyor
Kızlar bebegım 4 . Ayında 400 gr 5. Ayında 600 gr almıstı bugun kontrole gittik 10 gunde 80 gr kadar almıs sütüm mü yetmiyor acaba :/
Meyve sularına baslamıstık ufaktan . Tadımlık yogurdada basladık ama alerji yaptıgı ıcın bıraktık . Doktorumuz yogurt yerine sebze çorbasına baslattı sindilik ama bu kadar az kilo alması cok üzdü beni .
26 kasım dogumluyuz sizde kilo durumları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?